Şimdi Ara

Berlin'de Türkçe konuşan iki kadın saldırıya uğradı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Berlin’de iki kadın Türkçe konuştukları için saldırıya ve ırkçı hakarete uğradı. Saldırgan hakkında taciz ve adam yaralamaya teşebbüsten soruşturma başlatıldı.


    Almanya'nın başkenti Berlin’de iki kadın Türkçe konuştukları gerekçesiyle saldırıya ve ırkçı hakarete uğradı. Federal Polis teşkilatı tarafından yapılan açıklamada, Wittenau tren istasyonunda bebek arabasıyla bekleyen ve Türkçe konuşan iki kadına alkollü bir erkeğin saldırdığı bildirildi. Polisin açıklamasında, saldırganın kadınlardan birini kolundan tutup, sarstığını ve Almanca konuşmaya zorladığı belirtildi. Ardından saldırganın 28 ve 37 yaşındaki kadınları sözlü olarak tehdit ettiği ve kemerinin tokasıyla vurmaya yeltendiği ifade edildi.

    Kadınların trenin gelmesiyle birlikte binerek kaçtığını aktaran görgü tanıkları polis gelene kadar saldırganı bırakmadı. Polisin geçici olarak gözaltına aldığı saldırganın kanında yaklaşık 2 promil alkol tespit edildi. Alman vatandaşı saldırgan hakkında "taciz” ve "adam yaralamaya teşebbüsten” 37 yaşındaki Alman hakkında soruşturma başlatıldı.
    https://t24.com.tr/haber/berlin-de-turkce-konusan-iki-kadin-saldiriya-ugradi,834753







  • Araplar avrupaya çullanmaya başladığından beri Türklere karşı olan düşmanlık da artti farkinda mısınız?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadınların trenin gelmesiyle birlikte binerek kaçtığını aktaran görgü tanıkları polis gelene kadar saldırganı bırakmadı.

    Almanyadaki fark bu 1 kişi size saldırırsa 10 kişi yanınızda duruyor. Türkiyede sokak ortasında kadını bıçakladıklarında dönüp bakan yok. Polis gelip alsa ertesi gün serbest.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurt dışında yaşayan yabancıysanız, özellikle kalabalık ortamlarda yüksek sesle ve cagır cugur konuşmamaya dikkat etmeli, tepki çeker

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • agtr A kullanıcısına yanıt
    Böyle haberlerden sonra ölsem Türkçe konuşmam artık. Mesela yoldayken ailem arasa açmam. Eve gidip öyle konuşurum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.