Şimdi Ara

BENİM BUNLARDAN EKSİĞİM NE ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
552
Cevap
24
Favori
16.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: John Citizen

quote:

Orijinalden alıntı: gecmisgecmistir

quote:

Orijinalden alıntı: koyar olm

quote:

quote:

quote:

quote:

Parayla girilmiyor buraya. Çalış al puanı ve burada oku

yıllık 70 bin lira

Kardeş sen adam gibi çalış seni havada kaparlar sen merak etme.

yav yıllık 70 bin lira diyorum. özel amerikan okulu burasi.yüz bin puan yap ama para verme kapıdan içeri sokmazlar

Tamam kardeş sen böyle devam et kolay gelsin

allah allah sen sorunlumusun abi
    ne oldu simdi? yıllık 70 bin diyorum laf sokmaya çalışıyosun

Sallamadan önce araştır bu kafayla mı girmeyi bekliyorsun oralara. Burs diye bir şey var duymadın mı hiç ? Ayrıca isterse 600 puanla alsın lisedir yine aynı muhabbetler döner sen merak etme.

cemsinan adli üyenin yorumunu bi oku

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu konular gerçekten sıkmaya başladı..
    Kardeş sen ben toplumun bir çogu orta gelirli aileye mensubuz..Ne yapalım ?Eşkiyalar gibi yakıp yıkalım mı ,o okullarda okumak için dolandırıcılık mı yapalım?Bu işte bizim hayatımız niye böyle kişileri düşünüp kendi kendini huzursuz ediyorsun?Şükür et çok çalış ki en azından senin çocukların bu okullarda okusun..

Kaldı ki çok kötü durumda oldugunuzu da düşünmüyorum ..Mütevazi bir ailemiz var diye isyan mı edelim utanalım mı onlardan ?Böyle gelmiş böyle gider zamanında yapmış babamız hata çalışmamış bari sen çalış ki çocuklarını bu okullara gönder.

• inş trollsündür
  • http://youtu.be/ZP7pofmvroc

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: John Citizen

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Parayla girilmiyor buraya. Çalış al puanı ve burada oku

yıllık 70 bin lira

Kardeş sen adam gibi çalış seni havada kaparlar sen merak etme.

yav yıllık 70 bin lira diyorum. özel amerikan okulu burasi.yüz bin puan yap ama para verme kapıdan içeri sokmazlar

Tamam kardeş sen böyle devam et kolay gelsin

allah allah sen sorunlumusun abi
    ne oldu simdi? yıllık 70 bin diyorum laf sokmaya çalışıyosun

Sallamadan önce araştır bu kafayla mı girmeyi bekliyorsun oralara. Burs diye bir şey var duymadın mı hiç ? Ayrıca isterse 600 puanla alsın lisedir yine aynı muhabbetler döner sen merak etme.

cemsinan adli üyenin yorumunu bi oku

Robert burs veriyor duruma göre o üye de robert genel müdürü değil çok da önemli değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer sağlıklıysan buna şükretsen bile kârdır ciddiyim bak birkaç sene evvel bende senin gibiydim herşeye herkese bağırıp çağırıyodum haksızlık var nerde eğitimde eşitlik gibi… sonunda sağlığım bozuldu 3 senedir zarzor iyileştim tam düzelmedim daha sen sen ol haline şükret senin yerinde olmak isteyen birçok kişi var… daha geçen sene tanıştığım kör bi abi vardı ben sadece dünyanın nasıl bir yer olduğunu sadece 1 dakka görmek için nelerimi veririm demişti tedavisi falan yokmuş doğuştan körmüş galiba:( geçen bi yerde konuşma yaparken ailemden biri dinlemişti benim ismimi vermiş çok yardım etti diye :(.... Sonuç olarak haline şükret herşey para yada okul değil emin ol herkese iyi forumlar. Hayırlı geceler…

• kanaat büyük hazinedir liseli.
  • Amma buyuttunuz la günde 5 saat çalışın,1 spor daliyla ilgilen,flüt gitar çal çok az torpil herkes girer.Ben giremem o ayrı.

• quote:

Orijinalden alıntı: HungryBody

Amma buyuttunuz la günde 5 saat çalışın,1 spor daliyla ilgilen,flüt gitar çal çok az torpil herkes girer.Ben giremem o ayrı.

Yav he he gitar flüt çalarak olaydı o isler
    70 bin diyorum okumuyomusun?

• quote:

quote:

Amma buyuttunuz la günde 5 saat çalışın,1 spor daliyla ilgilen,flüt gitar çal çok az torpil herkes girer.Ben giremem o ayrı.

çok laf yalansız çok mal haramsız olmaz derler
    sen teşhisi doğru koy önce robert kolejini mi istiyorsun yoksa oradaki öğrencilerin parasını mı isyanın neye
  • Bunlar tuvalette sigara dönmemişlerdir hiç. Hoca gelince ıh falan da yapmıyorlardır
  • quote:

quote:

Kedi uzanamadigi ciğere mundar dermis.Ben hiç robertlilere ozenmiom tembel tembel mutluyum.

• salla ben knk bizim yasadıgımız anıların kaç tanesini yasadı bunlar sen belki yenisin lisede ama yasayacagın cok sey var bosver geçmişi saglam dostluklar edin gır gır samatanın dibine vurun yıllar gelmiyor daha üniversitedeyim lise yıllarımı cok arıyorum güzel günlerdi
  • quote:

quote:

seni o okula alsınlar yılda 70bin okul masrafını ben karşılayacağım ve cebine yılda 10bin tlde para koyacağım ama sen kazan puanın yetsin tamam ? Anası babası amele olup herşeyi para sanan zihniyetten bıktım
  • Videoyu izleyip de şu çocukları kıskanmayan yoktur bence.Sunduğu olanaklara baksanıza ülkemizdeki çoğu üniversiteden çok daha gelişmiş imkanları var.
  • Benim kardeşim türkiye 1. Oldu ankarda fene gönderdik oda istemedi roberti zaten amerikan ozentileri inanmayan varsa teog türkiye birinciliğini de özel den msj atarsanız kanıtlarım

• Bizim üniversitede böyle imkanlar yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrekaragol6

Videoyu izleyip de şu çocukları kıskanmayan yoktur bence.Sunduğu olanaklara baksanıza ülkemizdeki çoğu üniversiteden çok daha gelişmiş imkanları var.

okul güzel kimsenin kötülediği yok ama sorun konuyu açan arkadaşın gözü zengin olmakta kendi okuluyla koleji karşılaştırıyor biraz kafası karışık ne diyelim Allah yolunu açık etsin
  • Bu sene Robert Koleji'nin yaz okulunda spor eğitmenliği yaptım. İçlerine girmeden önce abartılı buluyordum fakat hepsi gerçekten Türkiye'nin en zeki, en kültürel öğrencileri. Yani bildiğiniz inek öğrenci kafasında değiller.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kromatit

quote:

Orijinalden alıntı: emrekaragol6

Videoyu izleyip de şu çocukları kıskanmayan yoktur bence.Sunduğu olanaklara baksanıza ülkemizdeki çoğu üniversiteden çok daha gelişmiş imkanları var.

okul güzel kimsenin kötülediği yok ama sorun konuyu açan arkadaşın gözü zengin olmakta kendi okuluyla koleji karşılaştırıyor biraz kafası karışık ne diyelim Allah yolunu açık etsin

Siz nasıl insansız anlamadım
    orda okumak istiyorum dedim diye demediginizi birakmadiniz.usttde kekonun biri paranı ben vericem demiş.ver bakayım babamın banka hesabını vereyim PM den.bos bos konusmayin

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.