Şimdi Ara

Bench Sehpası ve Bar Ağırlıkları (Fotoğraflar ile Güncellendi) (Teknik Bilgi Alındı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
13.437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar eve bench kurmayı düşündüğüm için daha öncede konu açmıştım ama ağırlıklar ucuza gelsin diye vinyl olarak sipariş vericektim. Fakat fikrimi değiştirdim ve ağırlıkları döküm ve krom olarak sipariş verdim. Ürünlerin siparişini bugün verdim elime ulaştığında fotoğrafınıda ekleyeceğim ama aldığım ürünler bunlar yorumlarınızı bekliyorum.

1 Adet ayarlanabilir Bench Sehpası

6 Adet 10 kg Döküm Ağırlık Plakası

4 Adet 5 kg Krom Ağırlık Plakası

2 Adet 2.5 kg Krom Ağırlık Plakası

1 Adet 183 cm Bar

Ürünleri mavi linklere tıklayarak görüntüleyebilirsiniz

Ürünlerin toplam fiyatı 595 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aratorn Oglu Aragorn -- 15 Temmuz 2013; 15:21:39 >

• Spor salonunu neden biraktin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazın salona gitmek çok zahmetli oluyor ve salon akşam 8 de kapanıyor. Ramazan dolayısıyla iftardan sonrada gidemeyeceğim için eve kuruyorum

• Teşekkürler

• Güncel

• quote:

Orijinalden alıntı: yigit_tecimer

Güncel

salondaki diğer aletlerin eksikliğini nasıl gidericeksin ?
  • Z bar ve dumbell barı da alıcam, zaten salonda başka bir alet kullanmıyorum, sırt için 2 haraket var ama onlarıda dumbell ile yapabilirim sorun değil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dumbell Barları, Uzun Halter Barı ve Ağırlık Plakaları bugün kargo ile bana ulaştı. Bench sehpasını hala bekliyorum. Fotoğrafını çektim sizinle de paylaşıyorum
     Bench Sehpası ve Bar Ağırlıkları (Fotoğraflar ile Güncellendi) (Teknik Bilgi Alındı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aratorn Oglu Aragorn -- 2 Temmuz 2013; 13:18:49 >
  • ne yalan diyim bende eve böyle bi set yapmak istiyorum
  • Aynen barla beraber verdiler, bench sehpasıda gelmek üzere onuda kurduğumda fotoğrafını paylaşıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: melfuranyus

Kurye getirirken zorlanmıstır :D

ben 35 kiloluk set almıştım kurye arıyor evi bulamıyorum kapının önüne in diye çakal meğersem geçen gün gelmiş daha ben orda teslim alayım diye indirmiş beni
  • Göğüs için ağırlıklat uygun fakat kol çalışmak için bir kaç tane de yarım ve bir kg lik ağırlıklardan da al bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1lac kullanıcısına yanıt
    Bende katılıyorum buna .. Ayrıca bench sehpasıda geldiğinde resmini koyar ve yorum yaparsanız sevinirim..
  • Göğüs için dumbell barlarına 20-25 er kilo takıyorum, 10kg luklar büyük oluyor ama 5 ler ideal bu yüzden 4 er tane 5 kg luk ve 2 şer tane 2.5 kiloluk ve 4 er tane 1.5 kg luk krom plaka daha sipariş verdim

• Kurye baya boylu poslu bir adamdı ama bayağı zorlanmış halinden belliydi ter içinde nefes nefese kalmıştı :D

• Bench sehpasınıda kurdum fotoğraf atıcam birazdan

• quote:

Orijinalden alıntı: yigit_tecimer

Göğüs için dumbell barlarına 20-25 er kilo takıyorum, 10kg luklar büyük oluyor ama 5 ler ideal bu yüzden 4 er tane 5 kg luk ve 2 şer tane 2.5 kiloluk ve 4 er tane 1.5 kg luk krom plaka daha sipariş verdim

Benim dumbell barlarına koyduğum 5kg plakalar gereğinden büyük o yüzden sinir oluyorum =) seninkiler de öylemi? Birde Bench sehpasının fotosunu bekliyorum,çünkü plates topuyla çalışmak gerçekten zor oluyor evde.Bende almayı planlıyorum bench sehpası..
  • Evet Bench sehpasını da ekliyorum, kurulum kılavuzunda adam akıllı hiçbir şey yazmadığı için kurulumu 4 saatimi aldı ama verdiğim emeğe değdi

Bench Sehpası ve Bar Ağırlıkları (Fotoğraflar ile Güncellendi) (Teknik Bilgi Alındı) Bench Sehpası ve Bar Ağırlıkları (Fotoğraflar ile Güncellendi) (Teknik Bilgi Alındı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aratorn Oglu Aragorn -- 2 Temmuz 2013; 21:34:21 >

• Hayırlı olsun, dikkat et evde odaya kapanıp tek başına bench press falan çalışırken bar'ın altında kalma
  • Executor06 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, salonda kalmadık evde de kalmayız umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aratorn Oglu Aragorn -- 2 Temmuz 2013; 21:44:49 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.