Şimdi Ara

benzin istasyonundan verilen hediyeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çoğu istasyon misal 30 tl.yakıt alana bardak,sabun ,otopeçete vs. veriyorlar.hatta kocaman yazılarlada ilanları var.ama benim devamlı lpg aldığım yerden illaki isteyeceksin.isteyincede ya kalmadı,ya depoda yarın gel vs.vs. diyorlar.4,5 sefer depo doldurunca birinde anca dek geliyor.yanımdada birileri varsa 3 kuruşluk şeyin peşinde demesinler diye istemiyorum bile.bu verilen ufak hediyeler o istasyonamı ait,yoksa bp. vs. genel olarakmı veriyor.sizler bu hediyeleri alıyormusunuz.

• Genel olarak veriliyor.Çünkü reklamlarda dikkat ederseniz mesela BP'den 50 liralık yakıt alana bir bardak hediye diyorlar.Bayi sınırlaması yok.Bayi kendi başına promosyon yapabiliyor mu bilmiyorum.

Sizin istemediğiniz hediyeleri ceplerine indiriyorlar.
  • Ataşehir opet ıslak mendil veriyor, üstünde de ataşehir-opet yazılı. Demekki bayi kendi başına promosyon yapabiliyor.
  • istasyona ait olan hediyelerde var akaryakıt şirketlerinin verdiği hediyelerde var.cep telefonundan dvd ye kadar puan toplayıp alanları biliyorum.
  • Genelde tanıdığım istasyondan aldığım için sorun olmuyor.Ama şehirlerarası bilmediğim yerlerden alınca varsa bir kampanya hediyesi falan istiyorum.Neden ayıp olsunki ...
  • 2 senedir arabamız var daha bir defa buyrun buda bizim hediyemiz diyen olmadı.Bir defa istedim 2 bez verdiler Trabzon'da sanırım KAyıkçıoğlu idi.Babamda maşallah her benzin aldığında mutlaka birşeyler alır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rice-R

Ataşehir opet ıslak mendil veriyor, üstünde de ataşehir-opet yazılı. Demekki bayi kendi başına promosyon yapabiliyor.

aynen vede köpüklü oto yıkamada yapıyor ben sürekli oradan alıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En iyisi Adana'da ŞENBAYRAK

125 TL yakıta Mısır Özü Yağı 3 Litre, Şeker 4 Litre, Priniç 3 Kilo, yorgan, battaniye, baskül, Omomatik, Çay/Kahve Fincan Seti, Şampuan, Sıvı Sabun vb. vb. veriyorlar.

3 Yıldır eve yukarıdaki ürünleri almama gerek kalmadı, bir de 2 araç olunca ayda en az 2 defa hem yakıt hem tüketim malzemesi alıyorum, fatura da alıp işyerimde gider gösterebiliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Taner Göde

En iyisi Adana'da ŞENBAYRAK

125 TL yakıta Mısır Özü Yağı 3 Litre, Şeker 4 Litre, Priniç 3 Kilo, yorgan, battaniye, baskül, Omomatik, Çay/Kahve Fincan Seti, Şampuan, Sıvı Sabun vb. vb. veriyorlar.

3 Yıldır eve yukarıdaki ürünleri almama gerek kalmadı, bir de 2 araç olunca ayda en az 2 defa hem yakıt hem tüketim malzemesi alıyorum, fatura da alıp işyerimde gider gösterebiliyorum.

Taner bey resmen şarküteri market gibi olmuş o istasyon
  • quote:

Orjinalden alıntı: Warrıor Sako
    quote:

Orjinalden alıntı: Taner Göde

En iyisi Adana'da ŞENBAYRAK

Aynen öyle, bundan önce Akşam 20:00 ve Sabah 08:00 arasında % 5 indirim yapıyorlardı. Şimdi de isterseniz % 5 indirim, isterseniz de aşağıdaki hediyelerdene seçebiliyorsunuz.

benzin istasyonundan verilen hediyeler

• quote:

Orjinalden alıntı: Warrıor Sako

• Yakıt temiz olsun yeter
  • adanada bir tane alpet var 100 liralık akaryakıt alana 1 kişilik kebap çeki veriyor
  • taner bey ,

bu istasyonun yakıt kalitesi nasıldır , siz dizel mi yoksa benzin mi alıyorsunuz? Eurodizel kalite açısından herhangi bir bilginiz varmıdır?
  • Eskiden daha çok bardak tabk......vb. veriyordu istasyonlar.Şimdi birşey verdikleri yok.Yazmış 100TLbenzin alana.......... hediye.Neymiş efendim xxx bankasının kredi kartıyla alınırsaymış.Peşin paradan ötesi varmı

Opet kart.vb. gibi üyerlik kartları veriyorlar onlarlada adam gibi kampanya yapmıyorlar.Neymiş 1000 puan topla su ısıtıcı(mesela) su ısıtıcı almak istersem gider beyaz eşyacıdan alırım

Adanadaki Şenbayrak Petrolü Tebrik ediyorum.Mükemmel kampanya puan biriktir zart kart zurt kar yok ver parayı al hediyeyiAdanaya mı taşınsak ne yapsak

• kutu peçeteler araçta çok iyi oluo ama, işte bilmemne petrol gibisinden reklam basılı üstünde tabi aynı zamanda po/shell vs yazar.Arada bir çıkan 100 kaatlık alana 1 bardak hediye(çok büyük bişey ya) gibi şeylerde firma kampanyası oluo merkezden gelio.
  • tv de gördüğünüz reklamlar geneldir...bütün istasyonlarda olur...
    ama peçete mendil v.s. genelde kendileri verirler üstlerine adres yazıp...
    koku anahtarlık fln...

bunlar o istasyonun adını duyurmak ve müşteriyi çekmek için yapılan küçük reklamlar hediyeler....
  • şenbayrak ın hediyeleri güzelmiş.konya da bize kağıt peçeteyi bin nazla veriyorlar
  • bende bu soruları sormadan edemeyeceğim... bu kadar ürün en az 40 tl para ediyor...
    quote:

Orjinalden alıntı: vezir

taner bey ,

bu istasyonun yakıt kalitesi nasıldır , siz dizel mi yoksa benzin mi alıyorsunuz? Eurodizel kalite açısından herhangi bir bilginiz varmıdır?
  • quote:

Orjinalden alıntı: vezir

taner bey ,

ŞENBAYRAK ALPET Adana'nın en fazla yakıt satışı yapan istasyonudur. En yoğun trafik kavşağı olan Havalimanı/Trafik Kavşağındadır. LPG, 95/97 Oktan Benzin, Kırsal Mazot, EuroDiesel, Motorsiklet Yakıtı satmaktadır. Şu anda 7950 km'de olan imzamdaki 1.4 TSI benzinli aracıma hep buradan 95 oktan benzin aldım (sadece 1 defa Antalya'da BP'den ve aracı ilk aldığımda 100 TL yakıt çeki mukabili OPET'ten aldım) ve şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım. LPG'yi de şehiriçinde buradan alırım (eşimin aracı LPG'li).

Şenbayrak ailesi Adana'da tanınmış bir akaryakıt, inşaat, sıfır ve 2. el otomotiv (Proton Bayi) ve araç servisi işleri ile meşgul olan bir şirketler topluluğudur. Ayrıca biraz uzaktan da olsa akrabamız olur (daha yeni öğrendim, Şenbayrak'ın kızı geçen hafta intihar etti ve olay gazetelere yansıdı). Kötü ve/veya kalitesiz benzin satma riskini göze almaz ve alamaz Şenbayrak ailesi. Hakikaten ücreti ödemeye gittiğimde bir süpermarkete girmiş gibi ortamla karşılaşıyorum. Şu ana kadar ne ben, ne de oradan akaryakıt alan yakın aile bireylerim, tanıdıklar ve dostlarım şikayet etmediler.

Kampanyalarından faydalanmaya devam etmeyi düşünüyorum. Yazın daha fazla seyahat ettiğimizden doğal olarak da evde daha fazla promosyon malzemesi birikmektedir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.