Şimdi Ara

benden hiç birşey olmaz :@ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
3.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Darkchild

MetinT nin attığı PM... normalde PM leri burada yayınlamam ama MetinT saçmalamaya başladı artık Ciddi ciddi bana karşı bişi hissediyo musun diye sordum adam böyle dedi yaa !!

''evet hissediyorum ve her yazını okuduğumda daha da büyüyor bu sevgi kalbimde. iyi geceler.''

adam niyeti bozmuş sen kaç derim

• DarkChild MetinT'nin bu gidisati normal deil bence bi trene bin ve burdan uzaklas
  • maazallah yarın öbürgün fotoğraflarını bulur avatarına koyar .. sonra msn sonra kamera açma isteği .... bu adamın mesajlarını blokla ve özel mesaj kabul etme.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sirkiller17

maazallah yarın öbürgün fotoğraflarını bulur avatarına koyar .. sonra msn sonra kamera açma isteği .... bu adamın mesajlarını blokla ve özel mesaj kabul etme.

Merak etme bişicik olmaz.. .
  • puahahaha darkchild,adam senin imzadan etkilenmiş olmasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Löbözönt

quote:

Orjinalden alıntı: Moja

Kendini geliştir spor yap.14 yaşında boyunun 1,90 olmasını bekleme sonuçta ergenlikte olduğundan boyun uzayacaktır ayrıca böyle konular açmak içinde fake hesap almana hiç gerek yok

boyum 1.55 . Spor yapmam da çok kısıtlı dedim ya hiçbir spor dalını beceremiyorum kendini geliştir demeyin denedim ama mümkün değil. bir ara basketbol oynayayım dedim oynayacak kimse yok tek başına da 1 gün git 2 gün git sonunda bırakıyor insan. onu da beceremeyeciğimi anladım boyum kadar yere bilek atamam bileklerim çok kötü.

millet anasının karnında öğrenmiyor o oyunu.iyi oynayanlar sürekli oynayanlardır.daha başlangıcta bileklerim çok kötü atamam dersen olmaz.yani bi anda kobe bryant gibi oynayacak deilsin.bende eskiden cok oynardım bu oyunu.öğrenilecek çok şey var.bir yerden başlamanı tavsiye ederim.

• yoksa qay mı
  • Buda geçer arkadaş sakın üzülme.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Löbözönt

yaşım 14 yıllardır ezik gibiyim istediğim gibi biri değilim hiçbirşeyde başarılı değilim boyum kısa şişmanım bütün spor dallarında yaşımdan 3 yaş küçük gibi oynuyorum. kavgada %100 dayak yiyecek biriyim. özellikle geçen sene çok ezildim. dayanamıyorum artık. dostum dediğim kimsem yok 3-5 arkadaşım var sadece. hiç kız arkadaşım olmadı olmayacak da. anca evde pc başında otururum benden bi b.k olmaz.. sanırım tavırlarım davranışlarım çok itici. herkes kaçıyor benden. OFFFFFFFFFFFFF

yukarıda yazdıkların bende de var hemde birebir diebiliriz ama hayatı akışına bırak Ben 17 yasındayım Öss hazırlanıyorum ama sunu unutma eğer durumun böyle ise sorun sadece kendinde değildir ve her insanın bir sekilde bir yeteneği vardır o yeteneğini bulmaya çalıs

• Ben sana masatenisi ve satrancı öneririm.. masa tenisi için çok fazla kondisyon gerekmeden başlayablrsn sonrada kendine göre ilerletebilirsin .. satrançta düşünce yeteneğini ve kendine güvenini geliştirecektir eminim...
  • Merhaba kardeşim...

Okudum yazdıklarını seni anlıyorum aslında bende ortaokulda en kısaydım gerçi benden kısa 1 kişi daha vardı onla gezerdim hep:) şimdi yaşım 24 yine kısayım ortaokulda 1.65 dim şimdide 1.65 im bu boyda doğdum sanırım:) ama lise dönemi çok farklıydı okulun futbol takımına girmiştim çok arkadaşım oldu güvenim geldi kendime ve sonra bi baktım kızlar çok ilgii duymaya başladı dedimki demek boyla falan alakası yok bunun kendinle barışık ol inan bana değmez keşke insanın tek üzüleceği şeyler bunlar olsa.

Kendini kasma hiç bi konuda içinden geldiği gibi davran ben evin tek çocuguyum arkadaş çevrem sağlamdır ama bazen yalnızlıkta insana çok şey katar evde yalnızım genelde ama öyle mutluyum bazen insan yalnız olduğu için mutlu olur sürü psikolojisi olduğu için ortamım yok o yok bu yok diye düşündüğü için hep mutsuz oluyor aslında 2 3 dertleşeceğin arkadaşın olsun yeter dostum kız olayına bakma sen banada çok fazla ilgi duymazlardı ama üniv bitirip özel bi hastanede çalışmaya başlayınca bide üroloji merkezinde çalıştıgım için cinsel konularlada çok ilgileniyorum ondanda kızlrın ilgisi baya arttı bi anda :) Ata demirerde şişman gösterisinde herkesin öünde nasıl kendini eleştiriyor önemseme bunları herşeyi başarırsın sen öyle bi konu açıp kendini eleştiren biri herşeyi başarır.

• hele bı palazlan daha bakalım sole
  • 5kursun kardeş su ımzanı degısdır ya 10 dakıkadir o seye bakıyom hareket edıyorya..
    kafama takıldı onun hareketleri

quote:

Orjinalden alıntı: 5kursun

Yaşın ilerledikçe tasa edindiğin konular değişicek.

"Kısacası Büyüyünce geçer" denilebilecek bir topic.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

quote:

Orjinalden alıntı: metinT

darkchild pm attım. şimdi internetden çıkıyorum. iyi geceler, tatlı rüyalar ...

Ya yapma bunu bana attığın pm ne öyle ya ben erkeğim olm bak hem de sapına kadar...

• quote:

''evet hissediyorum ve her yazını okuduğumda daha da büyüyor bu sevgi kalbimde. iyi geceler.''

• quote:

darkchild pm attım. şimdi internetden çıkıyorum. iyi geceler, tatlı rüyalar ...

Töbe töbe

• boş ver olduğun gibi ol bende eziktim bizamanlar artık okulun konuşulanlarındanım
  • Saydığın özellikler çokta gerekli değil...Okulda hiç konuşma karamsar takıl sessiz sakin kimseye bulaşma onlarda sana bulaşmasın herkese adil ve iyi davran derslerine çalış bunun tek çözümü bu...Diğer saydıkların içerisinde futbol yetenek işi ve o kadarda gerekli değil...Kavga zaten cahil işidir hiç bulaşma sadece kendini savun...
  • eylenmene bak şimdi kız peşine düşme kızlarla arkadaş olmaya bak çıkmaya değil yaşın ilerledikce geçer git eylen cafeye git arkadaşlarla gez toz eylen manuel takıl yani
  • Geçer bunlar, ben de eskiden kendimden nefret ederdim, zayıf uzun ve garip kafa şekilli (!) biriydim, hala öyleyim vede binlerce sivilce çıktı fakat artık kendimden nefret etmiyorum, ve bunları düzeltmeye çalışıyorum.Arkadaşın olmayabilir ama birgün kendine yakın birini bulursun.Benim de fazla arakdaşım yok, çünkü sınıftaki herkesten farklıyım, sınıfta cümleleri uzun uzun yazan kişiyim, black metal dinleyen tek kişiyim kısacası garip görülüyorum bende ama dert etmiyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.