BENDEN Bİ BOK OLMAZ

-
-
bu netlerle hedef 70k mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
80-90 tyt 55-60 ayt ile nası 70k hedefliyonuz awk? bu neyleri yapan arkadaslarım zaten 50 binden bırakmıs olum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
evet 140kdan mezuna kaldim yari yariya ceksem guzel olur
-
ben 140tan biraktim ondan korkuyom gecen seneki netlerime gore bok gibi geldi siralama
-
bu netleri yapıp mı 50kya girmişler yoksa su anda mı bu netleri yapıyorlar
Ohoo bu ne ki 90 tyt 60 ayt yaptığını söyleyip selçuk makine hedefleyen aveller bile var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
su anda, aga bizim kurumdakiler çöp mü
neyse a*koyim konu benim netlerim degil ben bu pederle nasil basa cikcam sacma sapan konusuyo normalde cok umursamam bu tarz seyleri de bi bok olmaz senden demesi cok koydu
-
bu netlerden dusuk yapıyom, 55 - 80
FJGHAFVGASHJFFHGASD
-
ohooo deli misiniz olum siz ya
yok yav ben de 50kdan kaldım kıyaslamak için emin olayım diye sordum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noobodynow -- 8 Haziran 2022; 14:45:18 >
sen kaç yapıyon?
olm net siralama cok ta tutarli bisey degil a*koyim gecen seneki netlerime gore sinavda 100k falan gelmesi gerekirken 140 geldi cok da onemli bisey degil
konu benim netlerim ve hedefim degil a*k
-
cok degisiyor ya ama az önce soylediklerine benzer diyebilirim +5 eklersin max o da denemeye bağlı 3dde yamuldum maalesef
kardeş 3dde 55-60’sa süper
değil
bi de benim bu netler evde cozduklerim bu sene hic kurumda deneme cozmedim onun da etkisi vardir
ayrica 3d turkiye geneli kadar zor degil cozdugum denemeler tytde 345-3d genel aytde de bs-345-3d ayt mat ve fen denemelerinde bu kadar yapiyorum
-
he o zaman sikinti
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Salla olm ya. Benimki de aynı şekil. 35 matematik netini küçümsüyor. Matematiği çarpım tablosu gibi bir şey sanıyo muhtemen |
Benzer içerikler
- cu ne demek
- en iyi bilgisayar mühendisliği üniversiteleri
- 65 tyt 40 ayt kaç bin sayısal
- diplomat maaşı
- sınav giriş belgesi 2 sayfa çıkıyor sorun olur mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X