Şimdi Ara

BENİM BUNLARDAN EKSİĞİM NE ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
552
Cevap
24
Favori
16.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alt tarafı lise la eğitim için deniyorsa alttarafı lise he arkadaş çevre manzara için senelik 40 50 bin param yok diye ağlıyorsan vay haline
    sanki üniversiteymiş gibi imrenmenize gerek yok, normal bir anadolu lisesine gitseniz bile vericekleri temel şeyler aynıdır almayı bilene tabi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşım oldu 27 hayatta hiç bir işi becerememiş biriyim bu Video u izleyince hayattan bir daha soğudum sağolun.

• Bir arkadasimin kardesi de ozelde okuyor fakir olmasina ragmen Caliskan cocuk, zeki de. İyi puan cikarip girmis. Yani o cocukla sen esit degilsin beyinsel anlamda. Beyin duzeyi fakirlige zenginlige bakmaz. Ayrica onlar ot gibi de yasamiyor. Reel disinda facesinden de takip ediyorum. Hani sanmayin kari kiz isleriyle ugrasmiyorlar, agizlarina argo girmiyor. Her boku yiyorlar bir meslek lisesi kadar olmasa da. Benzer durum benim kardesim icin de gecerli. Kendisi fen lisesinde okuyor ve yemedigi halt kalmiyor. Saatlerce pc oyunu oynuyor. Vucut gelistirme sporuyla da ilgileniyor. Arkadaslarini da taniyorum, hani sanmayin ki o cocuklar ot gibi yasiyor. Evet, saatlerce ders de calisiyorlar, fakat diger aktivitelere de zaman ayiriyorlar. Beyinlerindeki noronlar arasindaki baglantilarin sayilari daha cok, yogun oldugu icin zeki okuyorlar. Yani ben esit degilim beyinsel anlamda onlarla, benden ustunler.

• bunlar zengin olduğu kadar, zeki ve çalışkan çocuklar. her parası olan robert kolejinde okuyamaz, çok yüksek puandan öğrenci alır. aynı şekilde galatasaray lisesi, kabataş, istanbul erkek lisesi de üst düzey eğitimi ve imkanı olan liselerdir. ailesinin durumu iyi olmadığı halde, kendi çabasıyla ve çalışma azmiyle galatasaray lisesini, istanbul erkek lisesini kazanmış arkadaşlarım vardı.. her şey para değil, zekası ve çalışma disipliniyle bu tarz liselerde eğitim gören, bursla okuyan öğrenciler olabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: gecmisgecmistir

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LynrdSkynyrd

Yazık ki kendi ulkemizde amerikan okullarına imreniyoruz.

Ya imrenmeyip ne yapicaksin? ya bende gezmek istiyorum o yesil alanlarda.bende labaratuvar da deney yapmak bende 15 kişilik sınıflarda üst düzey eğitim almak istiyorum.ya bende istiyorum bende benim EKSİĞİM ne? ben ne yaptım bu hayati hak etmek için.ya ben niye her sabah 6 da minibuse asılırken bunlar özel arabayla okula gidip inanılmaz bir hayat yasiyorlar anlamıyorum neden

Bunu yapamıyorsan senin suçun Koleje verecek paran olmasa bile aynı seviyede eğitim veren aynı taban puandan öğrenci alan devlet okulları var.

1 ) Robertten sadece 3 puan aşağıda taban puanı olan İstanbul Lisesi var Cağaloğlunda aynı zamanda benim çalıştığım yer.

Bu sene ne düşük öğrenciyi 497.791 puandan aldık. Robert kolejinden eğitim aşamasında hiç bir eksiği olmadığı gibi sıralamalarda da hemen ardından gelir bu lise. Girebilmek için sadece yukarıda verdiğim taban puanı veya üstünü tutturman yeterli. Tuttur gel. İlla boğaz manzarası eşliğinde üst düzey eğitim almak istiyorsan okul yok değil.

2 ) Galatasaray Lisesi Bu Lise de devlet okuludur ve girmek için 497 puan ve üstünü tutturmak yeterlidir. İstanbul Erkek Lisesi ile denktir. Farkları sadece biraz daha masraflıdır burası İstanbul Erkek lisesine göre o kadar.

3 ) Kabataş lisesi. Robert ve İstanbul Lisesi kadar olmasa da istanbuldaki sayılı liselerden biri sayılır. Yabancı dili İstanbul gibi Almancadır. Ayrıca ingilizce eğitimi verilir. Paun aralığı istanbul lisesinden 5 puan aşağıdadır.

Tabi tabi demesi kolay.gel benim hayatımı yasa çalış bakalım.evime hergun özel hoca geliyor yemeğimi hizmetciler yapiyorda ben çalışmıyorum evet

Dayım memur , 80 m2 evleri var giriş kat. Yani zengin falan değiller 2 çocuğu var biri daha 3 yaşında. Ama kızı yani kuzenim galatasaray Lisesini kazandı. Koleje falan gitmeden ha . Sadece dershaneye e gitti o kadar. Çalışınca oluyor. Ha ben çalıştım mi Hayır meslek lisesi bitirdim

• en önemli eksiğin zeka.. paran olsa da zeki değilsen, bu okulda okuyamazsın zaten. önce robert koleji kaç puandan öğrenci alıyor ona bak, sonra olayın para kısmına isyan edersin.

• quote:

https://m.youtube.com/watch?v=426N_zfRyfg

BEN NEDEN BU LİSEDE DEGİLİM.BENİM BU ZENGİNLERDEN EKSİĞİM NE.İSTE GELDE LANET ETME HAYATA

Herkes belli kosullarda dogar yani herkesin sorunlari vardir ama zirlamayı ve bu sacma videolari izlemeyi birakip kendi hayatini nasil gelistirecegine yogunlasirsan belki bi yerlere gelirsin herkes kendi sansini yaratir

• Senin mentalitende olan birini Robert'a almazlar zaten. Sadece şu videodakilerin yüzlerine ve gözlerine bak diyorum... Aralarında sadece parasıyla orada olan biri yoktur emin ol.

Maalesef kendi ülkemizde bile en iyiler Amerikan kolejinden çıkıyor. Bence asıl buna veryansın etmeliyiz...

• İşte bu yuzden komünizm

• Adam okul hayali kuruyor Düzgün bişeyin hayalini kursana böyle bi liseye gidecek kadar zengin olsan okula mı giderdin hayatını mı yaşardın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: çokta nicimdeydi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: çokta nicimdeydi

hayvan niye diyorsun şimdi anlayamadım onların suçu ney paran varsa gidersin bu kadar basit

hepsi hayvan hepsi.suc bizim soyda zaten.dedem nenem bırakmamış babam okusun.git boyacilik yap 1-2 lira getir diye 10 kilo boya setini takmışlar boynuna.adamda doğru dürüst okuyamadi.lise 3 e kadar zorladı bıraktı.lanet olsun ya soyuma kökenime her seyime

afrikanın en fakir kabilesinde doğsaydın ya şuanda hergün eve su getirmek için 2 saat yol yürümen gerekseydi?

şükür ede ede bu hale düştük ya zaten.etmiyorum şükür felan lanet olsun ekmeğine de suyunada.sırf zenginler diye benden kat kat ustun hayat yasiyolarsa ne şükür ederim ne adaletten bahsederim

Ne kadar nankör iğrenç bir ınsansın.Sırf zenciler diyeymis tabi ya altı üstü zenginler

• Paran olsada giremezdin ki
  • 3 ,5senelik heyecan sonra gelip geçiyor sen okuldan sonrasını düşün,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LynrdSkynyrd

Yazık ki kendi ulkemizde amerikan okullarına imreniyoruz.

Ya imrenmeyip ne yapicaksin? ya bende gezmek istiyorum o yesil alanlarda.bende labaratuvar da deney yapmak bende 15 kişilik sınıflarda üst düzey eğitim almak istiyorum.ya bende istiyorum bende benim EKSİĞİM ne? ben ne yaptım bu hayati hak etmek için.ya ben niye her sabah 6 da minibuse asılırken bunlar özel arabayla okula gidip inanılmaz bir hayat yasiyorlar anlamıyorum neden

Dikkat çekerim ögrencilerin %25 i burslu.

• Adam akıllı içindekileri yazdığını sandım taki bu mesajını görene kadar saf csb sin dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: tristran

alt tarafı lise la eğitim için deniyorsa alttarafı lise he arkadaş çevre manzara için senelik 40 50 bin param yok diye ağlıyorsan vay haline
    sanki üniversiteymiş gibi imrenmenize gerek yok, normal bir anadolu lisesine gitseniz bile vericekleri temel şeyler aynıdır almayı bilene tabi

bunu alın burdan alt tarafı liseymiş,sen hangi lise mezunusun
  • Herkes ister oralarda okumayı ama yaşadığınız yere , babanızın aldığı maaşa ve çalıştigi şartlara bakın bi önce sonra buraları isteyin.

• bu kafayla hiçbir yere gelemezsin, haline şükredip çabalayacaksın ki buradakilerden üstün olasın diye yoksa gerçek hayatta kimse seni bu forumdakiler gibi takmaz. git çalış çabala güzel bir yere gel sonra göster farkını
  • puanla giriliyor
  • merhaba, artık şu standard lafı bırakın allahınızı severseniz, " ÇALIŞIN " çalışmak kapitalist sistem uydurması halkı uyutma yalanıdır. bankacı lobilerin dünyayı nasıl yönettiğini kasıp kavurdugunu bilmemek için salak olmak gerek. bu çocukların aileleri ya bankacı ya konsolosluk çalışanı vs vs. kusura bakmayın hiç bir zaman böyle bir yaşamınız olamayacak, benim çocuğumun dahil. çünki yapılacak işler belirlidir türkiyede, ya dayın olur yükselirsin ya dededen milyon dolarların olur birşey olursun. sıfırdan zengin olma yalanlarına inanmayın, ayrıca para gücü sadece böyle ülkelerde geçerli ve doğu avrupa tarzı. amerikan halkı gayet rahat ve mutlu yaşıyor, sokaktaki evsizleri saymassak onlarda genelde eski suçlu yada asker kaçağı.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.