Kadroyu kurarken çok büyük bütçe gerek yok 10 milyon euro + aşğ. 11 futbolcunun gönderilmesiyle süper kadro kurulur
Cenk
Hilbert - Arne Friedrich - Egemen - İsmail
Joaquin Sanchez - Fernandes - Necip - Q7
Mike Hanke - Mehmet Akyüz
Kadroda gereksiz yerlere 4 - 5 tane adam olmasına karşıyım herkesin en az kaliteli bir yedeği olsun yeter ( 5 - 6 stoperle kadroda çok gereksiz oyuncular var )
Gelecek olanlar
1 - Mike Hanke (Son vuruşları kafa toplarında Almeidadan iyi ceza alanında verkaç yamayı biliyor bencil değil ve teknik ) http://www.youtube.com/watch?v=F4YMpwQf3S8&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=JAx9kYx8qo4 2 - Arne Friedrich (Alman milli takımın en tecrübeli defan oyuncusu yaşı 32 35 kadar rahatlıkla oynar fiyatı ucuz) - İleri top atmayı biliyor 3 - Joaquin Sanchez (Real Madrid Malaga maçında hayran kaldım neredeyse gelen topları hiç rakibe vermedi yaşı 30 ama Simaodan daha teknik ve hızlı) 4 - Serdar Aziz (Sağ kanat ve Stoper olarak hiç sırıtmadan oynar) 5 - Ozan İpek (İsmail kadar iyi) 6 - Fink (Seviyorum bu adamı enayi gibi Aurelio ve Veliyi kakaladılar) 7 - Marko Marin ( Q7 yi iyi fiyata satılırsa yerine daha iyisi daha ucuza alınır )
-----------------
Rüştü Bebe Ersan Burak Kaplan Muhammed Demirci Mustafa Pektemek (600 Bin euroyu kabul etmezse gönderilsin) Ernst ( 1 milyon euroya oynar ) fazla isterse emekleri için plaket verilerek gönderilsin Ozan İpek (750 Bin euroya oynar) Sedar Aziz (750 Bin euroya oynar) Fink ( 500 bin euroya oynar)
Almeida 3 milyon Euro (1 milyon eurodan fazla verilmez Simao 2.5 milyon Euro (takımda oynatmam ederi 350 bin euro ) Holosko: 1.8 milyon Euro (taş çatlasa 400 bin euro fazla verilmez) İ.Toraman 1 milyon 450 bin Euro ( 150 Bin euro bile fazla) Aurelio 1 milyon Euro ( 1000 bin euro verilmesi bile zarar) Sivok 800 bin Euro ( 250 bin eurodan fazla verilmez yanlara pas vermeyi boş alana pas atmayı dedemde yapar bu bölgede oynayan oyuncu çok iyi paslar atması gerekir ) Ekrem: 175 bin Euro Veli Edu Tanju
kolaydı o kadar.
hayal dunyasinda yasiyosunuz
Fmyi kapatsan ara ara..
yener kusura bakma da bu kadro konuları yarıyor beni