Bildirim
Berbat bir filme ihtiyacım var

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
rec -
Wrong Turn -
hayvanli izlet -
novo şaka tabikide küp3 izlesin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NyCrish -- 8 Mart 2010; 14:41:12 > -
Revenge Of The Kangal
Rec -
Peki önerdiğiniz filmlerin blu ray üzerinde full hd vardı olanı var mı? Babam bu yaz hatırı sayılır bir parayla ev sinema sistemine benzer birşey aldı. Bütün nimetlerini kullanmak istiyorum -
hostel 1 filmini izleyiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adalet -- 8 Mart 2010; 14:43:52 > -
Chucky izlet 1 ay kendine gelemez -
cannibal holocaust
faces of death -
The Thing -
Rec i izlesin -
quote:
Orijinalden alıntı: heavyrain
The Thing
Blu ray lari var mı ? -
Bir insanı korku filmi izleterek korkmasını sağlıyacaksan önce bir artçı olarak korkutman gerekir (yalan hikayeler , fake e-mail ler bir gece öncesi gizli numaradan saar 24:00 da arayıp cevap vermemek gibi) %98 etki eder ... -
Breathing room
iğrenç bi film ama korkar mı bilmem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerroll -- 8 Mart 2010; 14:49:52 > -
quote:
Orijinalden alıntı: NyCrish
Bir insanı korku filmi izleterek korkmasını sağlıyacaksan önce bir artçı olarak korkutman gerekir (yalan hikayeler , fake e-mail ler bir gece öncesi gizli numaradan saar 24:00 da arayıp cevap vermemek gibi) %98 etki eder ...
Kız arkadaşım zaten gece 24de gizliden arıyorum. Ama fake mail akıllıca bir hareket olur
-
quote:
Orijinalden alıntı: West
rec
REC e benden de 1 oy
Yalnız dikkat edin bunu birde remake amerikan versiyonu var, rezalet. İspanyol yani orjinal olanını öneririm. O filmden sonra korku filmi izleyemez oldumREC 2 çıkmış ama banane
Bu arada ses sistemi varmış madem sesi sonuna kadar kökle ve mümkünse karanlık ortam olsun. Hodri meydan
-
quote:
Orijinalden alıntı: penguen24
Peki önerdiğiniz filmlerin blu ray üzerinde full hd vardı olanı var mı? Babam bu yaz hatırı sayılır bir parayla ev sinema sistemine benzer birşey aldı. Bütün nimetlerini kullanmak istiyorum
Bu nasıl bir görmemişliktir yahu.. -
quote:
Orijinalden alıntı: AurorAbeam
quote:
Orijinalden alıntı: West
rec
REC e benden de 1 oy
Yalnız dikkat edin bunu birde remake amerikan versiyonu var, rezalet. İspanyol yani orjinal olanını öneririm. O filmden sonra korku filmi izleyemez oldumREC 2 çıkmış ama banane
Bu arada ses sistemi varmış madem sesi sonuna kadar kökle ve mümkünse karanlık ortam olsun. Hodri meydan
Aslında bu korku filmi olayını kabul etmemin sebebi bu. Korkudan birdaha yanımdan ayrılmaz. Hertürlü bana yarıyor. Rec full hd varsa onu alayım
-
paranormal activity
Benzer içerikler
- tabiyeti ne demek
- rezil oldum ne yapmalıyım
- tusaş mühendis maaşları
- esnafı nereye şikayet edebilirim
- kızılay forma satan yerler
- sodyum iyon batarya
- penis nakli
- exxen de neler var
- 5g nedir zararları
- prompt mühendisliği nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X