Bildirim
benim bir hastalığım mı var?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Gidicisin malsef :(
Bunların sadece piskolojik oldugunu düşünuyorum. Bunları takma. Sen şimdi googleden beyin tümörü belirtilerine bakmıssındır? Yanlış mıyım?
Takma dostum sadece piskolojik (: Git biraz uyu. Eğer çok kötüysen bi şeyler hissediyorsan doktora başvurabılırsın ama tekrar soyluyorum sadece piskolojik oldugunu düşünüyorum ben (: -
Az uyu zaten.Günde 8 saat uyuyanlar var ya ömrün uyuyarak geçiyor
2-3 saat yeter. -
Aşık olmuşun sen -
quote:
Orijinalden alıntı: Burakc-
Az uyu zaten.Günde 8 saat uyuyanlar var ya ömrün uyuyarak geçiyor
2-3 saat yeter.
6 saat iyidir bence 8 saat tembel uykusudur genel olarak ama 6 saat iyidir -
Ben 2 güne 1 uyuyorum yetiyo -
Ben de hergün ortalama 5 saat uyuyorum ve eşşek gibi çalışıyorum. -
saçlarım dökülüyor bende gerçekten bişey var sanırım -
Son zamanlarda kilo veriyorsan, yiyemiyorsan, uyuyamıyorsan ve birde saçların dökülüyorsa kanser olabilirsin.Kontrole git. -
Günde 7 saatten fazla uyuyanlar aptaldır.Bu arada bişeyin yok takıntılı bi insansın o kadar. -
4 gündür bu durum sürüyor. son zamanlarda hayatımda yaşanan olaylardan dolayı sürekli heyecanlıyım -
quote:
Orijinalden alıntı: burak_gsk
4 gündür bu durum sürüyor. son zamanlarda hayatımda yaşanan olaylardan dolayı sürekli heyecanlıyım
Dısarı cıkıp gezmelisin en sevdıgın dostlarınla zaman gecirmeli icine doklemlisin.Faydalı olucaktır. -
yukarı -
manik depresif hastalık olabilir,bu hastalıkta uykusuzluk başlıca belirtilerden biridir (bipolar, iki uçlu duygudurum bozukluğu) bu konuyu araştır,başka belirtileri de varsa psikiyatriye git -
sabah 7 de uyur öğlen 12 de uyanırım
çok yoruldugum zamanlarda 7-8 saat uyudugum oluyor tabi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BreakBeaT -- 28 Eylül 2010; 3:43:08 > -
quote:
Orijinalden alıntı: DontTouchHim
Günde 7 saatten fazla uyuyanlar aptaldır.Bu arada bişeyin yok takıntılı bi insansın o kadar.
Bilimsel bi açıklama varmı yoksa münasip bi yerindenmi sallıyorsun? Tanıdıgım senden çok zeki insanlar var ve uyumayı seviyolar ne diceksin buna? -
quote:
Orijinalden alıntı: AsiBLUE
quote:
Orijinalden alıntı: DontTouchHim
Günde 7 saatten fazla uyuyanlar aptaldır.Bu arada bişeyin yok takıntılı bi insansın o kadar.
Bilimsel bi açıklama varmı yoksa münasip bi yerindenmi sallıyorsun? Tanıdıgım senden çok zeki insanlar var ve uyumayı seviyolar ne diceksin buna?
1-)Sadece aptallar 8 saat uyur diye bir kitap var.Yazarı Erdal Demirkıran.
2-)Zeki arkadaslarının yanında salak kalıp burda profesör olmaya çalışma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonToucHim -- 28 Eylül 2010; 18:30:31 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X