Şimdi Ara

Beni Engelleyini Nasıl Anlarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
17.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Maalesef anlayamazsın.Kimi programlar var ama işe yarıyor diyene de rastlamadım.
  • listede seni engelleyeni anlamanın bi yolu yok...bununla ilgili olan programlar da yanlış bilgi verio..gizliliğe girer zaten anlayamazsın
  • Discovery messenger denemelisin
  • Kişisel ayarlardan gizlilik kısmına gir ordan kişilerinden birine sağ tıkla eğer sil sekmesi aktif ise seni ya engellemiştir ya da henüz seni listesine kabul etmemiştir eğer aktif değilse seni engellememiştir hepsini teker teker deniyerek görebilirsin
    bu konu dh de vardı ama bulamadım
    umarım dediğim işine yarar
  • quote:

Orjinalden alıntı: I am who I am

Kişisel ayarlardan gizlilik kısmına gir ordan kişilerinden birine sağ tıkla eğer sil sekmesi aktif ise seni ya engellemiştir ya da henüz seni listesine kabul etmemiştir eğer aktif değilse seni engellememiştir hepsini teker teker deniyerek görebilirsin

bu dediğin doğru fakat listesinden silmeyip sadece engellediğinde göstermez o zaman sil yazısı aktif olmuyo...o aslında silmekle alakalı..en kişiyi silersin ama engellemezsin o zaman aktif olur.silmeyip engellediğinde yazı dediğim gb açık remk durur.yani bu çözüm yolu deil

• Anlıyamassın

Kaçıncı konu bu, anlamanın yolu yok konu açmayın işte boşuna
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: xaqlaaa

quote:

Kişisel ayarlardan gizlilik kısmına gir ordan kişilerinden birine sağ tıkla eğer sil sekmesi aktif ise seni ya engellemiştir ya da henüz seni listesine kabul etmemiştir eğer aktif değilse seni engellememiştir hepsini teker teker deniyerek görebilirsin

bu dediğin doğru fakat listesinden silmeyip sadece engellediğinde göstermez o zaman sil yazısı aktif olmuyo...o aslında silmekle alakalı..en kişiyi silersin ama engellemezsin o zaman aktif olur.silmeyip engellediğinde yazı dediğim gb açık remk durur.yani bu çözüm yolu deil

bnm bu dediğimi kendim denedim 2 adresimde sanırım sen bi yerde yanlış anlamışsın ve yanlış uygulamışsın
    tüm engelleme ve silmelerde fln çalışıyor

• tamamen yanlış biliosun o asıl silenleri gösterio..bi insan seni silmediyse sadece engellediyse bunu anlayamazsın..peki sil aktif olup kişiyi ç.içi gördüğünde noluo???demek istediğim şu o kişi seni silmiştir ama engellememiştir.o engelleyenleri göstermio.
  • inadınamı açıyorsun bu konuyu...amacın post kasmaksa söle...cevap gelmeyeceğini en iyi sen bilirsin çünkü sen de buranın eskilerindensin...
  • quote:

quote:

quote:

bnm bu dediğimi kendim denedim 2 adresimde sanırım sen bi yerde yanlış anlamışsın ve yanlış uygulamışsın
    tüm engelleme ve silmelerde fln çalışıyor

Arkadaşım o bahsettiğin silenleri gösterir engelleyenleri o şekilde göremezsin....

• quote:

tamamen yanlış biliosun o asıl silenleri gösterio..bi insan seni silmediyse sadece engellediyse bunu anlayamazsın..peki sil aktif olup kişiyi ç.içi gördüğünde noluo???demek istediğim şu o kişi seni silmiştir ama engellememiştir.o engelleyenleri göstermio.

benim 2 tane mail adresim var birinde diğerini sadece engelledim silmedim gizlilikte bahsettiğim sil kısmı aktifti silip engelledim yine aktifti Chatlak06 ve xaqlaaa tamamen yanlış mı biliyo oluyorum şimdi?? kendim uyguladım gördüm sonucunu her şekilde işe yarıyo bu bnce sizin yaptığınızda ya da sürümünüzde bi problem var ayrıca ben sadece açılan konuya cevap yazdım bildiğimi yazdım en azından buna saygı gösterip tamamen yanlış biliyosun dememen lazım çünkü bu yol işlio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anarkia -- 28 Ağustos 2007; 22:08:42 >

• o dediğin gazoz agacı oda burda yetışmıyor
  • çok zorrr
  • anlayamazsın kardeşim
  • sadece seni silenleri anlayabilirsin engelleyenleri anlayamazsın ;)
  • quote:

quote:

bende öle biliyorum sana katılıorum kesin çözüm yok

• Selamlar ;

Msn kullananları en çok bu soruyu kullanarak tuzağa düşürüyorlar.Henüz bunun imkanı yok, ilerde ne olur bilinmez.Ama yetkili ağızlardan açıklama yapılmadığı sürece bu tarz tuzaklara düşmeyin derim.

Saygılarımla.
  • Bunu anlamanın bir yolu var aslında, engellendiyseniz web space e bakmak istediğinizde izniniz yok gibi birşey oluyor..Ben 2 farklı hesabım arasında denemiştim Ama her zaman işe yaramayabilir, space alanına dair bilgiler önceden yüklenmiş olmalı, dahası bu kişinin bir space i olmalı..
  • quote:

dogru dedıgı engeleyen sılık yazar sıl dedıgın zaman engellemedıyse daha koyu yazar ben ugrasmıyorum programlar var hemen anlasılıyor hecleme felan adam salak ıse 1 dk ıcınde gıder hecleme yontemlerı cok basıttır konu varmı boyle acaba

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.