Şimdi Ara

Beni Engelleyini Nasıl Anlarım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
17.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 yöntem var biri yukarıdaki arkadasın dediği yöntem diğeri ise

www.blockstatus.com
    MSN Delete Checker - Check who has Deleted you on MSN | Blockstatus.com
    http://www.blockstatus.com/msn/delete-checker
    bu adrese girip msn adı - password yazarsın ve çıkar ( bu ve diğer benzeri siteler )

site linkinden aklına birşey gelmesin bende kullanıyorum arada keylogger yada benzeri birşey yok tamamen güvenli test etmek istersen başka bir mail al ordan deneyebilirsin birşey olmadığını göreceksin 1-2 seneyi aşkın zamandır kullanıyorum daha sorun yaşamadım

• Engellediyse neden görmek istiyorsun ki... Demek ki konuşmak görüşmek istemiyor ki engellemiş. Bence kafaya takma, paranoyak olursun.
  • ya arkadaşlar msn engelleyeni görme gizliliğe aykırı olduğu için microsoft tarafından yasaklandı. hiç bir yöntemle engelleyeni göremezsiniz
  • bir süre önce bir siteden görülebiliyordu tüm statünüz. ama artık mic. o açıkları kapattı boşuna kasmayın en azından bir süre
  • göremessin
  • yukarıda bir arkadaşın dedği gibi,silenleri görebilirsiniz,ama engelleyenler maalesef şuan ki şartlarda mümkün değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xaqlaaa

quote:

Orjinalden alıntı: I am who I am

Kişisel ayarlardan gizlilik kısmına gir ordan kişilerinden birine sağ tıkla eğer sil sekmesi aktif ise seni ya engellemiştir ya da henüz seni listesine kabul etmemiştir eğer aktif değilse seni engellememiştir hepsini teker teker deniyerek görebilirsin
    bu konu dh de vardı ama bulamadım
    umarım dediğim işine yarar

bu dediğin doğru fakat listesinden silmeyip sadece engellediğinde göstermez o zaman sil yazısı aktif olmuyo...o aslında silmekle alakalı..en kişiyi silersin ama engellemezsin o zaman aktif olur.silmeyip engellediğinde yazı dediğim gb açık remk durur.yani bu çözüm yolu deil

katılıyorum

• kesinlikle katılıyorum bu yontem silinenleri gosteriyor
  • discovery de gayet anlasılır sekilde silenleri görebilirsin

direk pencere açılıyor biri silince
  • quote:

Orjinalden alıntı: I_love_DH

discovery de gayet anlasılır sekilde silenleri görebilirsin

direk pencere açılıyor biri silince

yanlış ya bende herkesi sildi gösteriyor böle bi program yok bence
  • evet göremezsin diye biliom bende
  • quote:

Orjinalden alıntı: xaqlaaa

quote:

Orjinalden alıntı: I am who I am

Kişisel ayarlardan gizlilik kısmına gir ordan kişilerinden birine sağ tıkla eğer sil sekmesi aktif ise seni ya engellemiştir ya da henüz seni listesine kabul etmemiştir eğer aktif değilse seni engellememiştir hepsini teker teker deniyerek görebilirsin
    bu konu dh de vardı ama bulamadım
    umarım dediğim işine yarar

bu dediğin doğru fakat listesinden silmeyip sadece engellediğinde göstermez o zaman sil yazısı aktif olmuyo...o aslında silmekle alakalı..en kişiyi silersin ama engellemezsin o zaman aktif olur.silmeyip engellediğinde yazı dediğim gb açık remk durur.yani bu çözüm yolu deil

xaqlaaa doğru soyluyor

• "byserkan" o site gerçekten gösteriyo mu engelleyen kişiyi?? ve güvenli mi?? şifremizi istiyo..
  • walla ben girdim şifremi 154 kişilik listeden iki kişi engellemiş gözüktü, aslında benimde içimde bi şüphe kaldı şifre girince şimdi değiştireyim
    hatırlattığın için saol
  • ö.deil.. sen saol..
  • Ben yine de o siteye inanmıyorum.

Ben, ikincil kullandığım uyduruk bir hesabımın adresini ve şifresini yazıp girdim. İlginçtir ki silenleri gösterdi. Ha adrese birşey oldu mu? Hayır. Şifre de adres de kaç aydır sapasağlam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 22 Eylül 2007; 20:15:25 >
  • ben denedim gösteriyo..
  • walla bende de gösterdi
  • Şimdi de hala inanmıyorum.

Nedeni ise beni silmeyen ve benle hergün konuşan, sadece o sırada çevrimdışı olan bazı kişileri "engellemiş" olarak gösteriyor.

Block-Status sitesindeki Delete Checker kısmı daha iyi. Ben hep burayı kullanıyorum. Engelleyenleri değil ama silenleri gösteriyor. Mantıken sizi sizel adamın bir de engellemesi gerekiyor ki sizinle bir daha iletişime geçemesin.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.