< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grgl92 -- 18 Kasım 2018; 19:54:56 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grgl92 -- 18 Kasım 2018; 19:54:56 > |
demekki arada 1 tl fark varmış değil mi?
7 den 6,5 a düşse ne olur? sokulan zaten sokulmuş bindirimden indirimin niye şovunu yapıyolar. benzin mazot 3 tl lere düşmeden kimse ekonomik kriz yok yalanı anlatmasın! akp hükümeti gelmeden önce 3. sınıf dünya ülkesiydik.. şuan 4. sınıf dünya ülkesiyiz.. ekonomi, sofraya koyulan peynir, zeytin bunun en büyük kanıtı.. |
daha iyiydik demedim 3. sınıf dünya ülkesiydik dedim.. herkesi verdiğin örnekle kıyaslama herkes senin sandığın gibi yaşamıyor. çift vatandaşım avrupada yaşadım halen daha yaşama ve çalışma iznim var bu imkanlara rağmen ülkemde vatanımda yaşamayı ve çalışmayı tercih ediyorum kaçmıyorum ama ülke şartları imkanları rezalet ekonomi batmış ticaret dolandırıcılıktan fırsatçılıktan ibaret üretim yok tüketelim satalım taş yığınlarına yatırım yapalım vah halimize.. lafı anlamak istediğin gibi anlayan çarpıtan tipik bir akp lisin haklı olduğunu zannet sen seninle tartışmaya girmem git boş dünyanda yaşa millete laf yetiştir reisini öp neresinden istersen ona ibadet et ona şükret..
bu işin çıkış yolu ÜRETMEK ÜRETMEK ÜRETMEK |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekdellal -- 18 Kasım 2018; 14:52:21 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 18 Kasım 2018; 15:23:27 > |
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |