Şimdi Ara

Benzin ve Motorinde İndirim Geliyor !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
65
Cevap
3
Favori
8.741
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benzin ve Motorinde indirim geliyor !!!

20.11.2018 tarihinden itibaren geçerli olacaktır.

Edit: Bir indirim haberi de LPG’den geldi. 20-25 kuruş arasında indirim beklenmektedir.Fakat henüz pompaya yansıyacağı konusunda net bilgi yoktur

PÜİS motorine 22 kuruş, benzine ise 19 kuruş indirim yapılmasını beklediklerini duyurdu. Benzindeki indirim pompa fiyatına yansıyacağı için benzinle motorin arasındaki fark 5 kuruşa düşecek.

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) Başkanı İmran Okumuş, "20 Kasım Salı gününden geçerli olmak üzere benzin ve motorinde indirim bekliyoruz" dedi. İndirim motorinde 22 kuruş, benzinde ise 19 kuruş olacak. Benzindeki indirim pompa fiyatlarına yansıyacak. Yapılan indirimle birlikte benzin ve motorin arasındaki 25 kuruşluk fiyat farkı 5 kuruşa inecek.
    Okumuş'un açıklamasına göre motorinde devletin 27 kuruşluk ÖTV alacağı kaldığı için 22 kuruşluk motorin indirimi pompaya yansımayacak. Devletin ÖTV alacağı 5 kuruşa gerileyecek.

Salı gününden itibaren geçerli olacak 19 kuruş indirimle birlikte son 1 ay içinde benzinin pompa satış fiyatı 57 kuruş ucuzlamış olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grgl92 -- 18 Kasım 2018; 19:54:56 >

• demekki arada 1 tl fark varmış değil mi?
    7 den 6,5 a düşse ne olur?

sokulan zaten sokulmuş bindirimden indirimin niye şovunu yapıyolar.

benzin mazot 3 tl lere düşmeden kimse ekonomik kriz yok yalanı anlatmasın!
    akp hükümeti gelmeden önce 3. sınıf dünya ülkesiydik..
    şuan 4. sınıf dünya ülkesiyiz..
    ekonomi, sofraya koyulan peynir, zeytin bunun en büyük kanıtı..
    daha iyiydik demedim 3. sınıf dünya ülkesiydik dedim.. herkesi verdiğin örnekle kıyaslama herkes senin sandığın gibi yaşamıyor. çift vatandaşım avrupada yaşadım halen daha yaşama ve çalışma iznim var bu imkanlara rağmen ülkemde vatanımda yaşamayı ve çalışmayı tercih ediyorum kaçmıyorum ama ülke şartları imkanları rezalet ekonomi batmış ticaret dolandırıcılıktan fırsatçılıktan ibaret üretim yok tüketelim satalım taş yığınlarına yatırım yapalım vah halimize.. lafı anlamak istediğin gibi anlayan çarpıtan tipik bir akp lisin haklı olduğunu zannet sen seninle tartışmaya girmem git boş dünyanda yaşa millete laf yetiştir reisini öp neresinden istersen ona ibadet et ona şükret..

bu işin çıkış yolu ÜRETMEK ÜRETMEK ÜRETMEK
  • Bu ülkede indirimlere bünyem alışık değil ben zam olarak algıladım yine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • motorini neden ucuzlatmıyorsunuz ? Çiftçi kullanıyor diye mi akp ? Hayırdır ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi hayırlısı. Depo da boş idi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekdellal -- 18 Kasım 2018; 14:52:21 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Shadow Fox kullanıcısına yanıt
    Motorinden alacağı varmış dövletimizin. Yersen

• Motorine demişsin?!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay be bundan yıllar önce dizel benzin farkı yarı yarıya idi hep dizel araç almayı hayal ettik nasip oldu dizel araç aldık dizel fiyatı benzini geçti nasıl bir bedeviyim ben

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • motorine yapılan indirim tabloya yansımayacak. Şuan da belli bi kısmı ötvden karşılanıyor. Yahu şu yakıtta bile dünya vergi alıyorlar yazık günah.
  • dolar düşüyor, daha da indirmeleri lazım

gerçi ötvden kısmışlardi, yakında tekrar zamlanır

• Şaka gibi ya biz dizel arabayı boşuna mı aldık ? Aradaki farkı alırken niye verdik ?

• 6 ay gibi kısa bir zamanda 1 tl üzerinde sokup 0,22 düşsen ne olur?

şubat 2018 de 5.09 mu 5.12 mi neydi?

yanlışım varsa düzeltin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 18 Kasım 2018; 15:23:27 >
  • coco1912 C kullanıcısına yanıt
    Mevzu bu değil ama, artık dizel bineklerin yasaklanması gerekiyor sağlığımız için ve çevre için. Hep Avrupa'nın gerisinde kalıyoruz bu yasakta bari acele etseydik... Fakat özellikle son birkaç yılda ülkemize öyle bir "dizel, otomatik" pompalaması yapıldı ki verdiği/vereceği zararı uzun yıllar çekeceğiz gibi görünüyor. Üstelik bir yandan bunu pompalarken diğer yandan fiyatta da aynısını yaptılar, dizel için ayrı fark, otomatik için ayrı fark koydular bir de oradan tokatladılar...

Neyse olan oldu, umarım tez zamanda aklımızı başımıza alırız.
  • Benzinli araç sahibiyim. Kendimi bildim bileli ilk kez mazot benzin fiyatı esitlenmis olacak. Valla çok ilginç durum. Bulunduğum ilde shellde benzin 6.55, mazot da 6.55 TL olacak.

• pompa fiyatları ne olacak onu da yazsaydınız bilgimiz olurdu :)
    zaten benzinin motorinden daha ucuz olması gerekiyor (çiftçi ve işletmeler hariç)
  • Neden seviniyor bu insanlar :) 6,55 TL ye benzin alacakları için mi ? Sizi çılgınlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SouthhPark

Benzinli araç sahibiyim. Kendimi bildim bileli ilk kez mazot benzin fiyatı esitlenmis olacak. Valla çok ilginç durum. Bulunduğum ilde shellde benzin 6.55, mazot da 6.55 TL olacak.

Mazota da 22 krş indirim gelecek yazmıslar ya , nasıl eşitlediniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devletin motorinden ötv alacağı varmış

• Cok yapmislar..mazotla benzin esitlendi...go..zumuz aydin..

• 16 Kasımda tv ve gazetelerde haberi yapıldı, siz yeni mi duydunuz?

Benzin ve Motorinde İndirim Geliyor !!!

• 2007'den beri dizel araç kullanıyoruz. İlk defa motorin ile benzin fiyatı eşitleniyor. Bu dünyada da pek rastlanan bir şey değil. Teşekkürler Ak Partisi...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.