|
Bildirim
Yıllardır üreticilerin başaramadığı pil büyüklüğü. Gıdım gıdım artıyor. Kamera iki, üç, dört, beş artıyor maşallah. Hadi portre için anladık ikinci kamerayı, siyah beyaz için de eyvallah. Bundan sonrası göz boyamak. Bu kadar profesyonel makina da sanki onlarca lens var. Hiç bir şey bilmiyorsanız pixel e bakın tek kameradan sizi geçiyor be kardeşim.
|
Bizimki daha renkli al ........
|
Tek bir telefonda geniş açı, bokeh, optik zoom ve gece görüşüne yardim + laser focus + RGB isik sensörü bunlar oldukdan sonra kamera sayisini artirmaya gerek yok. 4-5 tane yeter de artik su bataryada bir devrim yapın. Yeni bir teknoloji geliştirin yeter ya !
|
o bölge kızılötesi lazer otofokusa ait olabilir diye düşünüyorum
|
Hocam anlatmak istediğim pixel tek lens ile inanılmaz işler çıkarıyor. Pixel den sonra hiç bir telefonun kamerası bana çekici gelmedi. Tamam siyah beyaz için koysun, optik zoom için de koysun 5 kamerayı artık pazarlama stratejisi olarak algılamaya başladım. Şöyle doya doya pilini kullanacağımız bir cihaz olmalı. ;)
|
Profesyonel makinalarda o kadar lens yok ama bi lensi bu telefon kadar,
Çok lensle bu işi simüle etmeye çalışıyo adamlar. https://youtu.be/W3pBp12r-m0 Pil konusuna katılıyorum |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERIKCI -- 2 Ekim 2018; 22:38:21 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hömmgüzel -- 2 Ekim 2018; 22:49:39 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi general4242 -- 2 Ekim 2018; 23:18:58 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|