Şimdi Ara

BENELLİ TNT250

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
8.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu moturu 3 gün önce farkettim.Bayisine gidip inceledim, motora dıştan bakıldığında büyük bir albenisi var.Test etme fırsatım olmadı.Sesi mükemmel denebilecek seviyede 250cclik makinalar arasında.
     BENELLİ TNT250 BENELLİ TNT250 BENELLİ TNT250 BENELLİ TNT250

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ronxmax -- 22 Haziran 2016; 16:23:28 >

• Sağlam mı değil mi bilemem ama sanki fiyatı çok gibi.4900 dolar civarı e malum dolarda yüksek sıfırını alsan plaka falan 15.000 tl ye gelicek.250 lik motora 15 bin tl fazla,kaldı ki ikinci elde satıcam cc yükselticem desen bi honda yamaha kawa kadar piyasası olduğunuda sanmıyorum.600 lüğüde güzel ama incelemelerde gitmediği ve pahalı olduğunu söyleyen çok.
  • Hocam TNT25 e de bakabilirsiniz daha ucuzu daha dü?ü?ü
  • Ingvar kullanıcısına yanıt
    TNT25 ile TNT250 arasında çok fark var. üretim fabrikaları da başka zannediyorum. TNT25 direkt çin malı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _mp_

TNT25 ile TNT250 arasında çok fark var. üretim fabrikaları da başka zannediyorum. TNT25 direkt çin malı.

Fark var fakat ikisi de cin uretimli. Biri ucuz olsun diye, yakiti az olsun diye tek silindirli isciligi bi tik dusuk digeri tam japonlara bela.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TNT 25'in pek piyasası olmayacak gibi şuan için uzun km yapmış arkadaşlarda yok bu motosikletle(TNT 250) ilerisi ne olur bilinmez ama megelli gibi olmayacağı kesin.
  • ben 3 haziranda 0 KM Pulsar almış biri olarak şunu söylemek istiyorum

açıkçası bende motosiklet almadan önce bayağı kafa yordum bu markaya seçeneklerim arasındaydı ne yalan söyliyim

Benelliyi elememin en önemli sebeplerinden biri fiyatıydı piyasaya yeni giren bir marka için fiyatı çok yüksek geldi
    ikinci sebebi ise distiribütörüydü yani yedek parça,markanın arkasında durma konusundaki ciddiyet pek bilgi alamadım araştırdım ettim ama nafile yani o kadar para verip hizmet alamamaktan da korktum açıkçası

Bu konuda ne bileyim Kuralkan daha ciddi geldi bana
    Ayrıca kullanıcıların tavsiyelerini dinledim,videolarını izledim hep bir tarafım bu motoru almamı söyledi durdu riske girip alacaktım yinede ama bu seferde yukarıda belirttiğim gibi fiyatından dolayı riske girmek istemedim 2.elde satarken sıkıntı çekmek bir yana ayrıca edeceğim zararı da düşündüm ve vazgeçtim

Pulsar gibi uygun bir fiyatla piyasaya girmiş olsaydı bence tutardı ama tabi firmanın maliyet ve pazar araştırmasında ne düşündüğünü bilemiyoruz özellikle egzos sesi beni çok cezbetmişti şimdi bu markanın TRK 502 diye bir modeli gelecek Türkiye'ye enduro tarzında oda güzel bir makinaya benziyor ama ne olur bilemem

Bu tür markaların en kötü özelliği bence düzgün bir distiribütör bulamamaları işini ciddiye alan bir distiribütör olduktan sonra doğru fiyatla birlikte bu marka pazarı kasıp kavurur aksi halde güzel olsa da mundar oluyor özellikle yetkili servislerde yaşanan sorunlar bir çok kaliteli markayı mundar ediyor

Motora bakım yapan servislerin ciddiyetsizliği sonucu bir çok güzel marka mundar olabiliyor mesela mondialin RX EVO su oda güzel bir alet kullanıcıları memnun ama bazı kullanıcılar mondialin yetkili servislerinden şikayetçi bu konuda bilemiyorum mondialin servis üzerinde bir etkisi varmı hadi mondialinde etkisi olmadı mondialin kendisini şikayet edeceğiniz yer varmı yok diye biliyorum ama bajajda mesela servis işinizi çözemiyorsa kuralkana gidiyorsunuz sorun yine çözülmedi bu sefer kuralkanı Bajajın kendisine şikayet ediyorsunuz bu sefer Bajaj sorguluyor ne iş konu bana kadar gelmiş filan diye yani adamlar markanın arkasında durma konusunda ciddiler

işte pulsar bence bu sebeple şu an çok satıyor doğru fiyat ve markanın arkasında duran bir anlayış
    benellide de bu olsa bu sefer pulsarın pabucunun dama atılacağına eminim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pago -- 20 Eylül 2016; 10:18:57 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Haftaya alacağım motosiklettir. İstek olursa inceleme yapabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: minizzaggorum

Haftaya alacağım motosiklettir. İstek olursa inceleme yapabilirim.

Yap tabi yahu o kadar boş mesajın içinde amme hizmeti işte.Hayırlı olsun şimdiden.
  • SercaN__ kullanıcısına yanıt
    eyvallah
  • SercaN__ kullanıcısına yanıt
    Aldım makine bombo bombo
  • Resim at,gidişi nasıl yakıt nasıl duruşu nasıl bi bilgilendir bakalım. Hayırlı olsun tekrar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.