Şimdi Ara

BENİM BUNLARDAN EKSİĞİM NE ? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
552
Cevap
24
Favori
16.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konuda üsluba dikkat edersek güzel bir konuşma konusu olacak arkadaşlar..
  • vizyon meselesi. Senin ailen seni o yola sevk etseydi her gün ders çalışır o liseye girerdin. Ama makarna için namerde oy atar yan gelip yatarsa anca bu kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gecmisgecmistir

quote:

Orijinalden alıntı: LynrdSkynyrd

Yazık ki kendi ulkemizde amerikan okullarına imreniyoruz.

Ya imrenmeyip ne yapicaksin? ya bende gezmek istiyorum o yesil alanlarda.bende labaratuvar da deney yapmak bende 15 kişilik sınıflarda üst düzey eğitim almak istiyorum.ya bende istiyorum bende benim EKSİĞİM ne? ben ne yaptım bu hayati hak etmek için.ya ben niye her sabah 6 da minibuse asılırken bunlar özel arabayla okula gidip inanılmaz bir hayat yasiyorlar anlamıyorum neden

Nasip kardeş nasip. Ne yazık ki böyle burası dünya her şey dört dörtlük değil.Bazileride açlıktan ölüyor onların durumu ne olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Herkes hak ettiği hayatı yaşar. Daha iyisini hak etseydin daha iyisini yaşardın zaten. Boşuna kasma kendini.

• Beyin heralde çalışan herşeyi başarır çalış git iyi bir üniversiteye soyuna sopunada küfretme!
  • quote:

Orijinalden alıntı: SenyorePirate

Meslek lisesi kazanan gencin drami

Yorumları okuya okuya iniyordum son yoruma gelince arkadaş Meslek lisesinden çıkmış yazıcaktım, yazmama gerek kalmadı yerleştirmişsiniz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeanCarlo

Memur cocuguyum, duz lise de okudum. Normal bir devlet uni de isletme bitirdim. Suan 27 yasindayim, bir firmada yoneticiyim. Altimda 2011 model mercedes c180 var, evimi aldim, evimde ps4unden tut apple macbook aire kdr herseyi kendim aldim. Bunu kendim basardim, suan sadece aylik bin tl taksitim olan kredi oduyorum. Son 3 yilim. Ayrica is geregi rusya ve gurcistanda yasadim bu sayede de rusca ve gurcuce ogrendim.
    Demek istedigim insan kendi tirnaklariyla biryerlere gelebilir.

aylık maaşınız ne kadar hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

Herkes hak ettiği hayatı yaşar. Daha iyisini hak etseydin daha iyisini yaşardın zaten. Boşuna kasma kendini.

O dediğin liseden sonra oluyor .
  • frodho1515 kullanıcısına yanıt
    Arkadaş meslek liseli bence o yüzden kızların görünümüe falan imreniyor. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: QRX

quote:

Orijinalden alıntı: creativeself

quote:

Orijinalden alıntı: QRX

Hay sizin şükretmenize be. Ülke sizin gibi her şeye şükredenler yüzünden gelişmiyor. Şükretmek yerine bari çocuklarımız böyle yerlerde okusun deyin. Kendinize daha iyi olanaklar sağlayabileceğiniz bir iş bulun. Tabi bunun için çalışmanız lazım. Ama siz işin kolaycılığına kaçıyorsunuz. "Buna da şükür." diye kıçınızı devirip yatıyorsunuz.

Sen napıyosun?

Ailem benim de memur. Yani zengin sayılmam. İlkokulda çalışıp özel bir lisede burslu okudum. Sonra yine iyi bir üniversitenin iyi bir bölümünü kazandım. Geliştirdiğim bir proje sayesinde ücretsiz yurt dışına çıktım. Şu an iki üniversite okuyorum. Aynı zamanda yabancı dil kursuna gidiyorum.
    Bunları övünmek için yazmadım. Ki belki sen benden kat kat başarılı birisindir. Sorduğun için cevapladım.

Tamam. Belki hayata 5-0 geride başladık. Ama maçı çeviremezsek bile gol atabiliriz. Şimdi atacağımız goller rövanş macında (o maç çocuklarımız arasında oynanacak) işimizi kolaylaştiracak.

Bende şu anda ortalamanın üstünde bi üniversitede okuyorum forumda sadece sınavdan sınava ders çalışan liseyi kopya çekerek geçen insanlar ben niye buralara gelemiyorum demesi bana çok saçma geliyo.Parayla ders çalışmayı bir tutmalarıda ayrı bi saçmalık sabahları okula gidip akşamları insaat çalışıp garsonluk yapan iyi üniversite kazanmış bi ton insan var.

• olayın özeti budur arkadaşlar.

http://www.youtube.com/watch?v=wcACQZZ33hM

http://youtu.be/wcACQZZ33hM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zafer135 -- 25 Ekim 2014; 15:25:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: çokta nicimdeydi

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: çokta nicimdeydi

hayvan niye diyorsun şimdi anlayamadım onların suçu ney paran varsa gidersin bu kadar basit

hepsi hayvan hepsi.suc bizim soyda zaten.dedem nenem bırakmamış babam okusun.git boyacilik yap 1-2 lira getir diye 10 kilo boya setini takmışlar boynuna.adamda doğru dürüst okuyamadi.lise 3 e kadar zorladı bıraktı.lanet olsun ya soyuma kökenime her seyime

afrikanın en fakir kabilesinde doğsaydın ya şuanda hergün eve su getirmek için 2 saat yol yürümen gerekseydi?

Ama afrikanın en fakir kabilesinde doğmamış değil mi?Böyle böyle avutmayın kendinizi.

İyi varken niye kötüyü düşünsün ki

• Berfin l9 birde l12 de bi taş var. Onlar için gidilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ninja törtıl

bunların hepsi zengin züppesi
    hepsi inek lan
    ama devlet lisesinin verdiği hazzı hiç bir zaman tadamıyacaklar

Gariban tesellisi of the year
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertlog

quote:

Orijinalden alıntı: SenyorePirate

Meslek lisesi kazanan gencin drami

Yorumları okuya okuya iniyordum son yoruma gelince arkadaş Meslek lisesinden çıkmış yazıcaktım, yazmama gerek kalmadı yerleştirmişsiniz :D

• quote:

Orijinalden alıntı: EnesCimen

quote:

Orijinalden alıntı: Shadzzo

quote:

quote:

quote:

hepsi standart, inek, fularlı, çerçeve gözlüklü tipler. bunlarla ne muhabbet olur ne de başka bir şey. öldürseler okumam orda. lise hayatı gibi bir şans insana gelemez bir daha.

BENİM BUNLARDAN EKSİĞİM NE ?

Ben boyle ortam istiyorum.ne kadar kulturdulur bunlar biliyomusun.gündemden bi konu acsan 10 saat konuşursun resmen.bi tane bel altı laf yapmiyolardir eminim

kültüre bak sen. okuduğunuz kitapları kapıştırıp entel filmleri mi tartışcaksınız çılgınısınız yahu.

boş futbol muhabbetinden iyidir

avatarına bakınca nasıl bir tip olduğunu 2dk da anladım

Profilimde adım soyadım var faceten arayıp bakabilirsin nasıl bir tip olduğuma foruma fotomuda atmıştım zaten

• ya zeki olcaksın yada baban zengin olcak herkes ister oralarda okumayı hayatın kanunu budur alışman lazım
  • Arkadaşa da bi .. git yazdım da sonradan sildim, durduk yere uzaklaştırmayalım.

Neymiş bu da istiyormuş orada okumak, ne eksiği varmış. Günde kaç sayfa kitap okuyorsun desen imkan yok o yüzden okumuyorum der. Kütüphane var desen oraya gidicek yol yok der, insan oğlu bahane türetmeyi sever.

Robert'te ki kızlara imrendiği için bunları yazmıyorsa ben bir şey bilmiyorum. Ben bu arkadaşa değil babasına üzüldüm, adam kim bilir ne umutlar kuruyor çocuğuna daha iyisini yaşatabilmek için çocuğu da lanet ediyor.

Not: Kabul ediyorum böyle kızlar bizim okulda (ist. üni. ) dahi yok. Ama yapıcak bir şey de yok sözlerimihttp://www.youtube.com/watch?v=muhH0dfeaD4 bu şarkı ile bitiriyorum. Biraz daha yazarsam söverim ben bu öok imrenen arkadaşa :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertlog -- 25 Ekim 2014; 15:33:23 >

• Oha kızlar mini etek giyiyo .
  • Dua et gireceğin internetin. Oturcağın evin, içeceğin suyun, sıçacağın tuvaletin var !
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.