EVET ARKADASLAR BUGUNE KADAR YUZLERCE KEZ BES YANI 1,2M LUK KAGIT ILE DEX BASMISIMDIR VE YANMAZ DIYE BILIRDIM FAKAT BUGUN +7 CHITINE DEX BASARKEN YANDI HALA INANAMIYORUM DAHA ONCE HIC DUYMAMISTIM CUNKU BES ILE YANMA RISKI YOK BILIYORDUM DEX VEYA STR VEYA HERHANGIU BIR BONUSU BASARKEN YANMAZ BILIYORDUMA AM OLDU INANIN SOKTAYIM UZULDUMDE +7 CHITINIME AMA GIDEN GITTI ELDEN NE GELIR
BUSS de şuna kardeş 240 k olan kağıtla yanıyo doğru ama 1,2 m lık la bende ilk defa duydum
o zaman fıre drake ıle gelen bır ozellık bu desenızew cunku bugune kadar hıc ama hıc ne yaktım nede duymustum
zten %95 galiba onun yzdesi. şans işte naparsın
arkadaşlar ben de +8 priest fp var bleessed ile bonus basayım mı ne dersiniz? şansım yüsde kaç sizce??
%95..
quote:
Orjinalden alıntı: frostburn
arkadaşlar ben de +8 priest fp var bleessed ile bonus basayım mı ne dersiniz? şansım yüsde kaç sizce??
Bende Betada Shard +8 basmıştım Ama Elemental Basarken Yandı Ordakine Bile Üzüldüm BEramusta Olsa Dellenirim Herhal Klavye Maus Herşey kırık
eşşek şansı aslında buna demeleri lazım şans gecmiş olsun demekden başka yapacak bişi yok takmaaa
yanmıcak die bişi yok bende +7 shell e hp basarken yaktım ....chitinlerin haddi hesabı yok ...
bende chitinlere dex basarken yaktım uyuz oldum artık hiç bişey basmıyorum, param varsa bastırıp alıyorum.
yoksa bu saçmalıkların adamı zıvanadan çıkarması işten bile değil yani
görevlerle gelenleri oyun geri alıyo galiba geçmiş olsun beyler ben de +6 chitinime dex eklerken yaktım
bende +6 ya basıp öyle dex koyacam +7 basmam zor biraz inşallah yanmaz valla kötü şansmış bendede endişe vardı ya yaparken yakarsam die inşallah sonuç güzel olur...
blessedlerle yanma riski var galiba ama sen elemental dedin ama o kadarını bilmiyorum bu sabah bus ile +3 salamander yaktım
arkadaşaım tam olarak nerde okudugumu hatırlamıyorum çünkü her knight dorumlarını okudugum için ama orj bir adresten okumuştum bes ile basarken bile %2 lik bir yanma ihtimali varmış haberiniz olsun orj siteyi bulursam buraya eklerim herkes görür ve baa bir yerlerinden salllama felan derler inşallah kolay gelsin hepinize bende iron impact e basarken yakmıştım ve harbiden 1 ay oynamamıştım...
geçen +7 citin bastım bi an sevindim sonra gittim str kağıdı aldım bastım yandı bi anda deli moralim bozuldu kafayı yiyodum.