Şimdi Ara

benden hiç birşey olmaz :@ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
3.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Darkchild

Abicim iyi dinle beni...

yaşın genç... önünde çok uzun yıllar var.. güçlü olmak için zamanın var... dediklerimi anlarmısın anlam verirmisin bilmiyorum ama dediklerimi yapmaya çalış .. kısmen de olsa yapmaya başla... Spor yap.. kendine bi hedef belirle... dostlarını iyi seç... kitap oku bol bol .. derslerine iyi çalış .. sorunluluklarını yerin getir.. kızları kafana fazla takma onları çok ciddiye alma yoksa ciddi anlamda seni üzebilirler... kızlardan da ürkme onlar senden üstün değil.. onlara yaklaş yavaş yavaş .. yoksa uzaktan uzaktan alışırsan kız fobisi olur sende.. kendini geliştirmeye bak.. kendne güvenmelisin.. bu da derslere çalışarak ,bol kitap okuyarak .. sosyal olarak olunur...

ya cok guzel yazmissin bende cok beyendim

• Üzülme ya kardeşim 15 = L1 de 55 / 60 kiloydum 1:5x küsür oyum vardı , Şimdi L3 oldum 1.8x küsür boyum 70 te kilom var utanıp sıkılmak yok ... İstenilen ölçülere de yaklaşıom haa hedef 1:90 / 80
  • quote:

Abicim iyi dinle beni...

yaşın genç... önünde çok uzun yıllar var.. güçlü olmak için zamanın var... dediklerimi anlarmısın anlam verirmisin bilmiyorum ama dediklerimi yapmaya çalış .. kısmen de olsa yapmaya başla... Spor yap.. kendine bi hedef belirle... dostlarını iyi seç... kitap oku bol bol .. derslerine iyi çalış .. sorunluluklarını yerin getir.. kızları kafana fazla takma onları çok ciddiye alma yoksa ciddi anlamda seni üzebilirler... kızlardan da ürkme onlar senden üstün değil.. onlara yaklaş yavaş yavaş .. yoksa uzaktan uzaktan alışırsan kız fobisi olur sende.. kendini geliştirmeye bak.. kendne güvenmelisin.. bu da derslere çalışarak ,bol kitap okuyarak .. sosyal olarak olunur...

teşekkürler. 2 lafı bir araya getiremiyorum. sanırım asosyallikten. kitap okumak mantıklı geldi gerçekten.
    metinT konuya yorum yazma lütfen

• quote:

Orjinalden alıntı: metinT

darkchild merhaba
    yine çok güzel yazmışsın. tebrik ederim. senin yazılarını çok beğeniyorum bu arada

şaka mısın sen ya

kardeş senin soruna gelince,ben de senin durumundaydım.hatta daha da beterdim.bi gün canıma tak etti,kilolardan kurtuldum.sosyal anlamda hala en ufak bi gelişmem yok ama kız meselesinde baya gelişme gösterdim.utanıp sıkılıyodum kızların yanında elime ayağıma ağzıma yüzüme hakim olamıyodum o derece yani.ama geçti.malum günümüz kızları uslu durmadıkları için benim içimdeki canavarı da bi tanesi ortaya çıkardı ve bunca yıl boşa kendimi kastığımı anladım.tabi birden olmadı bu ama aşama aşama gelişme kaydettim şimdi kızlarla hiçbi sorunum yok.aynada kendimle konuşuyomuş gibi konuşabiliyorum.her konuda (tabi kızına göre)

• quote:

Abicim iyi dinle beni...

çok güzel söylemişsin.Benim de yıllarca kız arkadaşım olmadı,kısmet deyip geçtim.Elbet buluyorsun bir tane.

Spora önem ver,özellikle gelişme yıllarında bilgisayarla fazla haşır neşir olmak çok zararlı bence.Bir süre sonra tamamen bağımlı oluyorsun.Çık dışarı hava al,gez-toz.

Hayatını yaşa.

Kızları kafaya taktığın sürece,durum giderek kötüleşecek maalesef

• löbözönt sen manyakmısın sana ne benim yazmamdan. nereye yazıp yazmayacağımı sana mı sorucam. ayrıca böyle devam edersen hep ezik ve zavallı yaşamaya mahkum olacaksın. saçmasapan fikirlerini zaptetmesini öğren önce.
  • quote:

löbözönt sen manyakmısın sana ne benim yazmamdan. nereye yazıp yazmayacağımı sana mı sorucam. ayrıca böyle devam edersen hep ezik ve zavallı yaşamaya mahkum olacaksın. saçmasapan fikirlerini zaptetmesini öğren önce.

iyi yaz. lütfen dedim. naparsan yap.
  • Madem spor yapamıyorsun,yakışıklıda değilsin,otur ders çalış,programlama öğren,pc konusunda prof ol.
    Böylece en iyi ünide en güzel bölümde okursun,deli gibi para basarsın sonra.
    Paran varsa en güzel kızlar senin yanında unutma bunu,ne dersen o olur.

Ha kavga etmeyi de en güzel dayak yiyerek öğrenirsin,aklında bulunsun.

Bu arada 14 yaşında çocuk buralarda takılıyor,ne şanslı adamlarsınız,14 yaşımda bu saatte yatağa girmessem babam tokat manyağı yapardı beni.
  • quote:

darkchild merhaba
    yine çok güzel yazmışsın. tebrik ederim. senin yazılarını çok beğeniyorum bu arada

Sağol tşkler

*bana karşı ciddi bişi hissetmiyosun dimi lütfen şaka yaptığını söyle bana

• löbözönt seninle tartışacak değilim. Allah gönlüne göre versin kardeşim. umarım istediğin her ne ise ona ulaşırsın ama başkalarının kalbini kırmadan. iyi geceler.
  • quote:

quote:

darkchild merhaba

Sağol tşkler

*bana karşı ciddi bişi hissetmiyosun dimi lütfen şaka yaptığını söyle bana

hayırlı işler

• darkchild pm attım. şimdi internetden çıkıyorum. iyi geceler, tatlı rüyalar ...
  • quote:

darkchild pm attım. şimdi internetden çıkıyorum. iyi geceler, tatlı rüyalar ...

• quote:

Ya yapma bunu bana attığın pm ne öyle ya ben erkeğim olm bak hem de sapına kadar...
  • Darkchild , Abi bu metin niyeti bozmuş koru kendini
  • quote:

quote:

Ya yapma bunu bana attığın pm ne öyle ya ben erkeğim olm bak hem de sapına kadar...

Ne yazmış,ilanı aşkmı var?

• quote:

• quote:

quote:

güzel bir ikili oldunuz

• 14 Yaşındasın ve Herşeyin Farkındasın bravo
  • MetinT nin attığı PM... normalde PM leri burada yayınlamam ama MetinT saçmalamaya başladı artık Ciddi ciddi bana karşı bişi hissediyo musun diye sordum adam böyle dedi yaa !!

''evet hissediyorum ve her yazını okuduğumda daha da büyüyor bu sevgi kalbimde. iyi geceler.''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 22 Eylül 2008; 22:55:56 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.