Şimdi Ara

Benim projem (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
571
Cevap
9
Favori
76.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sft67

Çok güzel bir çalışma gerçekten üstelik çok çok fazla masraf harcanmış..

evet herdefasinda harcamiyacam diyorum ama kendimi tutamiyorum hehehe
  • devamı ne zman hocam
  • gelecek ay yas gunum bakalim neler hediye geliyor DELL U2711 gelir kesin bakalim 2x GTX 590 da fena olmaz aslinda wuhahahaha

Benim projem

artik LIAN LI kendim alirim

• quote:

Orijinalden alıntı: wahdet35tr

hocam bişeye kafam takıldı radyatör balkondamı yoksa yani evin dışındamı çünkü çalarlar bu arada evinin güvenliğini bence sıkı tut sonuçta senin canın yanar

balkonda ustad
  • O karttan bende sipariş geçeceğim kısmetse. TR ye kaça yollarsın tek gtx590 hydro kartı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alidarkstone
    O karttan bende sipariş geçeceğim kısmetse. TR ye kaça yollarsın tek gtx590 hydro kartı ?

Ustad hersey dahil €950.- gondere bilirim. Bu DHL kargoyla 5 gun icinde elinde olur.

Eger TNT kargoyla gonderirsem €900 ama bu 2-3 hafta surer.
  • hocam süper yapmışsın öğrencisinde meslek var sanırım baba parası bu kadar olamaz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheTimesOfTR38
    hocam süper yapmışsın öğrencisinde meslek var sanırım baba parası bu kadar olamaz :D

Yok ustad herseyi kendim aldim :). Okul disinda kendime calisiyorum. :) baba emekli hehehhe.

Elektrik uzere genelde hersey yapa bilirim.
  • çok güzel bir pc yapıyorsunuz üstad :) ben yeniyim yaşta küçük ah bi izin verseler :D
  • birde benim psu'nun 4 pin atx ile 20+4 pin güç kablosu kısa geldi yama yaptım pc açılmıyor şimdi de var mı oralarda uzatma kablosu vs? sen iyi bilirsin
  • quote:

birde benim psu'nun 4 pin atx ile 20+4 pin güç kablosu kısa geldi yama yaptım pc açılmıyor şimdi de var mı oralarda uzatma kablosu vs? sen iyi bilirsin

24 pin

buraya tikla

4 pin

buraya tikla

ayrintili bilgi icin PM/Email lutfen

• quote:

birde benim psu'nun 4 pin atx ile 20+4 pin güç kablosu kısa geldi yama yaptım pc açılmıyor şimdi de var mı oralarda uzatma kablosu vs? sen iyi bilirsin

Bunlar türkiye de bulunan şeyler oralarda aramanın ne geregi var. toptancı elektronikçilere bak oralarda bulunuyor.
  • dostum gerçekten süper bir çalışma yapmışsın tebrik ediyorum başarıların devamını diliyorum. eline sağlık
  • bilgisarayın çok güzelmiş
  • hocam ekranın yanında yapışık ekranı nerden buldun yada ekran 2 parça şeklinde öylemi satılıyor?
  • Orası fukuşima gibi radyasyon salıyodur şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takao

hocam ekranın yanında yapışık ekranı nerden buldun yada ekran 2 parça şeklinde öylemi satılıyor?

yok ustad iki ayri ekran.

Benim projem

Benim projem

Benim projem

Benim projem

Benim projem

• Elinize sağlık,muhteşem tek kelimeyle
  • çooooooooook güzel bi çalışma eline saglık hakkını vermissin olayın yalnız bişey sorucam iki monitörü nasıl birleştirdin extra aparatmı satıyorlar yoksa kendin bi icatmı yaptın merak ettim
  • helal vallahi.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.