Şimdi Ara

BenQ E72 ¦ WinMo 6.0 - WiFi - 2 MP » Ana Başlık « (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
971
Cevap
1
Favori
151.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: asiltürk35

Şu cab. dosyalarını bir türlü kuramadım 1 program için 10-15 dosya var bunların hepsini hafıza kartına atıyorum ama bir türlü çalıştıramıyorum.Jar uzantılı operayı hemen kurdum ama bunu beceremedim yardım edebilirmisiniz acil?

CAB dosyasina bilgisayda cift tiklamiyorsunuz, cab dosyasini oldugu gibi (o 15 dosya ekranina gelmeden direk ctrl c - ctrl v ile) hafiza kartina atip cep telefonunda calistiriyorsunuz.

quote:

Orijinalden alıntı: dramaprince

erichk
    vakt-i zamanında ertuğrul diye biri vardı windows mobile'ı kötüler nokia'nın dandik symbian'ını göklere çıkarırdı, bu kişi sen olamazsın değil mi?

Hmm, isimler uyuyor fakat hic symbian isletim sistemi olan telefon kullanmadigim ve windows mobile'i kotulemedigim icin olamam herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erichk -- 2 Aralık 2009; 21:14:48 >

• Forumları dolaşırken gördüm birisi mesajlarda 2 mesajdan fazlasını yazamadığını söylemiş bu doğru mu böyle bir şey olabilir mi ilk defa gördüm ilk çıkan telefonlarda bile böyle yazma gönderim sınırlaması yok nasıl olur bu ? kişiye ait yazılımsal bi sorun sanırım..
  • Çok teşekkür ederim direk atınca oldu yükledim programları ama bunların kısa yolunu nerelere atabilirim?Her defasında dosya gezgininden girmek zor oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: revelom89
    Forumları dolaşırken gördüm birisi mesajlarda 2 mesajdan fazlasını yazamadığını söylemiş bu doğru mu böyle bir şey olabilir mi ilk defa gördüm ilk çıkan telefonlarda bile böyle yazma gönderim sınırlaması yok nasıl olur bu ? kişiye ait yazılımsal bi sorun sanırım..

bencede cunku bende oyle bir problem yok ve hicbir problemde yasamadim cok sukur.aslinda problemlerini okuyunca cok tereddutlu aldim ama hicbir sey yasamadim :)
  • peki sana birşey daha sorayım o zaman bende bu telefonu alacağım hepsiburada bayaa uygun fiyata satıyor şu an kaçırmadan alayım diyorumda neyse bu t9 olayı ile wifi ne durumdadır ? wpa2 şifreleme falan farketmiyor dimi bi sorun yaşamıyorsun sanırım
  • t9 zaten ben kullanmıyorum sevmediğimden dolayı o nedenle bilemiyorum ama wifi'ye gelince inanılmaz güzel gerek sinyal kalitesi gerekse kullanım kolaylığı açısından oldukça hoş,şifreleme filan gerektirmiyor.Bu arada hepsiburada'da son 13 kalmış bence hemen yetişin
  • sinancetinkaya sağol yardımın için ama hala güncelleştirme yapamıyorum saat ve tarih ayarın yanlış diye hata veriyo doğru saat i nereden buluucam ? yardım edermisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neil deGrasse Tyson -- 4 Aralık 2009; 18:43:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erichk
    Hmm, isimler uyuyor fakat hic symbian isletim sistemi olan telefon kullanmadigim ve windows mobile'i kotulemedigim icin olamam herhalde.

sana süper bir hatunun resmini gösterip sonra senden bunu bulmasını isteyen bir arkadaşına, hatunun ismini bulduktan sonra "hatunun ismini buldum ama sana söylemeyeceğim çünkü gerçekten süper hatun" demiş olamazsın değilmi ? çünkü çok az insan böyle birşey yapar

Doğru diyorsun sen o olamazsın

quote:

Orijinalden alıntı: jiGsAw*|

sinancetinkaya sağol yardımın için ama hala güncelleştirme yapamıyorum saat ve tarih ayarın yanlış diye hata veriyo doğru saat i nereden buluucam ? yardım edermisiniz

Güncelleştirmeden kastın rom(işletim sistemi) güncellemesi ise zaten o şekilde yapılmıyor, yok eğer windows update'i kastediyorsan o özelliğin çalıştığını ne gören var ne duyan :) Kendi romlarımda ilk çıkardıklarım arasında gelen gereksiz birşeydir. Sanırım windows programlarını güncelleme ile ilgili birşey.

Yok eğer outlook ile senkronizasyonu kastediyorsan o başka

• quote:

Orijinalden alıntı: sinancetinkaya

sana süper bir hatunun resmini gösterip sonra senden bunu bulmasını isteyen bir arkadaşına, hatunun ismini bulduktan sonra "hatunun ismini buldum ama sana söylemeyeceğim çünkü gerçekten süper hatun" demiş olamazsın değilmi ? çünkü çok az insan böyle birşey yapar

Fena keklemisler seni. Muge anli'nin programina ya da flash tv'de yalcin cakirin programina filan cik `cok kotu trollendim yalcin abi nolur yardim` diye yakin. Yalcin cakir cok babacan adamdir hem .

quote:

Orijinalden alıntı: asiltürk35

t9 zaten ben kullanmıyorum sevmediğimden dolayı o nedenle bilemiyorum ama wifi'ye gelince inanılmaz güzel gerek sinyal kalitesi gerekse kullanım kolaylığı açısından oldukça hoş,şifreleme filan gerektirmiyor.Bu arada hepsiburada'da son 13 kalmış bence hemen yetişin

IPAQ yaninda wifi'i o kadar iyi degil bugun ikisi yan yana test ettim. Ayrica aceleye gerek yok ben hepsiburada da 1-2 ay once aldigimda da son 4 gun diyordu zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erichk -- 4 Aralık 2009; 21:33:46 >

• sinancetinkaya dediğim windows update idi ama söylediğine göre kimse yapamıyomuş peki bu romu nasıl güncelliycez.ama üstündekini silip sahte rom yükleme değil sadece güncelleştirme yoluyla yapılabiliyormuyuz?
  • ben telefonu bugün aldımda wi-fi bağlantı için bağlana tıklıyorum karşıma bi sayfa çıkıyor bağlantı türü şifrelemeyi seçip şifreyi giriyorum anahtar dizini nedir bilmiyorum son diyorum bağlan dediğimde bir türlü bağlanmıyor sorun nedir ?
  • jiGsAw*|
    Hayır

erichk
    eee naaparsın insanlar çok bozulmuş, dur bakalım düşmez kalkmaz bir Allah...
  • Merhaba.Kamerayı hızlı açmak için bir yol var mı?
    Ya da kayıt tuşunu filan kamera olarak atamak mümkün müdür? (programı filan vardır belki)

Edit:Zaten kayıt tuşuymuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmettev -- 5 Aralık 2009; 20:44:54 >
  • wireless olayı halloldu benden kaynaklıymış =) telefon mükemmel bayaa sevdim özellikler falan çok iyi şüpheyle aldım ama gayet memnun kaldım yalnız sormak istediğim birşey var free antivirüs var mı ?
  • ilgin için teşekkür ederim arkadaşım ama verdiğin program telefon ile uyum değilmiş öyle yazdı..başka bi program varsa onu verebilirsen sevinirim birde mp3leri zil sesi olarak nasıl ayarlıyorum acaba ?
  • Başka bedava programa rastlamadım,mp3 zil sesi içinse mp3 ü telefondaki zil sesleri (my ringtones) klasörüne atman yeterli olacaktır (sonra seslerden ayarlarsın çalması için)
  • Zil sesi icin telefonda extrasta yuklu olmasi lazim ringtone editor diye. Yoksa benq-e72.blogspot.com da crackli hali var.
  • arkadaslar o kadar cok sorun yazılmış ki bu telefonla ilgili anlayamıyorum...
    uzun zamandır kullanıyorum ve buyuk capta bir sorunla karsılaşmadım.
    sadece alacak arkadaslara sunu soyluyorum daha once hiç işletim sistemi kullanmayanlar almasın yavas hissi verecektir. bunun nedeni ise bazı programlardan cıktıgınızı zannettıgınız halde arkada calışıyor olmalarıdır. görev yöneti cisinden kapatmaları gerekir
  • telefon görüşmelerimi birkaç program(resco, vito, pmrecorder) denememe rağmen bir türlü başaramadım. bütün programlar 1 saniyeden fazla kayıt yapamıyor. normal ses kaydında problem yok ama telefon görüşmeleri kaydedilemiyor. bu sorunu yaşayan oldu mu? çözümü bilen arkadaş varsa yardımcı olabilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.