Şimdi Ara

Benden 8 yas buyuk kiz bana surekli bakiyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oncellikle Konu ciddidir lutfen dalga gecmeyiniz.Bir spor salonuna gidiyorum ve annemin patronlarindan bir tanesinin kızı 26 yaşında biraz ukala birisi çok samimi de değiliz ancak davete filan katıldığımda spor salonunda annemin is yerine gidince filan sürekli bana bakıyor kız her dakika önümden geçiyor kendini göstermek için sürekli göz göze geliyoruz gülüyor filan.Hoşlandığını düşünüyorum açıkçası başka bir nedeni olabilir mi ki ?Kız çıtır birşey baya güzel . Cunki yasim 18 olmasına rağmen 22 23 gibi gösteriyorum yaşıma gore de baya olgun birisiyim.Sizce durum nedir yorumlarinizi alayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam ailesi zengin mi kızın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rovaniemi

Hocam ailesi zengin mi kızın?

Aşırı zenginler babası ünlü bir doktor dedesi turizm imparatoru annesi yönetici filan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr_Slayer -- 14 Mayıs 2015; 21:23:39 >
  • O ooooooo gold hunter. Hep hayalimdi.

• Basina talih kusu konmus.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi aslanım kim tutar seni destek lazım olursa geliriz

• Ne yorumlar var ya.Billur geçmek için mi geliyorsunuz beyler az öteye pls.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Csbni git konu dışına yaz ahbap

• senle evlenmez o eğlenmelik erkek arıyordur. Evlenmek istese kendini göstermez
  • quote:

Orijinalden alıntı: HerŞeydeUcuzaBakanAdam

senle evlenmez o eğlenmelik erkek arıyordur. Evlenmek istese kendini göstermez

Gelsin benle evlensin demiyorum zaten bende isteyemem yaş farkı çok ciddi ne kadar zengin ve ne kadar güzel olsada karakteri tanıdığım kadarıyla pek iyi değil ve çok ukala.Ben hem yorumlarınızı merak ettim hemde amaç evlenme değil başka şeylerde olabilir yani illa evlenmeye gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr_Slayer -- 14 Mayıs 2015; 22:56:17 >
  • Pompiş istiyorsan kıza yüz verceksin.
  • önce kullan sonra bir kağıt parçası gibi buruşturup at.
  • o işten bi cacık olmaz daha önce aynı durumdaydım bi fabrikatör kızıyla çıktım her fırsattada çöküyodum kıza sonra kız boynuzu taktı başkaları çökmeye başladı anlicağın zengin kızına güven olmaz ver coşkuyu gitsin
  • Ya git em mi diyelim illa , azıcık daha gösterse arkana bakmadan kızı yatağa atmaya çalışacaksın; git iki bir şey yap hevesini al gel sonra

• Yürü

• Yürü kıza aslan parçası neyini düşünürsün artık.

• Beyler yalan söylediğimimi düşünüyorsunuz ? Böyle saçma bir yalan söyleyip egomu tatmin etmeyemi çalışayım ? Allah aşkına saçmalamayın inanmayın varsada s.olup gidebilir burda ciddi birşey sorduk hemen eksileyin saçma sapan yorumlarıda + layın helal size işsiz ordusu.
  • Mr_Slayer kullanıcısına yanıt
    Valla hocam yani siz ona bakmayın eninde sonunda bir derdi neyse gelip söyleyecektir.Size gelip hoşlandığını vs. söylerse ne diyeceksen artık dersin ama bence şuan takma onu yani zor birşey biliyorum erkek milletiyiz sonuçta bırak sen o sana gelecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wastey

Valla hocam yani siz ona bakmayın eninde sonunda bir derdi neyse gelip söyleyecektir.Size gelip hoşlandığını vs. söylerse ne diyeceksen artık dersin ama bence şuan takma onu yani zor birşey biliyorum erkek milletiyiz sonuçta bırak sen o sana gelecektir.

Öncelikle güzel yorumun için çok teşekkür ederim.Valla gelip hoşlanıyorum derse evlenmeye niyetim yok kendimden 8 yas büyük kızla , kızda baya güzel zaten ne önerirsin ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr_Slayer

quote:

Orijinalden alıntı: Wastey

Öncelikle güzel yorumun için çok teşekkür ederim.Valla gelip hoşlanıyorum derse evlenmeye niyetim yok kendimden 8 yas büyük kızla , kızda baya güzel zaten ne önerirsin ?

Yani şimdi amacın ne yani sevgili olup kullanabilirsin büyük ihtimal onunda amacı o yani garip bir durum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.