Şimdi Ara

BENİM BUNLARDAN EKSİĞİM NE ? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
552
Cevap
24
Favori
16.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Memur cocuguyum, duz lise de okudum. Normal bir devlet uni de isletme bitirdim. Suan 27 yasindayim, bir firmada yoneticiyim. Altimda 2011 model mercedes c180 var, evimi aldim, evimde ps4unden tut apple macbook aire kdr herseyi kendim aldim. Bunu kendim basardim, suan sadece aylik bin tl taksitim olan kredi oduyorum. Son 3 yilim. Ayrica is geregi rusya ve gurcistanda yasadim bu sayede de rusca ve gurcuce ogrendim.
    Demek istedigim insan kendi tirnaklariyla biryerlere gelebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gecmisgecmistir

quote:

Orijinalden alıntı: LynrdSkynyrd

Yazık ki kendi ulkemizde amerikan okullarına imreniyoruz.

Ya imrenmeyip ne yapicaksin? ya bende gezmek istiyorum o yesil alanlarda.bende labaratuvar da deney yapmak bende 15 kişilik sınıflarda üst düzey eğitim almak istiyorum.ya bende istiyorum bende benim EKSİĞİM ne? ben ne yaptım bu hayati hak etmek için.ya ben niye her sabah 6 da minibuse asılırken bunlar özel arabayla okula gidip inanılmaz bir hayat yasiyorlar anlamıyorum neden

İnanılmaz hayat?

Alttarafı parasal fark var.Para dediğin hemen herşeye elini cebine atmak ve birşey almak istediğinde almak.

Harika hayat yaşıyor dediğiniz zenginlerin pek çoğu uyuşturucu kullanıyorlar.Üstelik pek bir amaçlarıda kalmıyor hayatta.

Bence insan fakir doğup zengin olmalı.2 sinide yaşamalı.

• Yalnız videoyu yeni izledim bence senin etkilendiğin kısım okul veya eğitimi değil orda ki kişilerin yaşam tarzından veya dış görünüşünden etkilenip benim,bizim çevremizde niye böyle tipler yok diyor olabilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan032

Oraya vereceğim 1 yıllık ücrete gider araba alırım

Beyaz Türkler dedikleri onlar işte.. Okunmaz orda...

o adamlarda 3-4 yıl sonra o arabanın 10kat pahalısını alabilir ama.
  • Arkadaslar evet okul pahali ve yuksek puanlidir girmek icin, sadece para yeterli degil. Ayrica benim cok arkadasim var burdan mezun yuzde yuz burslu okudular babalari normal memur. Yani olay sadece para ile olmuyor sinavda yuksek puan almaniz yeterli.

Okulda cok zenginler de var bu arada o ayri bir konu ama cok buyuk bir kismi gercekten caliskan, normal liseden kat kat zor bir okuldur. Sinavlar spor salonunda tum okul birlikte fln olur final zamaninda mesela. Degismediyse iki yil hazirlik okunur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.youtube.com/watch?v=Jhh3GLCAT60

2.42 ile 2.52 arasını izle bir daha benim bunlardan eksiğim mi var yoksa fazlam mı var dersin bilmiyorum.Kendini geliştirmek bir görüşü olmak bu şekilde olmaz.He içlerinde çok iyi kişiler vardır ama ülkede ki bir çok doktor savcı hakim başka başka liselerden çıkıyor.Her şey kendinde bitiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnesCimen

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EnesCimen

hepsi standart, inek, fularlı, çerçeve gözlüklü tipler. bunlarla ne muhabbet olur ne de başka bir şey. öldürseler okumam orda. lise hayatı gibi bir şans insana gelemez bir daha.

BENİM BUNLARDAN EKSİĞİM NE ?

Ben boyle ortam istiyorum.ne kadar kulturdulur bunlar biliyomusun.gündemden bi konu acsan 10 saat konuşursun resmen.bi tane bel altı laf yapmiyolardir eminim

kültüre bak sen. okuduğunuz kitapları kapıştırıp entel filmleri mi tartışcaksınız çılgınısınız yahu.

boş futbol muhabbetinden iyidir

• Adama bak sanki paran olsa girebileceksin bu okula,full net istiyor nerdeyse.

• Bunun suçlusu düzendir. Ailemizin gelirini değiştirmemiz çok zor maalesef. Yapabileceğimiz en mantıklı şeylerden biri çok çalışıp gelir düzeyimizi arttırmak; daha iyisi ve çok daha zoru ise sistemi değiştirmektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: frodho1515

https://www.youtube.com/watch?v=Jhh3GLCAT60

2.42 ile 2.52 arasını izle bir daha benim bunlardan eksiğim mi var yoksa fazlam mı var dersin bilmiyorum.Kendini geliştirmek bir görüşü olmak bu şekilde olmaz.He içlerinde çok iyi kişiler vardır ama ülkede ki bir çok doktor savcı hakim başka başka liselerden çıkıyor.Her şey kendinde bitiyor.

çok hoş ortam
    ne yazıkki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robin- -- 25 Ekim 2014; 13:27:15 >

• quote:

quote:

çok hoş ortam
    ne yazıkki

Kendini koşullandırmışsın bir kere ne denebilir ki.O söylediğim dakika aralığında yapılan fazla çocuksu hareketleri endüstri meslek lisesinde yapsalar demediğimiz kalmaz ama kolejliler yapınca sanırım çok hoş ortam oluyor.Neyse sağlıcakla kalın umarım kafa yapınız değişir en kısa sürede

• Hayata lanet edeceğine elindekinin değerini bilip, hiç okula gidemeyen ya da köy okulunda 1. sınıf öğrencileriyle 5. sınıf öğrencilerinin aynı oda içinde 60 kişi okuduğunu düşünüp kendi haline, kendi hayatına şükretsen nasıl olur? Çünkü onların da senden bir eksikleri yok, hatırla istedim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayanPipe -- 25 Ekim 2014; 13:34:30 >
  • quote:

quote:

quote:

çok hoş ortam
    ne yazıkki

Kendini koşullandırmışsın bir kere ne denebilir ki.O söylediğim dakika aralığında yapılan fazla çocuksu hareketleri endüstri meslek lisesinde yapsalar demediğimiz kalmaz ama kolejliler yapınca sanırım çok hoş ortam oluyor.Neyse sağlıcakla kalın umarım kafa yapınız değişir en kısa sürede

ayni lafı soyleyecegimden emin olabilirsiniz. ne yapmışlar ki? dans etmişler bundan doğal ne var

• odtüde okuyorum buradan bin kat daha güzel gerçi lise üniversite karşılaştırılmazda demek istediğim sınava çalışıp burdan iyi yerlerde parasız okuyabilirsin
  • turbolinea konusu sandım ya la

• quote:

Orijinalden alıntı: sharger

quote:

Orijinalden alıntı: Evdeki Sinek

quote:

Orijinalden alıntı: sharger

Oha lan.Siz bu okuldakileri böyle mi görüyorsunuz?Moralimi düzelttiniz.Teşekkürler dh

robertte mi okuyorsun?

Robertte değil koç lisesinde okuyorum.Hatta videoda çok küçük bir kısımda yer alıyorum.05.19 da topa vuran robertli arkadaşın yanındaki benim.Geçen sene okullar arası turnuvadaydık robertle karşılaştık orda çekmişler.

robert den galatasaray lisesinden istanbul erkekten bahçeşehir fenden kadikoy anadoludan bir sürü arkadaşım var.hepsiyle yakınız konuşuyoruz.yani az çok ordaki insan profillerini ve okul ortamlarını biliyorum.Zaten bizim okulun ortamından çok farklı olduğunu düşünmüyorum.

Asıl demek istediğim şey videodaklere kanmayın bunlar reklam içerikli videolar.Okulun ortamı hiç de öyle değil.Herkesin ben daha zenginim imajını yaratmak için gösteriş yarışına girdiği samimiyetsiz bir ortam var.okula porsche gelen mi dersin koluna 70 bin tl lik saat takan mı dersin.Abartıldığı kadar da kültürlü insanlar değiliz/değiller.tabiki okul sanatsal ve kültürel anlamda inanılmaz katkılar sağlıyor.(zaten okulun sistemi ve müfredatı tamamen buna odaklı.meb müfredarından apayrı bir müfredat görüyoruz.)Ama sonuç olarak bu insanın kendini geliştirmesiyle alakalı bir durum.ne ayılar ne cahiller var okulda bir bilsen.

Buraların da lise olduğunu unutuyorlar. Herkesinin kanının hızlı hızlı aktığı, ergenliğe yeni yeni girdiği bir yerde ülkenin sorunlarını konuşacaklarını düşünüyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: LynrdSkynyrd

Yazık ki kendi ulkemizde amerikan okullarına imreniyoruz.

Amerikan okul dediğin komple Türklerden oluşuyor.
    Robert Kolejine sadece türk sınavlarına girerek (ve çok yüksek puan alarak) girebilirsin

• Ben bu yıl liseye başladım ve evet bende isterdim robert, saint joseph tarzı bir yerde okumayı ama İKHAL'e girdim. (puanım:484) Öyle aman aman imrenmiyorum kimseye. Ben zengin doğmadım gidememde ama benim amacım var çocuklarım böyle okullarda okuyacak sense kendini salmış, amaçsız birinin tekisin ayrıca burda ailene kızmak yerine kendine küfret bence çalışıp çok iyi yerlere (İstanbul Erkek gibi) girebilirdin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Big Father

Ben bu yıl liseye başladım ve evet bende isterdim robert, saint joseph tarzı bir yerde okumayı ama İKHAL'e girdim. (puanım:484) Öyle aman aman imrenmiyorum kimseye. Ben zengin doğmadım gidememde ama benim amacım var çocuklarım böyle okullarda okuyacak sense kendini salmış, amaçsız birinin tekisin ayrıca burda ailene kızmak yerine kendine küfret bence çalışıp çok iyi yerlere (İstanbul Erkek gibi) girebilirdin.

yav hayatımi bilmeden calissaydin demeyin
    sen niye girmedin o dediğin liseye peki bay çok bilmiş?amaçsız felan değilim.biraz buyu öyle gel

• quote:

Orijinalden alıntı: Konaklı

Kahrolsun kapitalizm ne diyim gece gece forumda takılayım dedim moralim ortaydı bu konuyu gördüm moralim bozuldu lise hayatım çok *oktan geçti bunların hepsi zengin veletleri ve ilerde bunlar ünlü de olacak ve bazıları aileleri sayesinde milletvekili bile olur bu ülkedeki ünlülerin çoğu hep bu okullardan mezun amerikada en iyi yerlerde oluyacak biz fakir olarak 3-5 kuruş için sürünürken bunlar hayatlarını yaşayacaklar

Bunları gördükçe Komünist olasım geliyor!

Sosyalizm eşit paylaşılan bir perişanlık.
    Kapitalizm eşitsiz paylaşılan bir mutluluk.

Sosyalizm altında herkesin okuma standarttı düşerdi... Ama en azından eşit olurdu eşitliği o kadar çok seviyorsan.

Malesef çok zeki ama parası olmayan bir çocuk Robert Kolejine gidemez ama başka seçenekleri var.
    İyi puan tutturursa başka çok iyi okullar var bedava eğitim alabileceği.

Sosyalizm/komünizm altında Robert Koleji gibi bir okul hayal bile edemezdin.
    Yani sosyalizm/komünizm altında hiç bir zeki çocuk (fakir veya zengin) Robert Koleji gibi bir yerde okumayı hayal edemezdi... En azından kapitalizm alıntı bu seçenek sunuluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IG -- 25 Ekim 2014; 14:16:26 >

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.