Şimdi Ara

Benzin kullanılmamasına rağmen benzin göstergesinin düşmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracım sıralı lpgli.Araç ısınmadan hareket etmiyorum,lpgye geçince hareket ediyorum.Buna rağmen sanki benzinlide kullanılıyormuş gibi benzin göstergesi düşüyor.Hani nerdeyse benzinde kullansam daha iyi

Sorun lpg sisteminde mi yoksa aracın yakıt sisteminde mi ?

• Peki araç ısınıcaya kadar ne yakıyor ?
  • Araç olduğu yerde saatlerce benzinde çalışmıyor.Araç rölantide yaksa yaksa saatte 1 lt benzin yakar...
    İlk çalıştırmada 3-4 dk.sonra lpgye geçiyor zaten.Daha sonraları motor sıcakken 5-10 sn.içinde lpg ye geçiyor.Bu halde bile aşırı bir düşüş oluyor benzinde göstergesinde...
  • Fransız ise normal.
    Bir de,durduğu yerde 3-4 dakika beklemek çok mantıklı gelmiyor bana.Hem yürüyen araba daha kolay ısınır,hem de durduk yere yaktığınız yakıtla yol gidersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TNTB

Aracım sıralı lpgli.Araç ısınmadan hareket etmiyorum,lpgye geçince hareket ediyorum.Buna rağmen sanki benzinlide kullanılıyormuş gibi benzin göstergesi düşüyor.Hani nerdeyse benzinde kullansam daha iyi

merhabalar. Fransız otomobillerinde(peugeot,citroen ve renault) benzin göstergesi km sensörüne adapte çalışır. yani ''teker dönüyorsa benzin yakıyor'' algısıtla benzin gösterge seviyesini düşürür. ancak araç benzin tüketmez. bu durumu engellemek için biz BRC servisleri PSA modülü kullanıyoruz. montaj yaptırdığınız markanın şayet böylebir ürünü varsa talep edebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: YEŞİLYURT OTOMOTİV

quote:

Aracım sıralı lpgli.Araç ısınmadan hareket etmiyorum,lpgye geçince hareket ediyorum.Buna rağmen sanki benzinlide kullanılıyormuş gibi benzin göstergesi düşüyor.Hani nerdeyse benzinde kullansam daha iyi

merhabalar. Fransız otomobillerinde(peugeot,citroen ve renault) benzin göstergesi km sensörüne adapte çalışır. yani ''teker dönüyorsa benzin yakıyor'' algısıtla benzin gösterge seviyesini düşürür. ancak araç benzin tüketmez. bu durumu engellemek için biz BRC servisleri PSA modülü kullanıyoruz. montaj yaptırdığınız markanın şayet böylebir ürünü varsa talep edebilirsiniz.

2000 model ford focus kullanıyorum...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YEŞİLYURT OTOMOTİV

quote:

2000 model ford focus kullanıyorum...

focusda böyle bir problem olmaması lazım. geçiş süresine ve geçiş ısısına bakmakta fayda var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.