Şimdi Ara

--|**Beowulf **| **Ölümsüz Savaşçı**|--/Filmi burada konuşuyoruz**spoiler içerebilir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Neden yazdıklarını sonradan değiştiriyorsun anlamadım. Tavır mı aldın tartışmaya mı çalışıyosun çözemedim. amacın tartışmaksa yazdıklarını silme çünkü tartışmalara bayılrırım
  • İner inmez izleyip tartışmaya katılacağım
  • Filim guzel film ama ilginctir filme ben gittigimde ilk yarisi 30 ikinci yarisi 1.5 saat surdugunden ilk yaridan sonra film hakkinda acaba nasi bi sey bu die dusunmemize neden olmustu ama sonradan anladik ki olay sinemadan kaynaklanio filmden deil :)

bir diger ilginc olay ise filmde ciplaklik olayinin fazlasiyla kullanilmis olmasi neden drk insanlardan faydalanmadiklarini aciklio kolay kolay o kdr soyunucak adam bulamazlardi
  • quote:

Orjinalden alıntı: murphy0110

Filim guzel film ama ilginctir filme ben gittigimde ilk yarisi 30 ikinci yarisi 1.5 saat surdugunden ilk yaridan sonra film hakkinda acaba nasi bi sey bu die dusunmemize neden olmustu ama sonradan anladik ki olay sinemadan kaynaklanio filmden deil :)

bir diger ilginc olay ise filmde ciplaklik olayinin fazlasiyla kullanilmis olmasi neden drk insanlardan faydalanmadiklarini aciklio kolay kolay o kdr soyunucak adam bulamazlardi

Ama Beowulf'u sansürlemeyi çok iyi başarmışlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: s£stavina

Neden yazdıklarını sonradan değiştiriyorsun anlamadım. Tavır mı aldın tartışmaya mı çalışıyosun çözemedim. amacın tartışmaksa yazdıklarını silme çünkü tartışmalara bayılrırım

sen hem çobansın hem sinirli :))

mesaj degisme isine gelince hocam anlam degismez sadece yanlıs harf varsa onu düzeltmisimdir , malum tuslar küçük birbirlerine çok yakın
  • Film güzel ama daha fazla savaş sahnesi beklodum.Hayal kırıklığına uğradım.
  • Filme bende gittim Rezalet ötesi idi
    Çok sıkıcı
    bir yerinde çok güldüm Canavar geliyor bunlar canavarın kasıklarına kılıç sokuyor sonrada diyor
    Aleti yok Aleti yok
  • eee angelinanın sahensi nasıldı ?
  • Bugün gittim filme ve nihayet bu topice girebildim sonuçta başlıkta spoiler yazıyor
    Filme girdim reklamlardan sonra 10 dk. falan geçti yanımdaki adamlardan biri diğerine 'la bu animasyon mu' dedi ben koptum ama çaktırmıyorum neyse ara verildi arada adam habire 'çizgi film izliyoruz olum resmen' 'insan afişe animasyon yazar ya' deyip durdu. Ama ben filmi çok beğendim: 8.5/10

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smokinli Şövalye -- 10 Aralık 2007; 16:52:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: @XEL

3 boyutlu sinemada izleyen var mı?onda nasıl izleyenler paylaşırsa güzel olur

kesinlikle süper...
    adam mızrak doğrultuyor karşısındakine sana mızrak burnunun ucundaymış gibi geliyor.. alevli oklar her bir yanından geçip gidiyor, atlar koşarken seken taşlar üstüne üstüne geliyor.. kısaca harika bir görsellik oluyor.
    mutlaka 3 boyutlu izlemenizi tavsiye ederim.

bence film kötü değildi, karakter ve mekan kaplamalarıda gayet başarılıydı.

en çok güldüğümüz olayda beowulf un her savaş öncesi habire soyunup sürekli çıplak savaşması..
    birde hrotgarın sarayına ilk gelidiğinde basamaklara oturup, hatunu gözleriyle soyup yercesine kraliçeye aç kurtlar gibi bakışı varki..
    koca salonda 2 kişi kahkalarla güldük, biz gülünce o bakışı farkeden ön taraftan biri daha güldü, biz bu sefer dahada koptuk..

• arkadaslar bu film 3 boyutlu nerelerde oynuyor acele bilgi verebilir misiniz??? yarin gitmeyi dusunuyorum da. simdiden tesekkurler
  • tepe natilus da gittim 3d olarak. bence sakin ama sakin normal olana gitmeyin paraniza yazik. film acikcasi kotu, tek etkileyen 3d goruntu oldu benim icin.
  • Bi çok arkadaşın sölediği gibi bende ilk an dedim ki ula çizgi film mi izlioruz filmin başlamasından sonra geçen 15 dakıka içinde...3d farklı olabilir ama ben beğenmedim açıkcası
  • sonunu anlamadım. o kadına noldu ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.