Şimdi Ara

Benelüx Turuna Gideceğim Yardıma İhtiyacım Var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar iki hafta sonra ets tur'un benelüx turu'na gideceğim. klasik şekilde 5 ülke var en çok amsterdam ve paris geziliyor. ben bu konuda yardıma ihtiyaç duyuyorum özellikle ekstra geziler konusunda. bazı kişiler ekstra gezilere katılınmazsa bir anlamı olmaz diyor, bazıları da çok pahalı kendiniz de gezebilirsiniz diyor.

ben tura gitmeden önce bu tura daha önceden katılan kişilerden tavsiyelere ihtiyaç duyuyorum açıkçası. bize turu genel olarak özetleyebilen ve dikkat etmemiz gereken noktaları açıklarsa sevinirim. şimdiden teşekkürler.

• Sizinle aynı durumdayım, bu sebeple ben de merak ediyorum cevapları açıkçası...
  • +1 takipteyim.Annemler kendileri gezemez imkansız.Ben gidersem bakarım başımın çaresine ama onlar katılacak mecbur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

+1 takipteyim.Annemler kendileri gezemez imkansız.Ben gidersem bakarım başımın çaresine ama onlar katılacak mecbur

bende de durum aynı, ilk defa fransa'ya gideceğim. ingilizce var ama yine de pek güvenemiyorum, kendim gezebilir miyim bilmiyorum. paris hakkında çok şey duydum ama buna daha önce giden varsa onlardan duymak iyi olur. açıkçası gitmişken de dolu dolu 1 hafta geçirmek istediğim için daha önce gidenler varsa yardımlarına ihtiyacım olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: massathebest

quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

+1 takipteyim.Annemler kendileri gezemez imkansız.Ben gidersem bakarım başımın çaresine ama onlar katılacak mecbur

bende de durum aynı, ilk defa fransa'ya gideceğim. ingilizce var ama yine de pek güvenemiyorum, kendim gezebilir miyim bilmiyorum. paris hakkında çok şey duydum ama buna daha önce giden varsa onlardan duymak iyi olur. açıkçası gitmişken de dolu dolu 1 hafta geçirmek istediğim için daha önce gidenler varsa yardımlarına ihtiyacım olacak.

Giden tanidiklardan duyduguma gore cogu fransiz bilse bile konusmuyormus.Fransa belki sikinti olabilir ama digerlerinde sanmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• güncel. yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
  • Merhaba ben anı turla gitmiştim.
    Bütün tur firmaları paris 3 gün bürüksel 1 gün Amsterdam 2 gün ve luksemburg 1 gündü ancak anı turun avantajı luksemburg başlangıç amsterdam bitişti ve Amsterdam'dan dönüş akşam 9 da idi yani Amsterdam'da 3 gün kalmış olduk.genel anlamda oteller şehre uzak parisdeki otelden metroya 45 Dakika'da ulaşmıştım.Amsterdam'da ise yer bulamadıkları için roterdamda kaldırdılar ama bu aksaklığı telafietmek için delf ve denhag turunu hediye ettiler.yol üzerindeki turları mutlaka alın yoksa dinlenme tesisinde bekletiyorlar.brugge,delf ve reims şehirlerine hayran kaldım paris tekrar gitmek isteyeceğim bir şehir değil göçmen çöpkokuları ve turist kargaşası içinde .genel olarak yüksek sezonda erken rezervasyon fırsatıyla uygun fiyata bir sürü şehre gittim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.