Şimdi Ara

BENZİNLİ MEGAN SEDAN 55 BİN DİZEL PEUGEOT 301 52 BİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
4
Favori
4.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Megane varken sırf dizel diye 301 alınmaz. Megane + Lpg en uygunu olur.

Dacia Duster 1.0 ECO-G Comfort
  • Megane ile 301 ne zaman kıyaslanır oldu tabiki megane

Orijinalden alıntı: derfgt

Linea 301'den bir kaç gömlek üstün bir araçtır.
    301 ve C-Elysee modern dünyada otomobil olarak adlandırılamayacak kadar kötü şeylerdir.
    Tekrar ediyorum bu araçlar otomobil değildir. Motoru ve direksiyonu var ama otomobil değil.

Hocam bu araçlar uyğun fiyatlı ve ekonomik olduğu için tercih ediliyor yoksa kim ister 301 e c-elysee ye binmeyi( symbol bunların dışında fiyatı 80 bin olmuş)bu forumda da Türkiye dede çoğu kişi maddi durumu bu araçlara yettiği için alıyor o yüzden bu kadar kullanıcısı varken bu araçları burada kötülemek ne size ne başkasına yakışır.Sizi biraz daha duyarlı olmaya davet ediyorum.

Orijinalden alıntı: yargicc

Tüp durumunuda konuştuk hocam. Yani 3-4 binlira tüp farkida olucak ilerde.

Tabii ki Megane.

Hemde yeni kasa oh mis.

301 nedir yahu?

Gulerler adama.

Sirf dizel diye yazik etmeyin paraya.

LPG masrafi o kadar tutmaz.

Taktirin bi atiker gold 1600 liraya.

Sonra arkadaşiniz arkasina yaslansin baksin keyfine.
    2017 EGEA SEDAN 1.6 MJ DCT URBAN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Linea 301'den bir kaç gömlek üstün bir araçtır.
    301 ve C-Elysee modern dünyada otomobil olarak adlandırılamayacak kadar kötü şeylerdir.
    Tekrar ediyorum bu araçlar otomobil değildir. Motoru ve direksiyonu var ama otomobil değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derfgt -- 6 Ocak 2017; 23:43:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: derfgt

Linea 301'den bir kaç gömlek üstün bir araçtır.

Bir mesaj zekadan ve mantıktan bu kadar yoksun olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yargicc

Şimdi görüştüm araç kullanıyormuş pek konuşamadık, pejo bayiine gidiyormuş fiyat almaya. Birazdan ariyacam yine, 301 e laf atmadan megani öveyim biraz bakalım. Anlaştık derse yapcak bişi yok tabi. Araç alındıktan sonra hayırlı olsun demek düşer.

Hocam kendisi bilir. 301 kullandım bi süre. Beş para etmez. Linea ya binilir ama ona binilmez ya. Motoru güzel, bir de arka diz mesafesi güzel onun dışında işe yaramaz. Arkadaşın biri demiş modern zamanın şahini diye. Aynen öyle işte. Herkesin zevkli farklı, hoşuna gidiyorsa yapar hayırlısı olsun deriz

• İyi akşamlar arkadaşlar.

İki gündür arkadaşımla telefonda görüşüyoruz. 50 bine yakın bi nakidi var ve bu iki araç arasında çok fena kaldık. Şöyle ki;
    Pejo kampanya ile 1,6 dizel 301 i 52 ye veriyor hatta yarın pazarlık yapmaya gidecek peşin 50 ye bırakırlar mı diye.

Diğer taraftan 1,6 benzinli joy Megan var ben oyak üyesi olduğumdan mevcut 63 binlira olan fiyatı muhtemel 55 binlira civarına gelecek ama kampanya henüz başlamadı, tahminen de bu ayın sonu yada Şubat başında başlayacak.

Şimdi, öncelikle pejo bayisi doğrudur yalandır elinde sınırlı sayıda araç kaldığını söyledi, yani Megan için beklersek 301 bitebilir.

Esas soruya gelirsek dizel HDI motorlu 301 mi, yoksa atmosferik motorlu Megan sedan mı, tabi Megan 3-5 bin daha pahalı olucak muhtemelen.

Yıllık km sorarsanız bi yıl 10 bin yapabilir diğer yıl 15-20, değişebilir yani.

Cevaplar için şimdiden teşekkürler...

• Hocam sınıf farkı var bir kere 301 le kıyaslanmaz bile

6 milyon işsazı işsın işsızzı
  • Bence de megane

"Türklerin yaşadıkları her yer misak-i milli hudutları içindedir". Mustafa Kemal Atatürk
  • eskiden focus görünce çekilirdim artık 301 görünce uzaklaşıyorum.Ne kadar çok şirket aracı 301 var
  • C ellyse yada 301 dizelleri parasının arabası ancak yeni Megan tüm serilerinin en iyisi malzeme kalitesi olsun görünümü olsun boyut gibi etkenler uzar gider motoru ise eski yaklaşık 15 yıldır ufak tefek modifiye geçirsede 2000 model Megane 1 ile aynı motor iyimidir bence iyi LPG ile çok az yakar.
    Beşiktaş Hayatın Kendisi İdi
    Alayına İsyan Diyenlerin Sesi
    Kimsesiz Sevdaların Oldu Kimsesi
  • 301 nedir arkadaş..2017 yılının şahini.
  • Hali hazırda 301 kullanan biriyim bu iki seçenek arasında Megane almayan hata eder. Az biraz daha borçlan al megane tak tüpünü kullan tepe tepe. Sırf dizel diye bu fırsatı kacirmasin arkadaşın büyük hata eder
    Telefon: Apple iPhone 13 Black - 128 GB PC: Intel i5 10400F İşlemci | MSI Z490-A Pro Anakart | Gskill RipjawsV 3200mhz CL16 2x8= 16 GB Ram | EVGA RTX3050 Black XC | Adata XPG SX6000 Pro 256 GB NVMe SSD | FSP 500Watt Meet PSU | AeroCool Quartz REVO RGB Kasa | CoolerMaster Hyper H411R Cpu Soğutucusu - LG 22MK400H 21,5 Inch 75Hz FreeSync Monitör Araç: 2010 Fiat Bravo 1.6 Multijet Dualogic Active Plus
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.