Şimdi Ara

Beni Türk hekimlerine emanet ETMEYİNİZ !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her gün dua edyorum Allahım beni hastanelere düşürme diye. Demin Show TV'de kızın biri ellerindeki ve ayaklarındaki egzama şikayetinin geçmediği ve doktorun verdiği ilaçların, yaptığı tedavinin hiçbir işe yaramadığını söyledi, en sonunda doktorun kendisini psikiyatriye yönlendirdiğini söyledi.

Aynı durum benim ailemde de yaşadım. Hastalığın kaynağını bulamayınca, tedavisini yapamayınca, hemen pskiyatriye yönlendiriyorlar ve sakinleştirici hap verdirip, insanların kafasını uyuşturuyorlar, verdikleri ilçalar insanları sersem ediyor. Çok gördüm böyle hasta, hastalığı geçmeyenleri psikologa yolla. Türk doktorlarının geldiği son nokta budur.

Aman psikiyatrinin verdiği sakinleştirici hap adındaki uyuşturucuları kullanmayın !

Üniversite hastanesine gidiyorsun asistan bakıp gönderiyor, Prof'un bakması için muayenehanesine gideceksin 350 lira randevu. Asistan, hocasının muayenehanesinin adresini veriyor sana.

Ülkede sağlık sektörünün çivisinin çıktığını düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 19 Mart 2010; 15:12:00 >

• Benide
  • Zaten Atatürk'ün Beni Türk Hekimlerine Emanet Ediniz lafı bazı komplolara karşı milleti uyarmak için verdiği bir mesajdır. Atatürk'ün Masonlarla olan ilişkisiyle ilgilidir ki maalesef bunu anlayan insan evladı zamanında çıkmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tembel Yazar

Zaten Atatürk'ün Beni Türk Hekimlerine Emanet Ediniz lafı bazı komplolara karşı milleti uyarmak için verdiği bir mesajdır. Atatürk'ün Masonlarla olan ilişkisiyle ilgilidir ki maalesef bunu anlayan insan evladı zamanında çıkmamış.

Bu ilişkiyi biraz daha açarmısı açıklayıcı olmamış.
  • quote:

Zaten Atatürk'ün Beni Türk Hekimlerine Emanet Ediniz lafı bazı komplolara karşı milleti uyarmak için verdiği bir mesajdır. Atatürk'ün Masonlarla olan ilişkisiyle ilgilidir ki maalesef bunu anlayan insan evladı zamanında çıkmamış.

hay masonunuza başlayacağım ha, Atatürk'ü neye alet edeceğinizi şaşırdınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 19 Mart 2010; 15:26:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: india_ipekyolu

quote:

Nasıl bir ilişkiymiş bu bende merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaea -- 19 Mart 2010; 15:30:05 >
  • kurdeşen döküyormuşum. en popüler özel hastanelerin birinde, her gün o söylediğin miktar olmak üzere, yaklaşık bir hafta kadar yanlış teşhis sonucu yanlış serum verdiler.
    "allah allah, neden geçmiyor ki?" gibi şeyler duyuyordum doktorlardan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Genelleme yapmak olmaz arkadaşım.
  • atatürk'ün böyle bi sözü kesinlikle yoktur
  • Devlet hastanelerinin özellikle acillerine allah kimseyi düşürmesin.
  • 10 senedir türkiyede tedavi görüyorum şimdiye kadar bütün doktorlardan memnun kaldım şimdi üniverste hastanesinde tedavi görüyorum memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2n4...4Life

quote:

quote:

Arkadaştan cevap gelmiyor hayret

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaea -- 19 Mart 2010; 20:23:11 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaştan cevap gelmiyor hayret

masonların Atatürkü öldürmek istediğini söylemeye çalışmış itşe... poliscilik mi oynuyosunuz burda aklınızca?

Atatürk bu millet için hayatını "bana tapsınlar" diye feda etmedi... her gördüğünüz Atatürk kelimesinde insanlara laf sokmaktan vazgeçin artık...

• Benim de anlamadığım nokta şu . Herşeye parayı rahatlıkla veriyoruz da doktora gelince verdiğimiz paraya neden acıyoruz. şu hayatta sağlıktan önemli ne var ki . bize kalsa doktorlar asgari ücretle geçinsinler değil mi . bir ömür bu mesleğe veriliyor , çalışma şartlarını o meslekten olmayan bilemez . hiç öyle şu kadar tanıdığım var , kardeşim var vs. demeyin. yaşamayan bilemez onu. doktor şöyle karşıdan bi baktı , ilacı yazdı yolladı , 100-200 lira aldı 10 dakkada diyorsunuz ama o 10 dakika da o insanın 20-30 yıllık birikimini kullandığını bilmiyorsunuz.
    Bir meslekte hata olamaz mı ? iyisi kötüsü olamaz mı ? kötüye kullanan olamaz mı ?... Bunu tüm doktorlara mâl etmek hem de Özellikle TÜRK doktorlar diyerek bunu yapmak ... inanın ki üzülüyorum . insanın tüm hevesini alıyorsunuz.
  • Ticarete döndü sağlık sektörümüz.
  • Beni Türk hakemlerine emanet ETMEYİNİZ ! okudum
  • Evet kardeş benim annemide sürekli psikiyatriye gönderiyorlar beli ağrısa başı ağrısa dişi ağrısa karnı ağrısa sonuç hep psikiyatri onlarda genelde 3-4 ilaç var onları veriyorlar sırayla
  • 5 senedir ilaç kullanıyorum biri tedavi edemedi beni özel bir cins miyim neyim?
  • Atatürk'ün o sözü yoktur diyen biri var.Onun...
  • genellemeler yanlış olur.Birçok iyi doktorumuz var.Her meslekte, polisin de öğretmenin de..vs. var böyleleri.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.