Şimdi Ara

Benfica'dan cok hakemi yendik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cok şükür en cok sevindiğim nokta hakemi yenmemiz oldu Allah'ın belası ulan Türk'ten bu kadar mi nefret ediyorsunuz ule gâvurlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ne benficayı ne hakem, hamzanın olmayan taktik zekasını yendik bugün...
  • On numara maç yönetti.

• Biz bugün bütün düşmanlarımızı yendik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aegon VI Targaryen

On numara maç yönetti.

+1
  • direk umutun 1 cm den kaçırdığı pozisyon burakın yalandan ofsaytı olmasa fark açılırdı. şanssızlık
  • 2-3 faul vermedi alt tarafi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sıra fb de
  • Ben hakemin performansını iyi buldum... Bazı faul tutarsızlıkları haricinde gayet iyyidi...

Tek hatası , Burak'ın ofsayt pozisyonu ve gösterdiği asrı kart...Aslında o sarı kart'Ta Burak'ın yine saçmalıkları...

BİZ BUGÜN HAMZA'YI YENDİK !

Ulan gitti Yasin'i çıkarttı ya ... Biraz akıllı olsa , nasıl göremiyor 65'te adamlar tek topla orta sahayı geçmeye başlamıştı !

Son olarak : Fener düşünsün.
  • Bence iyi maç yönetti ufak tefek şeyler olur. 2 takıma da atladığı fauller oldu.
  • baskıyı gördükçe farklı telden çalan hakemlere ne kadar alıştıysak artık, doğruyu yanlış anlamaya başladık. hakemin büyük bir hatası yoktu.
  • Son ofsayt pozisyonu fiyaskoydu ama.
  • Bu hakemi yillardir izliyoruz ama bu kadar kotu bir hakem degil normalde. Bu da akillara acaba talimat mi aldi sorusunu getiriyor.

Ahmet Çakar mode off

• quote:

Orijinalden alıntı: Ray Velcoro

Şaka mısınız ya bu hakem Collina'dan sonra en sevdiğim hakem.
    Maçı yönetirken aklıma Fener'in maçını yöneten İskoç hakem gelmişti onun gibi iyi adam diyordum sonradan baktım aynı adammış.
    Cluj'u 3-1 yendiğimiz maçı Schalke ile 1-1 kaldığımız maçı da yönetmişti.

Ofsayt için suçlayanlar da olmuş.Bayrağı bu mu kaldırıyor?

Bu hakemi begeniyorsan futbol degil karete izlemeye meraklisin demektir.Oyunu cirkinlerstirmek icin her seyi yapti. Calmadigi en az 10 tane net faul var. Cogunlugu Benfica'nin yaptigi...Ayrica tutarsiz. Macin basinda net sari kartlik pozisyonlara kart gostermedi. Sonlara dogru her harekete kart cikarmaya basladi.

Collina'nin olmayan sacinin teli olamaz.
  • özellikle ilk yarı biraz bizi kayırdı. ben bayağı beğeniyorum kendisini, hakem gayet iyi maç yönetti.
  • Penaltıyı verdi işte, aynısını Cüneyt trabzonda vermemisti

• Her ikili mücadeleye faul çalmadığı için seviyorum bu hakemi. Futbolda güçlü olan ayakta kalır, her fiziksel mücadelede faul çalınmaz. Bizim Türk hakemlerinin en büyük yanlışı bu.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.