Şimdi Ara

BENİM TÜRKÇEM ÇOK KÖTÜ ( TEST SINAVLARDAN ÇK KÖTÜ NET ÇIKARIYORUM -ne yapmam gerekli ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BENİM TÜRKÇEM ÇOK KÖTÜ ( TEST SINAVLARDAN ÇK KÖTÜ NET ÇIKARIYORUM -ne yapmam gerekli ????

lütfen bana çözüm önerisi getirin

bi test sınavım çok kötü geçmişti. sınav sonucunu söyleyen hoca kitap oku dedi. eve gittim 2 günde bitirdim o kitabı ama bi fayda görmedim aynı tas aynı hamam , bende arkadaşlara sordum sizin türkçe netleri 25 soruda 20 den aşagı düşmüyo nasıl çalışıyosunuz dedim , kitap mı okuyosunuz dedim ne kitabı dediler hiçbişey çalışmıyorum türkçeyemi çalışılır dediler güldüler acaba ne yapabilirim yardım lütfen

• Hocan doğru söylemiş ama hemen bir kitapla olmaz bu işler.Öncelikle iyice konuları çalış,dilbilgisi filan.Kendini yeterli gördüğün anda test çözmeye başla.Ne kadar test çözersen o kadar iyi olur.Kitap okumanın sana testlerde faydalı olmasını istiyorsan,alışkanlık haline getir.Sanırım OKS'ye gireceksin,eğer şimdiden kitap okuma alışkanllığı kazanırsan,ÖSS'de rahat edersin ilerde.Kolay gelsin.
  • zaman önemli birikim önemli.. trt 1 seyret.. bol bol soru çöz... dilbilgisi grammer çalış... ve tabiki bbol bol kitap oku.. zamanla olur böle şeylker... ve sabır...
  • sorunun paragraf sözcükte anlam iste kitap+bool bool soru çöz bu senin iyi gelecektir..
    dilbilgsinden anlamıyorsan o konuyla ilgili örnek soru çöz
  • netten adam gibi sitelerden yazılar bulup oku.. ha ama önce bol bol gazete de oku.ç.. özellikle köşe yazıları ve makaleler..
  • arkadaşlarına bakma sen. benim zamanındada vardı öyle tipler. çalışmıyorum derler evde köpek gibi çalışırlardı.
  • evet gülenlere bakma... hiçkimse çalışmadan o kadar net yapamaz .. ama birikimle olabilir belki...

ünideyim hala var o tiplerden.. hukuk gibi bi, bölümde.. hiç çalışmadım diyip geçen tonlarca tip.... ulan bilgi soruyo bazen çalışmadan nasıl geçiyosun yeme beni
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • biraz da yetenek işidir türkçe 25 soru dediğine göre daha orta okuldasın zamanla geliştirebilirsin biraz daha fazla okumaya özen göster ve yorum kabiliyetini kullan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.