Şimdi Ara

BEREN SAAT OYUM HDP YE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu tweetinden sonra oyunu hdp ye vereceğini soylemiş ben sonradan haberlerde gördüm benim bildiğim beren saat siyasetle alakası olmaz ben onu arada yastık varmıydı yokmuydu tartişmasından tanıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melhame-i Kubra -- 10 Haziran 2015; 4:37:10 >

• yastık varmıydı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekmek almaya giden çocuktan sonrasını okumadım,beren saat kimdir Allah aşkına ? Oyuncu diye önemsenecek biri mi,Ajdar'ın oyunu falan da soralım o da önemli çünkü.Bunlara bu kadar yüz vermeyin,alt tarafı sinema oyuncuları
  • quote:

Orijinalden alıntı: W01fMaNT3am

Ünlülerin tamamı aptal insanlardır.Bence hiçbirine önem göstermeyiniz.

etilerle nişantaşıda en çok hdp ye oy çıkmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatuKır

yastık varmıydı

iyi oyuncu olduğu kesin
  • Beren saat akp ye veya mhp ye verseydi saksakcilar dolardi burasi simdi :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • unlu demek bence kafasi calismayan kolay yonlendirilen halki yonlendiren demektir belli bir otoritenin usakligi yapan kisilerdir burda sagcisida vardir solcusuda avrdir ahmet kaya gibi bunun gibiler kullanilip atillir genelde bunlar uzerinden moda yol vs gosterillir

bunlar ekrana cikar algi olusturur bu yigeniyle sevismeyi mesru gosteren bir kadindi mesela toplum ahlakini bozan yapilari ask mis gibi gosteren bir konuyla gelmisti gundeme sonra 10 kisi bu kadina girmisti kurbana girer gibi bunun di,zilerinde herzaman algi vurgulanmistir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Recep İvedik 3'te ..........
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tuğçe kazazda akp ye verdi.Sözde din değiştirmişti. Tekrar müslüman oldu bide.Valla şu ünlülerin çoğu kafadan kırık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biqb0ss

Beren saat akp ye veya mhp ye verseydi saksakcilar dolardi burasi simdi :)

once yonlendirme yapan kişiye bakacan ona gore mesala akparti demek işsizlik demek yani ülke batsın onun umrumda olmaz oyununu oynar cesur pozlar verir parasını kazanır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melhame-i Kubra -- 10 Haziran 2015; 1:22:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technotronic

Tuğçe kazazda akp ye verdi.Sözde din değiştirmişti. Tekrar müslüman oldu bide.Valla şu ünlülerin çoğu kafadan kırık

biz ona düşmüş kalkmış doğru yolu bulmuş deriz . allahım sonradan saptırmasın
  • Sorsan türkcülüge karsiyim derler, giderler kürtcü bir partiye oy verirler.

Bunlari hepsini bir kenera yazin, zamani geldiginde dansöz gibi kivircaklar
  • Ekmek alma meselesi ekmekle birlikte bayatladi gercekten.

14 yaşindaki çocugun polis şiddetiyle ölmesi yanliş olduğu kadar anne babalarin çocuklarini egitim konusunda ilgisiz davranmalari ayrica bir yanliştir. Diğer ölümlere bişey diyemem ama zateb acikli bir durumu ekmek almaya gidiyordu diye gereksiz laflarla daha da acikli hale getirmeye calismak 14 yasinda hayatini kaybeden cocugun ölüsü üzerinden prim yapmaktan farksiz birsey.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melhame-i Kubra

quote:

Tuğçe kazazda akp ye verdi.Sözde din değiştirmişti. Tekrar müslüman oldu bide.Valla şu ünlülerin çoğu kafadan kırık

Kadın chp zihniyeti yüzünden hristiyan oldum diyor bunun mu aklı selim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: heymanberry

quote:

quote:

Kadın chp zihniyeti yüzünden hristiyan oldum diyor bunun mu aklı selim

şeytana uymuş chp zihniyeti boyle işte

Bizim seçmenimiz kendi kararlarını kendisi veremeyecek kadar iradesiz diyorsun yani.Hem de din konusunda.

• Hdplilerle bile tartışılıyor da akpartilerle tartışılmıyor, yukardaki üyenin yorumlarına bak ya hey Allah'ım.

• Yobaz sürüsüyle tartışmayacağım en iyisi bloklamak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ITürkologI -- 10 Haziran 2015; 2:23:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ITürkologI

Yobaz sürüsüyle tartışmayacağım da. En iyisi blok.

yaptığınız ittifak yukarda yazıklar olsun
  • bence dizilerde sevişmesine devam etmeli,
  • MalcolM-X- kullanıcısına yanıt
    Al işte ....

Oyuncular kendilerine verilen senaryodaki rolü oynarlar..

B.S'nin gerçek hayatta böyle bir şeyi meşru göstermek isteyeceğini mi düşünüyorsunuz...

Müthiş muhafazakar iktidar tek başına iktidarken çıkıpta yasaklasaydı böyle senaryolu dizileri - filmleri..

Bu arada Türkiye'de ensest ilişki araştırması objektif şekilde yapılsa neler çıkar neler...

B.S miymiş Türkiye'nin ahlakını bozan sanatçı ? Google'da istatistiklere girin bakın en çok neyi aramış türk halkı ?

B.S ye gelene kadar cinselliği tabulaştıran ama kapalı kapılar ardında her haltı yiyen Türk halkının bir kısmına bakın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 440cdx

Al işte ....

Oyuncular kendilerine verilen senaryodaki rolü oynarlar..

B.S'nin gerçek hayatta böyle bir şeyi meşru göstermek isteyeceğini mi düşünüyorsunuz...

Müthiş muhafazakar iktidar tek başına iktidarken çıkıpta yasaklasaydı böyle senaryolu dizileri - filmleri..

Bu arada Türkiye'de ensest ilişki araştırması objektif şekilde yapılsa neler çıkar neler...

B.S miymiş Türkiye'nin ahlakını bozan sanatçı ? Google'da istatistiklere girin bakın en çok neyi aramış türk halkı ?

B.S ye gelene kadar cinselliği tabulaştıran ama kapalı kapılar ardında her haltı yiyen Türk halkının bir kısmına bakın...

muhtesem yuzyilli yasaklayacakti dediniz oızgurluklerimiz elden gidiyor yok ulke dikatorluge gidiyor olayin algisal boyuttu var

ornek oalrak bir ara muhamed ali musluman oldugunda cogu amerikali musluman olmustu bu gibi dusunceller kadin yigeniyle acik acik sevisiyordu bunu yasaklasan laik gerici despotlar ne dusunur sence

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.