Şimdi Ara

BES İLE DEX BASARKEN CHITIN YAKTIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    cevabın yoksa,KONUŞMA...
    TÜRKÜZ TÜRK, TÜRKLÜĞÜNÜ UNUTMA..
  • arkadaşlar bes ile şansınız %95 aynı şekilde bless. elemental ilede %95 her zaman %5 kaybetme riskiniz var.

IMZAM KURALLARA AYKIRI LÜTFEN BAŞINIZI BAŞKA YÖNE ÇEVİRİNİZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haydar_Dümen
    arkadaşlar bes ile şansınız %95 aynı şekilde bless. elemental ilede %95 her zaman %5 kaybetme riskiniz var.

Nick süper ya
    Konuyla alakasız ama sölemeden geçemedim
    Hatta...
    Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın...

• fire drakeyle falan gelmedi ke zamanında da yaktım ben. heralde %99 gibi bişey onun olma ihtimali.

bang! bang!
  • quote:

Orjinalden alıntı: AcHeRoN

fire drakeyle falan gelmedi ke zamanında da yaktım ben. heralde %99 gibi bişey onun olma ihtimali.

+1 Bende her seferinde söyledim bu oyunda %100 diye birşey yok Ben +1 den +2 ye bir invetory dolusu Wizard tan 5 tanesinin yandığını bilirim , aynı şekil +1 Salamander e Özellik basarken patladığını yada +2 den +3 e BUS la Mirage Degger ın yandığını ama her kes tutturmuş yok şöyle olursa %100 müş böyle olursa bilmem neymiş hikaye hepsi Hurafe bunlar. Gerçek olan basma işinin kumar olduğu dur

• quote:

Orjinalden alıntı: onlyone

bende hp basarken +6 chtıın yakmıstım

+8 yakanlar var
  • BEN ROGUE +6 CHİTİN SHELLE DEX BASARKEN YAKTIM HEY Bİ DE CHİTİNDE BAHSEDİYONUZ

quote:

Orjinalden alıntı: LaNcErJaCk

Blessed Enchant Scrolla bastığına eminmisin cursed olmasın sakın

ASUS N56VZ-S4400D
    CPU: Intel Core i7-3630QM || RAM: 8GB DDR3-1600MHz || GPU: 4GB nVidia GeForce GT 650M GDDR3
    Display: 15,6" FHD Wide View Angle LED Backlight || Speaker: Bang & Olufsen || ODD: Super-Multi DVD || OS: Windows 7 Ult.
  • yok benim bi arkadaşım var beramusta charı olann adı hytresss olan ve buss basarken oda yaktı hemde pahalı olan kağıtla.....
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.