Şimdi Ara

Benim gibi adam yok mu ? Problem ben mi yoksa ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar 15 yasindayim istabbulda yasiyorum meslek lisesi okuyorum lise 2 ye gidiyorum okulda azda olsa 300-400 tane kız var erkek 1300 kişi. Okulda devamli cinsellikten bahsedip duruyorlar kızlara laf atıyor, oralarına buralarına bakıp duruyorlar. Hocaların arkasından iste bu ne guzel yataga atilir felan diyolar ve bildiginiz uzere bu yastaki hemen hemen herkes masturbasyon yapiyor. Ben 2 haftada bir uykumda bosalmiyim diye ihtiyactan yapiyorum yoksa zevkine yapmiyorum bana gore bundan cok daha ustun birsey var sevmek, sevgi.Kendimi ovmek icin soylemiyorum ama gercekten cok cok olmasada yakisikliyillmdir. Hicbir kizin orasina burasina bakmam cok nadir belki bir anlik gozlerine bakar ve icimden sadece ne guzel kiz Allah sahibine bagislasin diyorum. Ya benim turumun cogu guzel kiz gordugunde orasina burasina hayvan gibi bakiyor yatagi dusunuyorlar ya bende cok guzel olmasada guzel olsun ama en onemlisi kasar olmasin isterim insanlarin sadece dusundugu cinsellik ama kiz arkadaslariyla gezmeyi, onlari alnindan opmenin, birlikte film izlemenin, el ele tutusmanin, yurekten sevmenin ne demek oldugunu bilmiyorlar insanlar kiz arkadaslarinin omuzlarina yaslanip huzur ve mutluluk icinde denize karsi elele oturmanin cinsellikten cok daha fazla degerli oldugunu bilmiyorlar.Ya adamlar nisanli hocanin ardindan neguzel yataga atilir muhabbetI ediyolar ya onun nisanlisi olsanda baskasi nisanlini yataga atmayi konussa ya o senin kardesin veya annen olsa. Bilmiyorum bu insanlar mi normal ben mi anormalim. Ben bir kizin gotune hayvan gibi bakamam onu kardesim, annem yerine koyarim. Ben bir kizla yataga atma dusuncesi kuramam annem , kuzenim yerine koyarim. Ya her kizin gotune bakmak nedir hertaraf guzel kadin guzel kiz dolu. Ya bitaraflarini acinca hayvan gibi bakmak nedir hertaraf bitaraflari acik kiz kadin dolu.Tayt giymis ee neden bakiyorsun kendine yakistirdigi icin giymis veya erkekler baksin diye ama sen adamsan bakmazsin zaten.Bilmiyorum bende mi sorun var yoksa bu insanlar mi beyinsiz. Tabiki cinsellikde onemli ama yasin geldiginde o kizla evlenmeden once nasil yatagi cinselligi dusunursun. Sokakta kiz gorup hayvan gibi bakip sadece yatagi dusunuyor ve kendini insan ve adam yerine koyuyorsan kusra bakma arkadasim, ben ne insanim nede adamim.21. Yuzyilda sevmekten anladiklari sadece yataga atmaksa, Sokayim boyle genclige. 21. Yuzyilda sevmek sadece cinsellikse ben hicbir zaman sevmeyeceğim arkadaş. Birtek benmi böyle düsünüyorum sorun bende mi anlamadim ki ya tamam kiza bakarsin 1 saniye goz goze gelirsin onune bakarsin hemen bu kadar bilmiyorum ki nasil lanet bir 21. Yuzyil. Guzel kiz gordumu hayvan gibi orasina burasina bakip yatagi dusunen %99.9luk erkek nesli yuzunden turumu aptal buluyorum ve sevmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcProf. -- 7 Kasım 2014; 20:32:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Millet koyun , biri uçurumdan atlayınca hepsi peşinden atlar.

• baslarda ıyıdın sonra kufrettım sana 21.yüzyıl ne demek kardesşim? millet cıplak gezebilir diğerlerininde bakmamasımı gerekır.soyledıgın olaylartda her ıkı tarafta suclu dın hocanıza yataga atma planı kuruyomususuz ıstenızde yapamazsınız kadın acık ama senınkılerde asırı abazaymı yapacak bı sey yok mılletede bakmayın falan dersen bku yersın karısma sende bakma

• Olay şu, sen tam bir testosteronsuz beta erkeğisin. Onların amacı ise her normal erkek gibi üremek, sen yine düşük testosteron seviyelerine sahip olduğun için, tek eşli bir şekilde yaşaman mümkün. Ama onların değil.

Ve evet, kızlar ilgi çekmek için giyinir, ne kadar çok çekici olursa, o kadar çok erkeğin ilgisini çeker. Ve ne kadar çok erkeğin ilgisini çekerse, aralarından en kaliteli baba adayını seçme ihtimali o kadar yüksek olur. Bazıları diyor ki diğer kadınlar için giyiniyorlar, diğer kadınlar için bile giyiniyor olsalar esasında amaç; ortamdaki en iyi anne adayı olup yine daha çok erkeği çekmektir.

Tavsiyem soyut kavramlara(aşk, sevgi, birliktelik vs.) kafayı takmaktansa, bu işin gerçeklerini(fizyolojisini) öğren, o zaman kızlar ve erkekler, en önemlisi hayat daha basit gelecek.

Ah etmez Fenerbahçe'sine, sessizce kenara çekilir ve zaman onu haklı çıkarır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcProf.

Merhaba arkadaslar 15 yasindayim istabbulda yasiyorum meslek lisesi okuyorum lise 2 ye gidiyorum okulda azda olsa 300-400 tane kız var erkek 1300 kişi. Okulda devamli cinsellikten bahsedip duruyorlar kızlara laf atıyor, oralarına buralarına bakıp duruyorlar. Hocaların arkasından iste bu ne guzel yataga atilir felan diyolar ve bildiginiz uzere bu yastaki hemen hemen herkes masturbasyon yapiyor. Ben 2 haftada bir uykumda bosalmiyim diye ihtiyactan yapiyorum yoksa zevkine yapmiyorum bana gore bundan cok daha ustun birsey var sevmek, sevgi.Kendimi ovmek icin soylemiyorum ama gercekten cok cok olmasada yakisikliyillmdir. Hicbir kizin orasina burasina bakmam cok nadir belki bir anlik gozlerine bakar ve icimden sadece ne guzel kiz Allah sahibine bagislasin diyorum. Ya benim turumun cogu guzel kiz gordugunde orasina burasina hayvan gibi bakiyor yatagi dusunuyorlar ya bende cok guzel olmasada guzel olsun ama en onemlisi kasar olmasin isterim insanlarin sadece dusundugu cinsellik ama kiz arkadaslariyla gezmeyi, onlari alnindan opmenin, birlikte film izlemenin, el ele tutusmanin, yurekten sevmenin ne demek oldugunu bilmiyorlar insanlar kiz arkadaslarinin omuzlarina yaslanip huzur ve mutluluk icinde denize karsi elele oturmanin cinsellikten cok daha fazla degerli oldugunu bilmiyorlar.Ya adamlar nisanli hocanin ardindan neguzel yataga atilir muhabbetI ediyolar ya onun nisanlisi olsanda baskasi nisanlini yataga atmayi konussa ya o senin kardesin veya annen olsa. Bilmiyorum bu insanlar mi normal ben mi anormalim. Ben bir kizin gotune hayvan gibi bakamam onu kardesim, annem yerine koyarim. Ben bir kizla yataga atma dusuncesi kuramam annem , kuzenim yerine koyarim. Ya her kizin gotune bakmak nedir hertaraf guzel kadin guzel kiz dolu. Ya bitaraflarini acinca hayvan gibi bakmak nedir hertaraf bitaraflari acik kiz kadin dolu.Tayt giymis ee neden bakiyorsun kendine yakistirdigi icin giymis veya erkekler baksin diye ama sen adamsan bakmazsin zaten.Bilmiyorum bende mi sorun var yoksa bu insanlar mi beyinsiz. Tabiki cinsellikde onemli ama yasin geldiginde o kizla evlenmeden once nasil yatagi cinselligi dusunursun. Sokakta kiz gorup hayvan gibi bakip sadece yatagi dusunuyor ve kendini insan ve adam yerine koyuyorsan kusra bakma arkadasim, ben ne insanim nede adamim.21. Yuzyilda sevmekten anladiklari sadece yataga atmaksa, Sokayim boyle genclige. 21. Yuzyilda sevmek sadece cinsellikse ben hicbir zaman sevmeyeceğim arkadaş. Birtek benmi böyle düsünüyorum sorun bende mi anlamadim ki ya tamam kiza bakarsin 1 saniye goz goze gelirsin onune bakarsin hemen bu kadar bilmiyorum ki nasil lanet bir 21. Yuzyil. Guzel kiz gordumu hayvan gibi orasina burasina bakip yatagi dusunen %99.9luk erkek nesli yuzunden turumu aptal buluyorum ve sevmiyorum.

mini.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=95164422&p=1#95164422

bu senin konun değil mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tek Bir Kedi mi, Yoksa İki mi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.