Şimdi Ara

+18 bi fıkra.vazelin:D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adamın biri bir motor almıs.aldıgında adam buna vazelin vermiş demişki yağmur yağdıgında sür pas yapmasın.adam da tamam demiş.ayrılmıs oradan ve sevgilisinle bulusmus.sevgilisi onu eve ailesiyle tanısmaya davet etmis ama demiski sofrada sakın konusma.konusan bulasıkları yıkar.adam da 4 kişinin bulasıgından ne olacak diye düsünmüs.eve bi gitmis ki ne görsün.bulasıklar dağ olusturmus.kimse sofrada konusamıyor.adam demiski kimse bisi demiyo nasılsa ben sevgilimin elini tutaym.tutmus ses yok.demis bide öpeyim.öpmüs yine ses yok.(herkes bulasıkları yıkamaktan korkuyo).demis ben bunla yataym.yatmıs babasının önünde ses seda yok.demis anası da güselmis bunun onlada yatmıs yine ses yok.o anda yağmur yağmaya baslamıs .adam yağmuru görünce cebinden vazelini cıkarmıs.o anda kızın babası bağırmaya baslamıs
    -TAMAM TAMAM BULASIKLARI BEN YIKARIMMM!!!

• süper yaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreyildirimgs

süper yaaa

süperdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: devgeneral

süperdi

Alıntıları Göster
    MANYAKTI YAW BU

• quote:

Orijinalden alıntı: hsk tekno

MANYAKTI YAW BU

Alıntıları Göster
    heuhue

• quote:

Orijinalden alıntı: tworule

heuhue

Alıntıları Göster
    Gerçekten çok matrak
  • quote:

Orijinalden alıntı: veterinarius

Gerçekten çok matrak

Alıntıları Göster
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fıkra ve komik yazı kutusu:D
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest5555

Alıntıları Göster
    hahahhahah....................

• güzel be
  • quote:

Orijinalden alıntı: sen1ol@mynet.com

güzel be
    daha var da böle fıkra ortam müsait deil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDodO -- 2 Mart 2006; 19:27:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDodO

daha var da böle fıkra ortam müsait deil

Alıntıları Göster
    isteyen okumasın yaz ole koy o fıkraları

• quote:

Orijinalden alıntı: Lothorien

isteyen okumasın yaz ole koy o fıkraları

Alıntıları Göster
    iyi ozaman yazıyom.

bi tane adam warmıs.bunun atı ne güler ne ağlarmıs.adam da güldürene 1000 dolar vericem ama beceremeyen her ksiden 5 dolar alacağım demis.bircok kisi gelmis kimse güldürememis .sonunda bi adam gelmis.ahırdan bi cıkmıs.at kahkahalar atıyoms.atın sahibi saskınlık icinde kalmıs.adama parasını vermis.sonra adam tekrar ise baslamıs bu sefer de ağlatana para verecekmis.uzun kuyruklar olusmus ama kimse ağlatamams.sonunda yine aynı adam gelmis.atı hüngür hüngür ağlatmıs.sonunda atın sahibi dayanamayıp sormus.demis sen bu atı nası ağlatım güldürdün?adam cewap wermis:
    -ilkbasta ata benimki seninkinden büyük dedim.at gülmeye basladı.sonra da acıp gösterdim at korkudan ağlamaya basladı demis.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    3 tane i..ne hamama gitmis.girmisler hamama.daha sonra bir osurmus.zzzzzooooooooooooooorrrrrttttttttttttt.daha sonra 2. si osurmus.zzooooorrrrrrtttttt.sıra 3. ye gelmis.o da osurmus.zırrtt bunun üzerine diğer ikisi bağırmaya baslamıs:-bakireee bakireee.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheDodO

iyi ozaman yazıyom.

bi tane adam warmıs.bunun atı ne güler ne ağlarmıs.adam da güldürene 1000 dolar vericem ama beceremeyen her ksiden 5 dolar alacağım demis.bircok kisi gelmis kimse güldürememis .sonunda bi adam gelmis.ahırdan bi cıkmıs.at kahkahalar atıyoms.atın sahibi saskınlık icinde kalmıs.adama parasını vermis.sonra adam tekrar ise baslamıs bu sefer de ağlatana para verecekmis.uzun kuyruklar olusmus ama kimse ağlatamams.sonunda yine aynı adam gelmis.atı hüngür hüngür ağlatmıs.sonunda atın sahibi dayanamayıp sormus.demis sen bu atı nası ağlatım güldürdün?adam cewap wermis:
    -ilkbasta ata benimki seninkinden büyük dedim.at gülmeye basladı.sonra da acıp gösterdim at korkudan ağlamaya basladı demis.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    3 tane i..ne hamama gitmis.girmisler hamama.daha sonra bir osurmus.zzzzzooooooooooooooorrrrrttttttttttttt.daha sonra 2. si osurmus.zzooooorrrrrrtttttt.sıra 3. ye gelmis.o da osurmus.zırrtt bunun üzerine diğer ikisi bağırmaya baslamıs:-bakireee bakireee.

Alıntıları Göster
    ilki iyidi de ikinciyi pek tutmadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Lothorien

ilki iyidi de ikinciyi pek tutmadım

Alıntıları Göster
    HAHA GERÇEKTEN GÜZEL KARDEŞ
  • ilki güseldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: night__mare

ilki güseldi
    dodo youu rrrrrroooocccckkkk
  • quote:

Orijinalden alıntı: eros

dodo youu rrrrrroooocccckkkk

Alıntıları Göster
    İlki çok iyiydi yaw
    yarildim gecenin 4 ünde

• quote:

Orijinalden alıntı: Leipold

İlki çok iyiydi yaw
    yarildim gecenin 4 ünde

Alıntıları Göster
    İkiside 10 numara espiri anlayışın oldukça iyi...

• quote:

Orijinalden alıntı: WhiteDark

İkiside 10 numara espiri anlayışın oldukça iyi...

Alıntıları Göster
    ilki ne 9 verdim
    ikincisi de 7.5

• quote:

Orijinalden alıntı: sheriff

ilki ne 9 verdim
    ikincisi de 7.5

Alıntıları Göster
    dürüst olmak gerekirse ikinciyi bende tutmadım.ama 1. yi ilk dinledigimde kopmustum.

italiano:
    saol.ama sana .

ne selam war ne bişiy

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.