Şimdi Ara

Benim gibi ucuz araçları daha çok seven varmı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
2
Favori
5.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Daihatsu team turkey gibi bir şey vardı görünce çok gülmüştüm :D Zevk işte, tartışılmaz :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İmkanım olsaydı pahalı araç alırdım belki ama ucuz araba kullanmak daha keyifli. Bir mercedes'im olsa kullanırken sürekli tereddüt içinde olurdum. Çizilse bile içim cız ederdi. Ama ucuz bir araba oldu mu istediğim gibi hoyrat kullanabiliyorum. Köye giderken, köy yollarında rahatım. Çizilecek diye, altını vurucam diye yada kirlenecek diye hiç dert etmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bombar Dıman

Ucuz araç bütçeye göre değişir. Kimi için ucuz araç 50.000’dir kimine göre 100.000₺. Ancak bütçe ne olursa olsun ucuz araç en mantıklısı çünkü kafa rahat oluyor. Bütçeyi son sınıra kadar zorlayarak araç alınca hem ufak çaplı da olsa her tür memnuniyetsizlik can sıkıyor hem de ekstra bir şeyler yapmak hiç mümkün olmuyor.
    evet, arabaya kendinden çok değer verme durumu oluşuyor. fight club'daki muhabbet; bu sefer araba sana sahip oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E19076E5A -- 19 Kasım 2018; 10:58:50 >
  • Çok param olsa lamboya binerim. Ben binerim arkadaş ölümlü dünya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Ucuzdan ziyade küçük araba seviyorum, büyük şehirde büyük araba başa bela, hiç bir yere sığmıyor, özel park yeri bulman gerekiyor, fazla yakıyor bir de.

Zamanında çok hata yapmışım.

Genelde küçük arabalar daha ucuz olur zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maddi imkanımın elverdiği ölçüde iyisine binmeyi isterim. Tutup ta arabaya, sırf Dünya'da tek, özel üretim v.s. v.s. gibi saçma sebeplerden bir çuval para vermem ama standart araçlardan, güç, güvenlik, konfor gibi unsurları sağlayan hangisi ise bütçe imkanlarım doğrultusunda alırım, gidip sırf ucuz diye araç almam.

Ama sevme boyutu farklı tabi, bazı modelleri almazsın ama seversin, ucuz ya da pahalı olabilir.
  • Seninle aynı fikirdeyim ancak eski derken antika değil,birkaç yaş daha düşük araçlar ve ilk satınalma maliyeti düşük araçları daha çok tercih ederim.Banada mantıklı gelmiyor; bir noktadan bir noktaya gitmek için kapıda yatan arabaya 150-200 bin lira bağlamak..

• Alpha Centauri kullanıcısına yanıt
    kalosu neden sattiniz hocam? surekli motor ariza isigi yandigi icinmi :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • shegenli chingen kullanıcısına yanıt
    model yükselttim aveo aldım

• Amacım kızdırmak satasmak yada provake etmek değil

Lakin kusura bakmayın züğürt tesellisi denen şey aynen bu

Genç bir insansın DonanımHaber in otomobil bölümüne takiliyorsun ki araba merakin var demek bu ,paran olunca muhakkak paran kadar araba alacaksın.:)

Ben öyle yaptım oradan biliyorum :p.

Aylık gelirim 10bin in biraz üstü,esimde çalışıyor.100_150 lik bişey aldım.cok şükür yetiyor.imkansiz da bigun hesabımda 10 trilyon olursa range alırım mesela :p

• Sizi sürekli fiyat listesinin en pahalı arabalarının konularını açmanızla tanıyoruz.Lütfen fakir konusu açmayın.
  • İlginç bir fantazi lakin bizde ucuz araç kavramı iyice yok olduğu için pek bir geçerliliği yok gibi

• G63 almak varken şahin alırım diyosun yani

• Arkadaslara katiliyorum ucuz degil ama f/p arac iyidir. 0km arac aldigimda ozamanki aylik maasimin 5 katini vermistim 2. El aldigimda da 1 aylik maasimi vermistim. 0 arabaya max 7 maasimi veririm 2. Elede 2 3 maas gerisi gereksiz pahali oluyor.

• 308 candır. 0km polo parasına alacağınız gırtlak dolu 308deki donanım poloyu geç golfte bile yoktur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ultrasaray0643

Amacım kızdırmak satasmak yada provake etmek değil

Lakin kusura bakmayın züğürt tesellisi denen şey aynen bu

Genç bir insansın DonanımHaber in otomobil bölümüne takiliyorsun ki araba merakin var demek bu ,paran olunca muhakkak paran kadar araba alacaksın.:)

Ben öyle yaptım oradan biliyorum :p.

Aylık gelirim 10bin in biraz üstü,esimde çalışıyor.100_150 lik bişey aldım.cok şükür yetiyor.imkansiz da bigun hesabımda 10 trilyon olursa range alırım mesela :p

Züğürt tesellisi çok sığ bir fikir.

Fabrikatör bir büyüğüm var.Milyonlar ile oynuyor ve 50 milyon USD edecek kadar arsası var.

Ford connect panelvan ile geziyor.Git onada züğürt tesellisi de.Bakalım ne cevap verecek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Araba can taşıdığından çok da ucuza kaçılmamalı sanki
  • Ucuz araba dediğin 100 k dan başlar. Tıpkı bizdeki gibi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.