Beni Engelleyini Nasıl Anlarım (Tüm Sürüm)
Tüm Forumlar >> İnternet >> Sosyal Medya ve Mesajlaşma >> Mesajlaşma Uygulamaları (Skype,Hangouts vb.)
No. 429 => Beni Engelleyini Nasıl Anlarım (24.8.2007 15:01:25)

_Ebru_ => Beni Engelleyini Nasıl Anlarım (24.8.2007 15:43:46)
Maalesef anlayamazsın.Kimi programlar var ama işe yarıyor diyene de rastlamadım.

xaqlaaa => Beni Engelleyini Nasıl Anlarım (24.8.2007 16:19:39)
listede seni engelleyeni anlamanın bi yolu yok...bununla ilgili olan programlar da yanlış bilgi verio..gizliliğe girer zaten anlayamazsın

AmusementaL => Beni Engelleyini Nasıl Anlarım (24.8.2007 16:59:38)
Discovery messenger denemelisin

Anarkia => Beni Engelleyini Nasıl Anlarım (25.8.2007 01:31:26)
Kişisel ayarlardan gizlilik kısmına gir ordan kişilerinden birine sağ tıkla eğer sil sekmesi aktif ise seni ya engellemiştir ya da henüz seni listesine kabul etmemiştir eğer aktif değilse seni engellememiştir hepsini teker teker deniyerek görebilirsin
bu konu dh de vardı ama bulamadım
umarım dediğim işine yarar

xaqlaaa => Beni Engelleyini Nasıl Anlarım (25.8.2007 11:06:38)
quote:

Orjinalden alıntı: I am who I am

Kişisel ayarlardan gizlilik kısmına gir ordan kişilerinden birine sağ tıkla eğer sil sekmesi aktif ise seni ya engellemiştir ya da henüz seni listesine kabul etmemiştir eğer aktif değilse seni engellememiştir hepsini teker teker deniyerek görebilirsin

bu dediğin doğru fakat listesinden silmeyip sadece engellediğinde göstermez o zaman sil yazısı aktif olmuyo...o aslında silmekle alakalı..en kişiyi silersin ama engellemezsin o zaman aktif olur.silmeyip engellediğinde yazı dediğim gb açık remk durur.yani bu çözüm yolu deil

Lev Tolstoy => Beni Engelleyini Nasıl Anlarım (25.8.2007 11:15:57)
Anlıyamassın

Kaçıncı konu bu, anlamanın yolu yok konu açmayın işte boşuna

Anarkia => Beni Engelleyini Nasıl Anlarım (25.8.2007 12:46:51)
quote:

Orjinalden alıntı: xaqlaaa

quote:

bu dediğin doğru fakat listesinden silmeyip sadece engellediğinde göstermez o zaman sil yazısı aktif olmuyo...o aslında silmekle alakalı..en kişiyi silersin ama engellemezsin o zaman aktif olur.silmeyip engellediğinde yazı dediğim gb açık remk durur.yani bu çözüm yolu deil

bnm bu dediğimi kendim denedim 2 adresimde sanırım sen bi yerde yanlış anlamışsın ve yanlış uygulamışsın
tüm engelleme ve silmelerde fln çalışıyor

xaqlaaa => Beni Engelleyini Nasıl Anlarım (25.8.2007 13:02:32)
tamamen yanlış biliosun o asıl silenleri gösterio..bi insan seni silmediyse sadece engellediyse bunu anlayamazsın..peki sil aktif olup kişiyi ç.içi gördüğünde noluo???demek istediğim şu o kişi seni silmiştir ama engellememiştir.o engelleyenleri göstermio.

Smokin That Weed => Beni Engelleyini Nasıl Anlarım (25.8.2007 13:33:14)
inadınamı açıyorsun bu konuyu...amacın post kasmaksa söle...cevap gelmeyeceğini en iyi sen bilirsin çünkü sen de buranın eskilerindensin...

Chatlak06 => Beni Engelleyini Nasıl Anlarım (28.8.2007 12:34:35)
quote:

quote:

quote:

bnm bu dediğimi kendim denedim 2 adresimde sanırım sen bi yerde yanlış anlamışsın ve yanlış uygulamışsın
tüm engelleme ve silmelerde fln çalışıyor

Arkadaşım o bahsettiğin silenleri gösterir engelleyenleri o şekilde göremezsin....

Anarkia => Beni Engelleyini Nasıl Anlarım (28.8.2007 12:44:02)
quote:

tamamen yanlış biliosun o asıl silenleri gösterio..bi insan seni silmediyse sadece engellediyse bunu anlayamazsın..peki sil aktif olup kişiyi ç.içi gördüğünde noluo???demek istediğim şu o kişi seni silmiştir ama engellememiştir.o engelleyenleri göstermio.

benim 2 tane mail adresim var birinde diğerini sadece engelledim silmedim gizlilikte bahsettiğim sil kısmı aktifti silip engelledim yine aktifti Chatlak06 ve xaqlaaa tamamen yanlış mı biliyo oluyorum şimdi?? kendim uyguladım gördüm sonucunu her şekilde işe yarıyo bu bnce sizin yaptığınızda ya da sürümünüzde bi problem var ayrıca ben sadece açılan konuya cevap yazdım bildiğimi yazdım en azından buna saygı gösterip tamamen yanlış biliyosun dememen lazım çünkü bu yol işlio

DeSiNaTöR => Beni Engelleyini Nasıl Anlarım (28.8.2007 13:10:03)
o dediğin gazoz agacı oda burda yetışmıyor

propesyonel => Beni Engelleyini Nasıl Anlarım (28.8.2007 17:35:42)
çok zorrr

stalzon => Beni Engelleyini Nasıl Anlarım (28.8.2007 22:26:16)
anlayamazsın kardeşim

fr@gile => Beni Engelleyini Nasıl Anlarım (29.8.2007 00:53:52)
sadece seni silenleri anlayabilirsin engelleyenleri anlayamazsın ;)

FaTaLFflex => Beni Engelleyini Nasıl Anlarım (30.8.2007 21:48:18)
quote:

quote:

bende öle biliyorum sana katılıorum kesin çözüm yok

reef1905 => Beni Engelleyini Nasıl Anlarım (30.8.2007 22:49:39)
Selamlar ;

Msn kullananları en çok bu soruyu kullanarak tuzağa düşürüyorlar.Henüz bunun imkanı yok, ilerde ne olur bilinmez.Ama yetkili ağızlardan açıklama yapılmadığı sürece bu tarz tuzaklara düşmeyin derim.

Saygılarımla.

baharwx => Beni Engelleyini Nasıl Anlarım (30.8.2007 22:57:20)
Bunu anlamanın bir yolu var aslında, engellendiyseniz web space e bakmak istediğinizde izniniz yok gibi birşey oluyor..Ben 2 farklı hesabım arasında denemiştim Ama her zaman işe yaramayabilir, space alanına dair bilgiler önceden yüklenmiş olmalı, dahası bu kişinin bir space i olmalı..

amare-nash => Beni Engelleyini Nasıl Anlarım (30.8.2007 23:11:09)
quote:

dogru dedıgı engeleyen sılık yazar sıl dedıgın zaman engellemedıyse daha koyu yazar ben ugrasmıyorum programlar var hemen anlasılıyor hecleme felan adam salak ıse 1 dk ıcınde gıder hecleme yontemlerı cok basıttır konu varmı boyle acaba

Sayfa: [1] 2 3   sonraki >     >>