Şimdi Ara

benden hiç birşey olmaz :@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
3.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaşım 14 yıllardır ezik gibiyim istediğim gibi biri değilim hiçbirşeyde başarılı değilim boyum kısa şişmanım bütün spor dallarında yaşımdan 3 yaş küçük gibi oynuyorum. kavgada %100 dayak yiyecek biriyim. özellikle geçen sene çok ezildim. dayanamıyorum artık. dostum dediğim kimsem yok 3-5 arkadaşım var sadece. hiç kız arkadaşım olmadı olmayacak da. anca evde pc başında otururum benden bi b.k olmaz.. sanırım tavırlarım davranışlarım çok itici. herkes kaçıyor benden. OFFFFFFFFFFFFF

• Yaşın ilerledikçe tasa edindiğin konular değişicek.

"Kısacası Büyüyünce geçer" denilebilecek bir topic.
  • Yaşın daha 14, ne karamsarlıktır böyle bu, sanki son treni kaçırmışsın gibi, en kısa sürede silkelenmelisin, kendince hata olduğuna inandığın şeyleride yazmışsın işte, bir an önce yaşam tarzını değiştir, ne bileyim spor yap zayıfla, pc başında oturduğun sürenin bir kısmını kitap okumaya, gezmeye, sinemaya filan ayır, değiş yani, bu nedir böyle ya...
  • ilk olarak yetenekli olduğun spor dallarından birini yapmaya başla bence mesela basketbol oynayabilirsin . Tabi kulup yada bu spor kompleksleri oluyor . Oralarda yeni arkadaşlar edineceksin farklı bir ortam oluşacak bu dene istersen.
  • Dostum yaşadıklarının hepsini aynen bende yaşadım zamanında ama bak hala patlayan bi bomba gibiyim. Çok dışlayıcı bi tipimdir, küçükken en kısa boylu bendim, herkezden dayak yerdim, sürekli ezilir alay edilirdim, devamlı tribe girerdim, bi kız bana selam verse aşık olurdum, sürekli hayal dünyasında yaşardım, paso bilgisayarın başındaydım vs. vs. Bütün bunları yaşarken zamanla kendini geliştiriyosun ve birazda şansa bakar bu işler ve insan bazen kendi şansını kendi yaratır.. Şimdi ise gayet rahatım.
  • Ben de sürekli kızlarla arkdaşlık kuruyorum.Erkek arkadaşlarım da var ama genelde kızlarla dolaşıyorum bu anormal bi durum mu ? =/
  • quote:

Orjinalden alıntı: YourDooM

Ben de sürekli kızlarla arkdaşlık kuruyorum.Erkek arkadaşlarım da var ama genelde kızlarla dolaşıyorum bu anormal bi durum mu ? =/

Değil tabiki..Ama diğer erkeklerin kız arkları olmadığı için sen kızlarla geziyon diye sana erkeklik dışı laflar etmeleri normaldir ondan takma bence bu tip lafları..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hiç arkadaşım yok!
    2 yıl önce açıldı
    Hiç arkadaşım yok
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: TokioHoteL

quote:

Ben de sürekli kızlarla arkdaşlık kuruyorum.Erkek arkadaşlarım da var ama genelde kızlarla dolaşıyorum bu anormal bi durum mu ? =/

Değil tabiki..Ama diğer erkeklerin kız arkları olmadığı için sen kızlarla geziyon diye sana erkeklik dışı laflar etmeleri normaldir ondan takma bence bu tip lafları..

Zaten Diyolardı ilk başta tınlamadım bile şimdi laf edemiyorlar .
  • yaş 18 geçiyo bendede ne ararsan var boyum kısa 165 kulaklarımda tedavi kabul etmeyen etmeyen %50 lere varan işitme kaybi var astım rahatsızlığı var saçlarım dökülüyo işsizim psikolojim çok bozuk ve en önemlisi hastalıkla sağlıkla ilgilenmeyen bi baba
  • Yapman gerekenler basit.

Kiloluysan bi diyetizyene kesin kes kesin gideceksin!Kilolardan yavaş yavaş kurtulacaksın.Boy önemli değil.Büyük ihtimal saçların abuk sabuktur.Saçlarını düzelt.Uzun ve şekilsiz ise kestir.Ayakkabılarını her gün ıslak mendil ile sil.Üstünü başını topla..Okulda asla kantine filan gitme.Anında :"Her tenefüs bişey yiyon yuh be" derler.Bu kadar basit.Bide kendine güven.
  • @ChnGT/GTS

Bu Adam sana 1 paragraf yazı yazmış ya sırtın yere gelmez değerini bil .. biyerden hayata tutunmaya bak
  • herkesin ayrı bir sorunu var tamamda bu çok gerkeisz, arkadaşım şuan sana çok kötü gelen kaldırmayı başaramadığın sorunların , yaşın 24-25 olunca çocuk oyuncağı gibi gelecek,bunları hiçbirine takma, keşke ve keşke tek sorunun bunlar olsa, kız arkadaştı ezilmekti vs...

yarın obur gün milyarların hesabını vermek zorunda kalsan ? geçindirmek zorunda olduğun bir ailen olsa ? bir yerini kullanamazsan ? vs...

kendine gel bence ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

sırıtma
  • ibadet etmeye başla hafız olursun daha yaşın 21 22 gelmden kalbin huzur dolar kalbini Allaha bağlarsın.. böle yaparsan hiç kaybettiğini düşünmessin...
  • tüm yorumlar için çok teşekkürler arkadaşlar. spor yapmaya hafiften başladım evin orada spor aletleri var herkes oraya gidiyor arkadaşlarla gidiyorduk bunlar caydı tek başıma gidiyorum hep bahane buluyorlar gelmemek için. sorunum sadece dış görünüşte değil galiba insanlara çok itici geliyorum tanıştıktan sonra. bilmiyorum.
  • Aynı ben Ama kızlar konusu hariç lem tüm sokak peşimde
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: TokioHoteL

quote:

Zaten Diyolardı ilk başta tınlamadım bile şimdi laf edemiyorlar .

bırakda etsinler

• ooo daha çocuksun sen dostum sen 20 lerine geldiğinde herşey değişicek o senden kaçanlar seni kovalıycak tabi karakterini bozmaz akıllı hamleler yaparsan. Bende senin gibindim bi yaşa kadar dostum yoktu herkes küçük görürdü beni şimdi aranılan biriyim
  • karakterinde Büyük bi devrim yapman gerek bu gidişat çok kötü ilerde intihara bile sebeb olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.MARX -- 22 Eylül 2008; 17:24:03 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.