Şimdi Ara

Berbat bir filme ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kız arkadaşım bana en berbat korku filminde bile korkmayacağını söyledi. Ben de inanmadım. Bana şöyle mümkünse iğrenç bir film söyler misiniz? O kadar iğrenç korkunç olsun ki uyuyamasın 1 ay

• rec
  • Wrong Turn
  • hayvanli izlet
  • novo şaka tabikide küp3 izlesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NyCrish -- 8 Mart 2010; 14:41:12 >
  • Revenge Of The Kangal
    Rec
  • Peki önerdiğiniz filmlerin blu ray üzerinde full hd vardı olanı var mı? Babam bu yaz hatırı sayılır bir parayla ev sinema sistemine benzer birşey aldı. Bütün nimetlerini kullanmak istiyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Var mı böyle bir dizi
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hostel 1 filmini izleyiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adalet -- 8 Mart 2010; 14:43:52 >
  • Chucky izlet 1 ay kendine gelemez
  • cannibal holocaust

faces of death
  • The Thing
  • Rec i izlesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: heavyrain
    The Thing

Blu ray lari var mı ?
  • Bir insanı korku filmi izleterek korkmasını sağlıyacaksan önce bir artçı olarak korkutman gerekir (yalan hikayeler , fake e-mail ler bir gece öncesi gizli numaradan saar 24:00 da arayıp cevap vermemek gibi) %98 etki eder ...
  • Breathing room
    iğrenç bi film ama korkar mı bilmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockerroll -- 8 Mart 2010; 14:49:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NyCrish
    Bir insanı korku filmi izleterek korkmasını sağlıyacaksan önce bir artçı olarak korkutman gerekir (yalan hikayeler , fake e-mail ler bir gece öncesi gizli numaradan saar 24:00 da arayıp cevap vermemek gibi) %98 etki eder ...

Kız arkadaşım zaten gece 24de gizliden arıyorum . Ama fake mail akıllıca bir hareket olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: West 

rec

REC e benden de 1 oy

Yalnız dikkat edin bunu birde remake amerikan versiyonu var, rezalet. İspanyol yani orjinal olanını öneririm. O filmden sonra korku filmi izleyemez oldum REC 2 çıkmış ama banane Bu arada ses sistemi varmış madem sesi sonuna kadar kökle ve mümkünse karanlık ortam olsun. Hodri meydan

• quote:

Orijinalden alıntı: penguen24

Peki önerdiğiniz filmlerin blu ray üzerinde full hd vardı olanı var mı? Babam bu yaz hatırı sayılır bir parayla ev sinema sistemine benzer birşey aldı. Bütün nimetlerini kullanmak istiyorum

Bu nasıl bir görmemişliktir yahu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

quote:

Orijinalden alıntı: West 

rec

REC e benden de 1 oy

Yalnız dikkat edin bunu birde remake amerikan versiyonu var, rezalet. İspanyol yani orjinal olanını öneririm. O filmden sonra korku filmi izleyemez oldum REC 2 çıkmış ama banane Bu arada ses sistemi varmış madem sesi sonuna kadar kökle ve mümkünse karanlık ortam olsun. Hodri meydan

Aslında bu korku filmi olayını kabul etmemin sebebi bu. Korkudan birdaha yanımdan ayrılmaz. Hertürlü bana yarıyor. Rec full hd varsa onu alayım

• paranormal activity
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.