Şimdi Ara

benim bir hastalığım mı var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • son günlerde(yaklaşık 3-4 gün) çok az uyuyorum 5 saat uykuyla bütün gün uyku sıkıntısı çekmeden kalabiliyorum yemek yemiyorum canım hiçbirşey istemiyor. bilincim bi tuhaf mesela şuanda bu yazıya ne zaman başlamışım ben gibiyim. beyin tümörü filan var bende?

• Gidicisin malsef :(

Bunların sadece piskolojik oldugunu düşünuyorum. Bunları takma. Sen şimdi googleden beyin tümörü belirtilerine bakmıssındır? Yanlış mıyım?

Takma dostum sadece piskolojik (: Git biraz uyu. Eğer çok kötüysen bi şeyler hissediyorsan doktora başvurabılırsın ama tekrar soyluyorum sadece piskolojik oldugunu düşünüyorum ben (:
  • Az uyu zaten.Günde 8 saat uyuyanlar var ya ömrün uyuyarak geçiyor

2-3 saat yeter.
  • Aşık olmuşun sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burakc-

Az uyu zaten.Günde 8 saat uyuyanlar var ya ömrün uyuyarak geçiyor

2-3 saat yeter.

6 saat iyidir bence 8 saat tembel uykusudur genel olarak ama 6 saat iyidir
  • Ben 2 güne 1 uyuyorum yetiyo
  • Ben de hergün ortalama 5 saat uyuyorum ve eşşek gibi çalışıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • saçlarım dökülüyor bende gerçekten bişey var sanırım
  • Son zamanlarda kilo veriyorsan, yiyemiyorsan, uyuyamıyorsan ve birde saçların dökülüyorsa kanser olabilirsin.Kontrole git.
  • Günde 7 saatten fazla uyuyanlar aptaldır.Bu arada bişeyin yok takıntılı bi insansın o kadar.
  • 4 gündür bu durum sürüyor. son zamanlarda hayatımda yaşanan olaylardan dolayı sürekli heyecanlıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak_gsk

4 gündür bu durum sürüyor. son zamanlarda hayatımda yaşanan olaylardan dolayı sürekli heyecanlıyım

Dısarı cıkıp gezmelisin en sevdıgın dostlarınla zaman gecirmeli icine doklemlisin.Faydalı olucaktır.
  • yukarı
  • manik depresif hastalık olabilir,bu hastalıkta uykusuzluk başlıca belirtilerden biridir (bipolar, iki uçlu duygudurum bozukluğu) bu konuyu araştır,başka belirtileri de varsa psikiyatriye git
  • sabah 7 de uyur öğlen 12 de uyanırım
    çok yoruldugum zamanlarda 7-8 saat uyudugum oluyor tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BreakBeaT -- 28 Eylül 2010; 3:43:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DontTouchHim

Günde 7 saatten fazla uyuyanlar aptaldır.Bu arada bişeyin yok takıntılı bi insansın o kadar.

Bilimsel bi açıklama varmı yoksa münasip bi yerindenmi sallıyorsun? Tanıdıgım senden çok zeki insanlar var ve uyumayı seviyolar ne diceksin buna?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsiBLUE

quote:

Orijinalden alıntı: DontTouchHim

Günde 7 saatten fazla uyuyanlar aptaldır.Bu arada bişeyin yok takıntılı bi insansın o kadar.

Bilimsel bi açıklama varmı yoksa münasip bi yerindenmi sallıyorsun? Tanıdıgım senden çok zeki insanlar var ve uyumayı seviyolar ne diceksin buna?

1-)Sadece aptallar 8 saat uyur diye bir kitap var.Yazarı Erdal Demirkıran.
    2-)Zeki arkadaslarının yanında salak kalıp burda profesör olmaya çalışma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonToucHim -- 28 Eylül 2010; 18:30:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.