|
Merhaba aracımda benzinli 1.2 TSİ motora sahip. Ortalama yakıt tüketimim 1-2 litre civarında arttı, ayrıca normalde rölantide anlık yakıt tüketimi 0,4 iken şuan 0,6 0,7 civarında. Bir çok yere gösterdim bilgisayarla test yaptılar şuan için herhangi bir arıza kodu yok. Herkes aracın normal olduğunu söylüyor fakat yakıt tüketim değerlerinin fazlalaşmasından dolayı ben öyle düşünmüyorum. Aracımın sensör değerlerine obd cihazi zaman zmaan test ettim: Oksijen sensörü 1. sıra 1 voltaj 0.94v Oksijen sensörü 2 sıra 1 Voltaj 1.28v Oksijen sensörü 1. sıra 1 voltaj 0.93v Oksijen sensörü 2 sıra 1 Voltaj 0.90v Oksijen sensörü 1. sıra 1 voltaj 0.78v Oksijen sensörü 2 sıra 1 Voltaj 0.81v Oksijen sensörü 1. sıra 1 voltaj 0.4v Oksijen sensörü 2 sıra 1 Voltaj 0.84v Oksijen sensörü 1. sıra 1 voltaj 0.88v Oksijen sensörü 2 sıra 1 Voltaj 0.21v farklı zamanda aldığım ekran görüntülerindeki oksijen sensörlerinin voltaj aralıkları bu şekilde. Ben araştırmalarım neticesinde aracımın genelde zengin yakıt karışımı ile çalıştığını düşünüyorum. Herhangi bir tavsiyeniz var mı? Sorun neyden kaynaklanıyor olabilir? |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
Hızlı