hani yendik güzel oynadık çoşku iyiydi vs ama defansa cidden bi çare lazım yeni transfer mi olur ne olur bilmiyorum? hoca şuralara şöyle adam lazım diyorsa tutup getirsinler. |
⚫⚪ Beşiktaş 2022/2023 Sezonu[ANA KONU] Derbi Fatihi (1128. sayfa)

-
-
Ne dediysek o. Ghezzal da dönse her maç böyle geçer.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
"Mert Günok kalesine gelen son 12 isabetli şutun 11'ini kurtardı."
-
İlk yarıda ki maçta hakem müdahalesi olmasa 5lerdik bunları. O maçın acısını çıkarttık. Lige gelirsek tepede tek bir takım var. Durmayacağız, kazanmaya devam edeceğiz ve onları strese sokacağız. Vodafone'da ki maç ise ligin finali olacak.
Uçan kaçan memerimle fark 3
-
Tebrikler Takım Tebrikler renkdaşlar 3 gol 3 puan ve serimiz devam ediyor 🦅
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlk defa şöyle güzel güzel galibiyet aldım işten erken çıkış aldım. yemeğimi yedim şimdi galibiyet cipsi yiyorum
-
Önümüzdeki iki maçta ne yapıp edip 6 almak lazım. Acil transfer
mert gene çok iyiydi, iyi ki kalede ersin yoktu
-
Aboubakar nasil oynadı ve kanatta mi oynadi forvette mi?
45 Kayıtlı Üye (23 Mobil) ve 47 Misafir (9 Mobil) - 60 Masaüstü
ohh kalabalığız renkliler gelmis
-
Abou bugün çok istekliydi attı ama malesef muleka eşeği yüzünden güme gitti mis gibi gol, Abou artık gol atamaz diyen renkdaş olmuş Ghezzal abou'ya en az 10 gol attırır rahat olun.
Ersin olsa belki de 3-3 bitmişti bu maç ersin bence bütün tehlikeli Alanya ataklarını sadece izleyerek yerdi.
Artık bu gece rahat rahat uyuyabilirim.
-
Orta saha ve defans transferi şart ki eğer yapılırsa şampiyonluktan bahsedebiliriz.
Forvet olsa çok daha verimli bir Abou izletir bize Abou bence cenk oynamalı kanatta ✍️
Şenol Güneş ile lige başlasak liderdik şu an. Hadi içeride Başak Ts Fb'yi geçtim en azından, en kötü ihtimal Hatay, İstanbulspor gibi takımlara kesinlikle puan bırakmazdı.
Gs ile Antep hariç tam gaz devam. Konya Kayseri gibi sıkıntılı deplasmanları da geride bıraktık. Gs ve Antep maçlarında zaten baş kahraman Weg denilen kazma idi. Müsait pozisyonları atsa 3 puan fazlamız olurdu daha.
Saiss yok, Rosier yok, Josef yok, Ghezzal yok, Redmond cezalı, Alanya gibi formda takıma elini kolunu sallaya sallaya 3 çekiyorsun, bir o kadar kaçırıyor. Hakem de farkın açılmaması için elinden geleni yapıyor. (Ya kaleci penaltı pozisyonunda sarı görmedi, hadi onu geçtim Alanya ilk yarıyı sarı kart görmeden bitirdi. Masuaku'ya koşa koşa gidiyor olmayan pozisyonda sarı göstermek için ama.)
Şenol hocam sağ olsun iç saha kısa süre içerisinde kale olmaya başladı yine. Ya hepsini geçtim Ersin diye bir şeyden kurtardı bizi gelir gelmez.
Takım daha net oturmadı. Merkez orta saha ve sol öne ciddi oyuncu lazım. Ghezzal'da döndükten sonra sonuna kadar kovalarız.
Valerian İsmail denilen vasat iç sahada bu kadar puan vermeseydi bir numaralı adaydık şu an.
-
"Acil" 🚨 kodlu transferler özellikle orta saha transferi elzem.
Bugün fena mutlu uyucam :)
umarım Gs deplasmanda puan kaybeder bu hafta
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X