Şimdi Ara

Benden Sizlere 5 Tane Fıkra :D:D:D Komiktir yarılmayız gülmekten....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Temel yolda kopek gezdiren dursuna rastlar : ula usagum hacen bu essekle ne gezeyursun". dursun saskinligini uzerinden atar atmaz : temelll sen dellendinmi da ula bu kopektur ne essegi!" Temel hic istifini bozmadan " hacen saa demedum zaten, kopege konusayrum".

---------------------------------------------------------------------------

Basbakan bi konusma yapmak icin canli yayina giderken arabasi bozulur, korumalar bir taxi bulup basbakani canli yayina yetistirmeye calisirlar bu arada taxi cilik yapan temel'i durdururlar! basbakan arka koltuga oturur! Temel'in tabi haberi... yoktur basbakan oldugundan! Bir meydana gelirler! basbakan temel'e: burda bir 20 dk beni bekleyebilirmisiniz bi isim var halledip geliyorum"! temel arkaya donup : ula bekleyemem atla asagu! basbakan canli yayina cikacak onu izlemeye cideyrum"! tabi bu basbakanin hosuna gider! ve temele borcum ne kadar der! temel: 1 milyon deyince, basbakan cikarip 10 milyon verir! gozleri fal tasi gibi acilan temel arkaya donup : ula yerim basbakanini sabaha kadar bekleyrum seni burda

---------------------------------------------------------------------------------------

Temel bir gün eve gelmiş uyuyor.Saat 2de'de Dursun arıyor, temel meyhaneyi ne zaman açcaksin? Temel de, olum daha yeni kapattım git yat. Biraz sonra yine arıyor, temel meyhaneyi ne zaman aççaksın? Temel : manyak mısın Olum ne meyhanesi git yat daha yeni kapattum. Biraz sonra dursun bi daha arıyor temel meyhaneyi ne zam...an aççaksın? Açmayrum seni de içeri almayrum.Dursun: Içeri girmek isteyen kim zaten beni unuttun burda

---------------------------------------------------------------------------------------------

Memleketin tekinde Üç kere camiye gitmeyeni idam ediyolarmış..Ama bu arada idam edilmeden Önce üç dileğini yerine getiriyolarmış..Adamın teki 3 kere gitmemiş..İdam edilmeden Önce sormuşlar;
    -1.dileğin ne?
    Adam;
    -”Vezirin karısını s…cem”demiş. Vezir:
    -”Olmaz”
    ...dese de padişah;
    -”Mecbur”demiş. Daha sonra
    -”2. dileğin ne?”demişler. Adam;
    -”Padişahın karısını s….cem” demiş. Padişah
    -”Hayır” demiş..Ama vezir ve ahali itiraz edince mecbur kalmış..
    -”Son dileğin ne?”demişler..Adam, bi vezirin g..üne bakıyomuş, bi padisahın..Vezir bakmış g.t elden gidiyo;
    -”Ben bunu sanki camide gördüm gibi geldi” demiş..Padişah da ordan
    -”Ne gibisi lan! Yanımda kılıyodu” demiş..

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

İspanya'da tatilini geçiren turist, restoranda tipik bir İspanyol yemeği yemek istemişti. Listeyi uzun uzun inceledi.Cojano adı dikkatini çekti.Ne olduğu hakkında hiçbir fikri yoktu.Parmağını basıp, garsona işaret etti.Garson bir tabak içerisinde yemeğini getirdi.Nefis bir şeydi ama içindekinin ne olduğunu çıkaramadı.B...ir çeşit etti ama ne?...Garsonu çağırdı ve sordu...Garson anlattı :
    -Bugün boğa güreşlerine gittiniz mi bayım?
    -Evet...
    -İşte bu yediğiniz yemek bugün arenada öldürülen boğanın testislerinden yapıldı.
    Adam ertesi gün gene aynı restorana gitti.Tadı damağında kalan yemeği Cojano'yu bir kez daha istedi.Lezzetle yedi.Artık ahbap oldukları garson hatır sormaya geldi :
    -Nasıl memnun kaldınız mı bayım?
    -Kaldım kalmasına ama bir şey dikkatimi çekti.Dün yediğim Cojano biraz daha büyüktü gibi geldi bana.
    Garson başını iki yana salladı :
    -Her zaman boğa kaybetmez bayım...

-----------------------------------------------------------------------------------

benden sizlere 5 tane fıkra eger begendiyseniz ve devamını istiyorsanız. devamıda gelir sadece söylemeniz yeterli...

• sonuncusunun begendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P@ntera -- 1 Ağustos 2010; 14:31:18 >

aç yüreğimi usul usul içindeki yangına gir sırlar çözülsün birer birer dünya bir hayal değil bugün kederliysem anla beni yarın herşey değişir aşk bir yangın bırak tutuşsun aklım aşk aydınlık kalbimde yanan ışık...

...yarın her şey değişir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: P@ntera

ilkinde bi anlatım bozukluğu var sanırsam ?

yoo gayet normal..
    Daha Fazla Göster
  • evet sonuncusu iyiydi devamini bekleriz
  • guzeldi ama face den alıntı olmasın pls
    devamını bekleriz
    Eve online, Guild wars, Warhammer, lord of the rings online, World of warcraft, Diablo II, starcraft II, BFbc2,Aion
    "Hayvanları ve doğayı koruyalım"
  • sonuncu fıkra guzelmis

TEK AŞK BEŞİKTAŞK
  • fıkralar çok güzeldi

DH Simyacılar Kulübü

If God had wanted you to live, he would not have created me!
    http://forum.donanimhaber.com/m_65519047/tm.htm
  • Sonuncu fıkra güzeldi
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.