Şimdi Ara

benden hiç birşey olmaz :@ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
3.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:Power:. -- 22 Eylül 2008; 17:41:41 >
  • Kendini geliştir spor yap.14 yaşında boyunun 1,90 olmasını bekleme sonuçta ergenlikte olduğundan boyun uzayacaktır ayrıca böyle konular açmak içinde fake hesap almana hiç gerek yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Moja

Kendini geliştir spor yap.14 yaşında boyunun 1,90 olmasını bekleme sonuçta ergenlikte olduğundan boyun uzayacaktır ayrıca böyle konular açmak içinde fake hesap almana hiç gerek yok

boyum 1.55 . Spor yapmam da çok kısıtlı dedim ya hiçbir spor dalını beceremiyorum kendini geliştir demeyin denedim ama mümkün değil. bir ara basketbol oynayayım dedim oynayacak kimse yok tek başına da 1 gün git 2 gün git sonunda bırakıyor insan. onu da beceremeyeciğimi anladım boyum kadar yere bilek atamam bileklerim çok kötü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Löbözönt

quote:

Orjinalden alıntı: Moja

Kendini geliştir spor yap.14 yaşında boyunun 1,90 olmasını bekleme sonuçta ergenlikte olduğundan boyun uzayacaktır ayrıca böyle konular açmak içinde fake hesap almana hiç gerek yok

boyum 1.55 . Spor yapmam da çok kısıtlı dedim ya hiçbir spor dalını beceremiyorum kendini geliştir demeyin denedim ama mümkün değil. bir ara basketbol oynayayım dedim oynayacak kimse yok tek başına da 1 gün git 2 gün git sonunda bırakıyor insan. onu da beceremeyeciğimi anladım boyum kadar yere bilek atamam bileklerim çok kötü.

Kendini bir kere buna inandırmışsan benim diyeceğin birşey yok.Ama sana şunu söyliyim dediklerimi yapmazsan insanlar seni dahada ezer ve toplum içinde kaybolup gidersin gelen vurur giden vurur.

• herkezin başına gelir senın yaşlarındaykende yazdıklarından 1 2 tanesi benım
    basıma gelmışdı zamanla geçer.
  • aslanım daha yaşın küçük ergenliğe bile gelmemişsindir, yeni yeni giriyosundur. Ergenlikte iyi boy atarsın.. Benim bi çok arkadaşım var orta okulda şişman olup lise yada üniversteye gelince 2 metre olan daha spor mpor için erken. ha yaparsan yararına tabi kendini zinde hissedersin. hem salla tip mip, 20 li yaşlara gelince iş ararken tipine bakmıyolar. Adam gibi oku, güzel bi üniversteye git. bak hayatın nası değişiyo....

bu arada asıl bunalıma girmesi gereken benim yahu bu perşembe ankaraya gittim iş başvurusu için (rasat teknisyenliği) adamlar ben üniversite bitirdim die beni işe almadılar düşüne biliyomusun. meslek lisesi mezunu arıyolarmış. bende 2006 kpss ye göre başvurdum o zamanlar meslek lisesi mezunuydum, yani üni daha geçen hafta bitti. ama bitirdiğim için beni işe almadılar... bu pazar da kpss ye girdim ve sonuç hüsran, daha önceki kpss den de düşük sonuç gelecek...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myd -- 22 Eylül 2008; 20:41:42 >

• 14 yaşımda 1.50 50 kiloydum yani şişman görünüp, kısaydım. şimdi 1.65 48 kiloyum. o eziklik gider merak etme herşey zamanla. özellikle lise 1 demisin bilmiyorum çok sıkılırsın ama 2. senende açılırsın. hayat güzel dostum yaşamana bak hiç bişeyi kafana takma
  • lise 1 deyim. umarım dediğiniz gibi olur bu konuda hep umudum var ama bazen canıma tak ediyor böyle işte. kendime geldim şimdi teşekkürler arkadaşlar.
  • Bende insanlardan nefret eder oldum herkez 2 yüzlüymüş

" No More Voices " . . .
  • bencede senden bişey olmaz
  • Dostum yaptığın işe bak saçmalık.Silkin kendine gel.Şişman olabilirsin.Bunu senin seçme hakkın yok.Sporlardada başarılı olucan diye birşey yok mesela bende tenis,heantboll oynuyamam.Ama senin gibi karamsarlığa vurmuyorum.Mesela bir basketball aşkı başlarsa olay kapanır.Sürekli oynadıktan sonra bayağı kilo vermiş ve baskette kendini geliştirmiş olursun..Pc de çok kalma konusunda bunda diyecek bir şey yok,bu sana kalmış.Nette takılacağına yat yere çekebildğin kadar mekik çek.Yeni arkadaş grupları edin onları dışlama suyuna gitmeye çalış ve onları elindel geldiğince öv.Benim odun ve çok şişman arkadaşarım oldu.Şimdi çocuk hergün çıkma teklifi alıyor.Önemli olan fiziksellik diildir bunu unutma dostum.Bunları dikkate al dinle bizi

• quote:

Orjinalden alıntı: Eler0ssE

Dostum yaşadıklarının hepsini aynen bende yaşadım zamanında ama bak hala patlayan bi bomba gibiyim. Çok dışlayıcı bi tipimdir, küçükken en kısa boylu bendim, herkezden dayak yerdim, sürekli ezilir alay edilirdim, devamlı tribe girerdim,bi kız bana selam verse aşık olurdum , sürekli hayal dünyasında yaşardım, paso bilgisayarın başındaydım vs. vs. Bütün bunları yaşarken zamanla kendini geliştiriyosun ve birazda şansa bakar bu işler ve insan bazen kendi şansını kendi yaratır.. Şimdi ise gayet rahatım.

imzaya dikkat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anarsizm -- 22 Eylül 2008; 21:45:33 >

• gel abine ben seni teselli edeyim. kıyamam o göz yaşlarına
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinT

gel abine ben seni teselli edeyim. kıyamam o göz yaşlarına

hollanda yolu gözüktü
  • metinT sana hiç bulaşmıyorum bile git başımdan .
    khafa benim sorunum sadece fiziksel değil. antipatik birisi gibi hissediyorum kendimi.
  • forumun hepsini götürecem hollandaya. ben bi gideyim metinT abiniz hepinizi görecek
  • Abicim iyi dinle beni...

yaşın genç... önünde çok uzun yıllar var.. güçlü olmak için zamanın var... dediklerimi anlarmısın anlam verirmisin bilmiyorum ama dediklerimi yapmaya çalış .. kısmen de olsa yapmaya başla... Spor yap.. kendine bi hedef belirle... dostlarını iyi seç... kitap oku bol bol .. derslerine iyi çalış .. sorunluluklarını yerin getir.. kızları kafana fazla takma onları çok ciddiye alma yoksa ciddi anlamda seni üzebilirler... kızlardan da ürkme onlar senden üstün değil.. onlara yaklaş yavaş yavaş .. yoksa uzaktan uzaktan alışırsan kız fobisi olur sende.. kendini geliştirmeye bak.. kendne güvenmelisin.. bu da derslere çalışarak ,bol kitap okuyarak .. sosyal olarak olunur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: metinT

forumun hepsini götürecem hollandaya. ben bi gideyim metinT abiniz hepinizi görecek

dikkat ette metinT yi orada GÖTÜRMESİNLER
  • quote:

Orjinalden alıntı: DéV!LOfL!fé

quote:

Orjinalden alıntı: __MaSaKi__

Aynı ben Ama kızlar konusu hariç lem tüm sokak peşimde

Dövmek içinmi ?? peşındeler..

Hayır
  • darkchild merhaba
    yine çok güzel yazmışsın. tebrik ederim. senin yazılarını çok beğeniyorum bu arada
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.