Şimdi Ara

Benim gibi ucuz araçları daha çok seven varmı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
2
Favori
5.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yaşlı olsan tamam.yaslilarda benimde öyle tanıdıklarım var.ama gençsin ve araba merakin var birbirimizi yemeyelim :p

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle stock ve alt paket BMW Mercedes gibi premium araçlar da hoş oluyor

Benim gibi ucuz araçları daha çok seven varmı?

• Durup durup fiat fiorino, doblo falan bakiyorum.

Focusu 5 dakka garajin disinda biraksam, darlaniyorum. Cunku dışarıda sıçılmışlar is basinda, milletin malina dusmanlar.

2013 C3ü o kadar onemsemiyorum ama focusda durum fakli

• quote:

Orijinalden alıntı: unforgiven1127

Arkadaslara katiliyorum ucuz degil ama f/p arac iyidir. 0km arac aldigimda ozamanki aylik maasimin 5 katini vermistim 2. El aldigimda da 1 aylik maasimi vermistim. 0 arabaya max 7 maasimi veririm 2. Elede 2 3 maas gerisi gereksiz pahali oluyor.
    Almanya'da yaşıyorsan söylediklerin mantıklı, ama Türkiye'de mümkün değil...
    20 bin TL maaş alıyorsanız 1 maaşa 2.el araç alabilirsin.
    20 bin TL maaş alıyorsan 0km için 5 katı = 100.000 TL. O paraya da neredeyse araba yok.

Tabi tüm hesaplar 20 bin TL maaş almanız ön koşuluyla yapıldı...
  • Eşimin aracı 98 model otomatik vectra. Aile aracımız captiva. inanın vectrayı kullanırken çok daha fazla zevk alıyorum. Hemen hemen hiç bir konuda captivadan iyi değil ama yine de 24 binlik arabanın bu kadar güzel olması beni mest ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bethesta

Almanya'da yaşıyorsan söylediklerin mantıklı, ama Türkiye'de mümkün değil...
    20 bin TL maaş alıyorsanız 1 maaşa 2.el araç alabilirsin.
    20 bin TL maaş alıyorsan 0km için 5 katı = 100.000 TL. O paraya da neredeyse araba yok.

Tabi tüm hesaplar 20 bin TL maaş almanız ön koşuluyla yapıldı...

Alıntıları Göster
    Yok Almanya degil Kanada, Turkiyede durum farkli tabiki. 20k maas zor sinif arkadaslarim ve eski is arkadaslarim 10-15k arasinda aliyorlar ancak buradaki alim gucu yok malesef. Polo nun filan 100k oldugunu gordukce millet neden/nasil hala araba aliyor diyorum, demekki para var, bi bizim arkadaslar fakir hala 2010 poloya golfe biniyorlar.

• rallier_61 kullanıcısına yanıt
    Dostum lojmanda yim sa simdi. Olmasam atecayla ne yapayim dusun.... Benimde gozum eski kasa sahin dogan renolara gidiyor ah cok ozeniyorum it gibi bin

• arabanın kendi fiyatı bir yana yürütme masrafları sabit gelirli bir insanın boyunu aşmaya başlayalı çok oldu ,,iş arabayı almakla bitmiyor,bunun kaskosu var,trafik sigortası var,mtv si var,muayenesi var,lastiği var,aküsü var, periyodik bakımı var,arızalanırsa yedek parçası var,tamiri var,paralı yol ücretleri var,otopark ücretleri var,trafik cezaları var,en önemlisi yakıtı var arkadaş,,, haa tüccarsındır 3 e alır 5 e satarsın,dolarmı arttı 5 e alır 8 e satarsın sana giren çıkan bişey yok ama sabit gelirliyi son zamlar duman etti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dionysos_07 -- 28 Kasım 2018; 6:32:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rallier_61

Durup durup fiat fiorino, doblo falan bakiyorum.

Focusu 5 dakka garajin disinda biraksam, darlaniyorum. Cunku dışarıda sıçılmışlar is basinda, milletin malina dusmanlar.

2013 C3ü o kadar onemsemiyorum ama focusda durum fakli

Ben olsam Fiorino alır katır gibi kullanırdım.Parayıda bir yatırıma koyardım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • redbul_540 kullanıcısına yanıt
    Şu an c3 ü katır niyetine kullaniyorum; 5 kisiyle yayla yollarinda safari yaptim bu yaz

2.senesi doluyor, bakalim ne kadar dayanacak. Ama sasirtici sekilde yürürü saglam cıktı

Fio alip,az vergi ve yerden yukseklik avantajlarini yasamak iyi olurdu. C3le kafa kafaya makyajlilar var aslinda

• Model,yıl,fiyat farketmeksizin;

1-güvenlik

2-kalite sağlamlık işçilik

3- tasarım

Bu üçü olmadıkça o aracı almam

Ucuza kaçacak kadar zengin değilim (ya da bunun gibi bir söz vardı)

Orası burası dökülen veya dökülmeye müsait hiçbir aracı almam

Hoş ülkemizde arabalar şu an ki fiyatları haketmiyor

• Bizim ülkede jeff bezos tan zengin çok oldugu için bu düşüncenize züğürt tesellisi diyen de çok olacaktir.

Cebin 2 kr para gördü mü altinda mercedes c serisi, elinde iphone x olmazsa zenginliğini kanıtlayamazsın.

Batmakta veya cikmakta isen altinda passat, cebinde samsung s7 edge olur, bende gucluyum dersin.

Akıllılık mı? değil mi? orasina siz karar verin...

• ezilmiş bir toplumun dışavurumları..
    fakirleşen bir toplum ancak bu tarz bir düşünce yapısına doğru gider..
    bende böyle düşünüyorum bazen ucuz bir araba,ama bu dünyada daha ne kadar yaşayacağınızın bir garantisi yokken imkanlar seviyesinde kaliteli ve premium ürünleri kullanmak herkesin hakkı.
    çok zengin olduğunuzda varsayıyorum fikirleriniz tamamen değişecektir..
    kendimden biliyorum
    gelirleriniz azaldığındada tam tersi sizin konu başlığı gibi olmakta.

haa o çok parası olupta panelvana binen grup çok küçük bir istisna

kaideleri bozmayanlardan..
  • valla biz de altımızda bi x5 bi 5.20 olsa daha mutlu oluruz diye düşünüyoruz
  • Rahmi koç spor araba ve dev yattan sonra bir uçak alınca vehbi koç'a sormuşlar: Sayın vehbi koç, oğlunuz bunlara biniyor, siz 25 yaşında özelliksiz bir mersedese (bir astsubaydan 2. el olarak almış) niye biniyorsunuz?

Rahmetli cevap vermiş, benim babam hacı mustafa efendi, onun babası koskoca vehbi koç..!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freemangroovy -- 20 Kasım 2018; 9:45:11 >
  • ShadowOfSpirit kullanıcısına yanıt
    Dogan sahinin tek avantaji 500liraya rektefiye yapilabilmesi ve parcasinin bakkalda bulunabilmesi.

O kadar sorun cikarirsa olacagi bu zaten

Ucuzda ya saglam avrupa arac ya da yerlide modeli yuksek mantikli

• Olay otomobile olan bakış açınıza göre değişir.Kimi için bir hobi bir zevk meselesidir herşeyden önce kimi içinse bir ihtiyaç giderme aracı.Çok mantıksız noktalara ulaşmamak kaydıyla insanların daha iyi araç alma isteğini anlayabiliyorum.

• valla bulgardan gelen araçlara bakıyorum da biz gerçekten rezil bir sistemde yaşıyoruz

adamlar 2015 Mercedes Benz S-Class 350 4MATIC 58.799 EUR 68 binde bizde ne kadar araştırın

yazık gerçekten biz ucuz araçlara binmiyoruz ki şahin bile bizim ülkemizde pahalı
  • Ucuz araçtan kastın nedir? Ne olduğuna bakmaksızın sadece ucuz olduğu için severim, ayağımı yerden kessin diyorsan hayır, sevmem. Ancak bir BMW M140i'yi, gücünü hemen hiçbir yerde kullanmayacağım, balina gibi BMW M5'e tercih ederim. M2'yi M3'e tercih ederim. Fiesta'lar ezelden beri çok hoşuma gidiyor örneğin, çoğu çok daha pahalı araca tercih ederim, tereddüt etmem. C sınıf bir otomobili genel olarak bütün D'lere tercih edebilirim aynı şekilde araç düzgün olduğu sürece.

Önemli olan iyi bir otomobil olması ve keyif vermesi. Keyif alamıyorsam bir otomobilin fiyat etiketinin nedzimde bir kıymeti hiç olmadı. Kullanmak istemem zaten canım sıkılır, yandakine verir rahatıma bakarım.
  • ucuzdur vardır illeti pahalıdır vardır hikmeti
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.