Şimdi Ara

Cevap: Dış görünüşüm baya kötü ne yapıcam?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TechR

    Suratım kötü.Burnum kemerli, dişlerim bozuk, alt çenem önde, yüzüm çok uzun, genetik olarak saçım dökülüyor, kocaman bi alnım var baya geniş, yuvarlak ve öne doğru çıkık.Boyumda 176.Uzun değilim yani.Kilom 60.Fiziğimde hiç iyi değil yani.

    Özgüvenimde yok.Ağzım laf yapmaz hiç.Yalnızım zaten arkadaş ortamı da yok.Kızlarla aram 0.Psikoloğa gidiyorum ve fitness a başlıyorum.İleride estetik düşünüyorum burnuma.Dişlerimde de tel var 1 yıl kaldı.Saç için profesör doktora gidicem.Yani elimden geleni yapmaya çalışıyorum ve çalışıcamda.Ama şuan durumum baya kötü yalnızlık tipsizlik falan.Neler önerirsiniz?

    Edit:Boyun iyi falan demeyin amacım en iyilerden olmak.Yani yakışıklı ve fiziği düzgün biri olmak istiyorum iyilerden olmak istiyorum kısaca.

    Kardeşim çok zor bir durum çeken bilir anlıyorum seni,geçen sene bende çok kötüyüm kimse bakmıyor diyordum.Çok tipsizim diyordum sürekli kafamdan çıkmıyordu.Çok üzülüyordum.Kafaya takmıştım.Sonra İstanbula gitmem gerekti geçen yaz.Bir uyandım.Aynaya bir baktım.Ne göreyim.Yüzümün sol tarafında bir şişlik elmacık kemiğim durduk yere sanki yumruk yemişim gibi şişmiş ulan ben kafayı yiycem durduk yere nasıl şişer bu kemik diye.Sonra Gittim derhal özel bir hastaneye iyice baktırdım.Sağ elmacık kemiği gelişmiş,Sol elmacık kemiği gelişmemiş.Doktorun gözünün içine bakıyorum beni ameliyat et diye o dereceye geldim.Sol Elmacık kemiği gelişmiş gelişince tabi göz biraz daha öne geliyor Sol tarafta bir değişme oluyor sadece elmacık kemiği gelişse neyse Sağ taraftaki göz içerdeymiş gibi gözüküyor.Sonra doktora sordum ne yapabiliriz diye;

    Doktor : Hiç bir şey yapamayız bu ya alerjik yada dogumsal bir sorun olabilir. 1-2 sonra sağ taraf kendini tamamlayabilir (ama belki)

    Şimdi Tip yok,Boy Yok,Para yok,Anne baba ayrı,Aile durumu kötü olunca egitimde kötü oluyor,Dağınbaşında bildiğin en beter en kötü okullardan birinde meslek lisesinde okumaktayım anadolu olarak sayılmıyor,Özgüven (-)`lerde dahada iniyor kimse tutamıyor,Dil hiç yok bildigin robotların şahı gibiyim uzaktan gören özürlümü lan bu der o derece,Sosyalleşme 0.

    Okula gidiyorum en çirkin kız bile trip atıyor.Merdiven çıkıyorum.Yalnışlıkla göz göze gelsem yüzünü çeviriyor.

    Boy :1.71 Yaş 17 Kilo:60

    Yolda güzel bir kız görsem içim öyle bir param parça oluyor ki anlatamam yüz vermiyor tabi ama benim orda bir silah bulsam kafama sıkasım geliyor dayanamıyorum.Bende sevmek sevilmek istiyorum.Sevgiye o kadar açım ki.

    Estetik tek çare gibi gözüküyor.Ama bilmiyorum ya işler daha kötü olursa diye korkuyorum.

    Aynaya baktığımda sadece güzel birşey görmek istiyorum.Biraz olsun özgüven istiyorum.Para benim umrumda degil.Yakışıklı fakir olmak istiyorum.

    Fakir yaşasamda olur.O Özgüven bir yerine gelse neler yapabiliceğimi biliyorum.

    Bol Şanslar Kardeşim







  • Bunu konu açmadan da söyleyebilirdin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Estetik yaptır kardeşim.Psikolojinden önemli değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ThePscho

    Estetik yaptır kardeşim.Psikolojinden önemli değil.

    Yaşım daha 18,21 e kadar beklemeyi düşünüyorum.
  • StallionTR S kullanıcısına yanıt
    Üniversite sınavını atlattıktan sonra yaptır bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-00B482800 -- 7 Şubat 2015; 18:29:24 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ThePscho

    Üniversite sınavını atlattıktan sonra yaptır bence.

    Yüz Hatları tam oturmadığı için doktorun izin vereceğini sanmıyorum.21 yaşına kadar süresi varmış galiba o yüzden.
  • StallionTR S kullanıcısına yanıt
    Dış görünüşü önemseme tipsiz olsan bile bakımlı ol. Kendine güven kimseyi takma Derslerine çalış ggelecekte farklı düşüneceksin. Türk kızını da takma onlar bakmıyorlar diye üzülme sen onlardan daha önemlisin. Bunu düşün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

    Orijinalden alıntı: furkanblackflag

    Dış görünüşü önemseme tipsiz olsan bile bakımlı ol. Kendine güven kimseyi takma Derslerine çalış ggelecekte farklı düşüneceksin. Türk kızını da takma onlar bakmıyorlar diye üzülme sen onlardan daha önemlisin. Bunu düşün.

    O kadarda basit değil ki hocam şimdi insanın dogasında var sevmek ve sevilmek ben şuan sevgiye açım.Psikolojik yönden çökmüş durumdayım.1 ayda iki ayrı doktora gidiyordum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.