Şimdi Ara

İzlemediğim film kalmadı. Önerisi olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1985'ten şu ana dek izlenecek tüm filmleri izledim. 1985 öncesi filmleri sevmiyorum, şöyle kıyıda köşede kalmış hakettiğini alamamış filmler var mıdır acaba? Türü aşk hariç herşey olabilir. Tavsiye ederken meşhur filmleri izlemiş olduğumu bilmenizi de hatırlatayım. Şimdiden sağolun.

EDİT: Dizi önerileriniz de olur. The Walking Dead izliyordum sezon bitti. Game of Thrones sevmedim. Fringe güzeldi bir zaman sonra baydı. Prison Break ve Lost izlendi.

EDİT 2: 1985 öncesi filmleri önyargılarım nedeniyle izlemiyordum ne kadar yanıldığımı anladım. Sinema farklı bir boyut kazandı gözümde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Int32.Parse -- 18 Mayıs 2014; 3:15:20 >

• kelebek. papillon

• şu siteye göz at.http://unutulmazfilmler.com
  • Sağolun dostlar. Uzun bir süre film aramam artık epey götürür listedekiler. Öncelik Papillon konu olarak da muhteşem. tekrar sağolun ilginiz için.
  • Değişik konulu güzel filmler bu konuda var bir bakın isterseniz. Ben de birçok film izlemişimdir ama bu linkte paylaşılan filmlerden izlemediğim çıktı.

Buyurun sizde bakın;http://forum.donanimhaber.com/m_91853011/f_//tm.htm#91911881
  • Tüm filmleri izledim ne demek allah aşkına yahu! İzlediklerin, bahsettiğin tarihten bugüne dek yapılan filmlerin olsa olsa %5 veya 10'udur. Bıktım şu tarz insanlardan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: caperoner

Tüm filmleri izledim ne demek allah aşkına yahu! İzlediklerin, bahsettiğin tarihten bugüne dek yapılan filmlerin olsa olsa %5 veya 10'udur. Bıktım şu tarz insanlardan.

Hakkın var biraz abartılı bir tabir kullanmış, izlenebilecek tüm filmleri demek biraz abartılı ve tabir-i caise "artizce" görünüyor, fakat cevap olarak bu kadar sert olmanı gerektirmeyen bir durum var ortada başka bir şeylere sinirlisin sanırım. Sakinleş...
  • Zaman Tüneli Guy Pearce
  • quote:

Orijinalden alıntı: tameer888

quote:

Tüm filmleri izledim ne demek allah aşkına yahu! İzlediklerin, bahsettiğin tarihten bugüne dek yapılan filmlerin olsa olsa %5 veya 10'udur. Bıktım şu tarz insanlardan.

Hakkın var biraz abartılı bir tabir kullanmış, izlenebilecek tüm filmleri demek biraz abartılı ve tabir-i caise "artizce" görünüyor, fakat cevap olarak bu kadar sert olmanı gerektirmeyen bir durum var ortada başka bir şeylere sinirlisin sanırım. Sakinleş...

Niye çok film izlemek artizlik mi oluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dizi olarak spartacus ve vikingsi izleyebilirsin.vikings ilk bölümler sıkıcı gelebilir ama sonradan muhteşemleşen bir dizi daha öneri isterseniz söyleyebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightdrive

quote:

Orijinalden alıntı: tameer888

quote:

Niye çok film izlemek artizlik mi oluyor?

Çok film izlemek değil tüm filmleri izledim demek öyle oluyor

• yukarıda paylaşılan filmler izlemiş olan ben( 819'luk listeyi komple biliyorum) izlenecek tüm filmleri izlediğim diyorum. bayılıyorum insanların bu kendine güvenine.
  • Konuyla alakası yok ama nasıl bu kadar vakit buluyorsun ?
  • Sakin ol tamam. Sadece film önerisi istedim, oraya "izlemediğim film kalmadı" dememle tüm filmleri izlememiş olduğumu ben de biliyorum ki sizden öneri istedim.Mesajda da ayrıca belirttim 1985 öncesi filmleri sevmiyorum izlemiyorum diye sadece başlığa bakarak yorum yazma lütfen. Film önerisi istiyorum yazsaydım herkes başlayacaktı inception, lord of the rings, matrix vs. vs. mesajımda bunu söyledim anlamak istememişsin. İnsanlardan bıkma sadece anlamaya çalış.

Öneri sunan herkese çok teşekkür ederim.
  • Ekşın ve kalite arayan biri olaraktan film listem alttaki linkte bulunmakta eğer bakmak istersen

http://www.sinemalar.com/kullanici/by-xtr/yorumlari/filmler/0
  • quote:

Orijinalden alıntı: Int32.Parse

1985'ten şu ana dek izlenecek tüm filmleri izledim. 1985 öncesi filmleri sevmiyorum, şöyle kıyıda köşede kalmış hakettiğini alamamış filmler var mıdır acaba? Türü aşk hariç herşey olabilir. Tavsiye ederken meşhur filmleri izlemiş olduğumu bilmenizi de hatırlatayım. Şimdiden sağolun.

EDİT: Dizi önerileriniz de olur. The Walking Dead izliyordum sezon bitti. Game of Thrones sevmedim. Fringe güzeldi bir zaman sonra baydı. Prison Break ve Lost izlendi.

85 öncesi olsada 720p-480p siyah beyaz versiyonları olan filmler var hocam.
    12 Angry Men'i öneririm 1960'lardan. Ama efsanedir, tek mekanda geçer, bir jüri duruşmasıdır.

12 Angry Men'i severseniz The Man From Earth'ü izleyin(2012 yapımı)

Cidade De Deus yada ingilizce City of God var.

Dizi olarak:Mafya-suç dizileri: Boardwalk Empire(Steve Buscemi gibi kalitel ioyuncular var, Scorsese ve Wahlberg imzalı bir dizi)
    The Sopranos: James Gandolfini'nin İtalyan mafya dizisi.
    OZ:Gerçekçi hapishane dizisi çok ağırdır.
    Sherlock: İSminden anlaşılır, Martin Freeman ve Benedict Cumberbatch oynuyor.
    Homeland: Amerikan askerinin Irak operasyonunda 8 yıl tutsak kalması hakkında bir dizi. Claire Danes, Damian Lewis ve Diego Klatenhoff var.

Daha klasik dizilerden:The Mentalist'i öneririm. Akıl oyunları süperdir ve Prison Break'ten bizim Lincoln'ın sevgilisi avukat oynuyor.

Yazdıklarımın hepsi oyunculukları sağlam ve gerçekçi dizilerdir kolay mantık hataları bulunmaz.

• Dizi olarak Breaking Bad. Seveceğini umuyorum.
  • 1985 ten onceki filmleri izlemem gibi sacma sinirlamalar getirerek ben sinemayi seviyorum deme sakin. Boyle sinirlamalar koyarak sinemanin cok buyuk bir bolumunden mahrum kaliyorsun ve cok yanlis yapiyorsun, sana onerim kir o sacma on yargilarini.

Sinemada su tarihten oncesini sevmem diye bir sey olmaz, 85 ten sonra bir Charlie Chaplin var mi saniyorsun ? Tabiiki yok, bu sadece bir ornekti, sinemanin eskisi yenisi olmaz, sanat her doneminde sanattir.

Ozellikle sinema konusunda eski filmler,hollywood disindaki filmler aksiyonsuz filmler vs. diye ayrim yapanlari pek ciddiye alamiyorum nedense.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 18 Mayıs 2014; 2:56:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.