Şimdi Ara

Red Magic 11 Pro'nun tasarımı ortaya çıktı: Sıvı ve hava soğutmalı ilk telefon olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Red Magic 11 Pro'nun tasarımı ortaya çıktı: Sıvı ve hava soğutmalı ilk telefon olacak
    Nubia’nın oyun odaklı alt markası Red Magic, yeni modeli 11 Pro'nun 17 Ekim’de tanıtılacağını açıkladı ve cihazın tasarımını gösteren görselleri paylaştı. Şirkete göre bu model, su ve hava soğutma sistemlerini birleştirerek mobil sektörde bir ilke imza atacak.

Red Magic 11 Pro tasarımı ve renk seçenekleri ortaya çıktı

Red Magic 11 Pro serisi dört farklı renk seçeneğiyle sunulacak: Transparent Deuterium Silver Wing, Transparent Deuterium Dark Night, Dark Knight ve Silver Wing Ares. Şeffaf modeller, içinden mavi bir sıvının akıyor gibi göründüğü su soğutma halkası tasarımıyla dikkatleri çekiyor.

Red Magic 11 Pro'nun tasarımı ortaya çıktı: Sıvı ve hava soğutmalı ilk telefon olacak

Red Magic 11 Pro, önceki modelleri gibi kamera çıknıtısı bulunmayan tamamen düz bir arka tasarıma sahip olacak. Ön tarafta ise ekran altı ön kamera yer alıyor, böylece ekranda delik ya da çentik olmadan tam ekran bir görüntü deneyimi sunuluyor.

Ayrıca Bkz.Huawei Pura 80 Ultra ve Watch GT 6 Pro, TIME'ın "2025'in En İyi İcatları" listesinde yer aldı

Yeni seri, aktif hava soğutma ile dahili sıvı dolaşımını birleştiren hibrit bir soğutma sistemine sahip olacak. Bu sistem, dakikada 24.000 devir hızında dönebilen iyileştirilmiş Wind 4.0 fan ile destekleniyor. Ayrıca cihazda patentli “şelale hava kanalı” tasarımı ve IPX8 suya dayanıklılık sertifikası bulunacak.

Donanım tarafında, Red Magic 11 Pro’nun Snapdragon 8 Elite Gen 5 işlemci, 8.000 mAh kapasiteli batarya ve ultrasonik parmak izi sensörü ile gelmesi bekleniyor. Önceki raporlara göre cihaz, 50 MP çözünürlüğünde bir ön kameraya da sahip olabilir. Ayrıca, cihazın gelişmiş oyun performansı için tepki hızını artırmak üzere özel olarak tasarlanmış üst düzey bir dokunmatik kontrol çipine sahip olması bekleniyor.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2025/10/10/red-magic-11-pro-official-images/

• Saniyede 24.000 devir mi?
    şaka olmalı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Kim ne yapıyor bu telefonlarla anlamıyorum, bu kadar yüksek güç gereksinimi gerekecek.

Dacia Duster 1.0 ECO-G Comfort
  • Keşke bütün şirketler şu tasarımı yapsa ekranın güzelliğine bak ne bir çentik ne rahatsız edici ön kamera tamamen full ekran.

• Redmagic kullaniyorum tasarim ve donanim ve teknoloji olarak apple ve diger android telefonlardan 10 yil ileride.tek sikintisi android arayuzu bi samsung yada xiaomingibi iyi degil.utanmasalar androidi kaynak kodlari ile verecekler iyilestirilme yapilirsa mukemmel olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eduardo Salamanca kullanıcısına yanıt

Benim okuduğumda Saniyede yazıyordu. Düzeltmiş olabilirler

winlatorde oyub emüle ediyorlar pc oyunlarini oynuyorlar samsung dex gibi ekran yansıtıp ppsspp ve nintende emülatöru kullananlar var normal klavye mouse takip pc gibi kullanan var ben şahsen telefonu çok ağır kullanan mutlitask çok yapan bi insanim s24u anca yetiyor bana

• Katlanır telefon yap bu özellikleri ona koy radyo macig oyun için biçilmiş kaftan olur bi tarafa soğutma sistemleri ve işlemciyi koy diğer tarafada devasa bi batarya koy katlanır bi oyun telefonu yap söz ilk ben alacağım katlanır telefonların bence en iyi yani oyun deneyimi

• RTXberat R kullanıcısına yanıt
    Valla hic mod olaylarina bakmadim tercih sebebim ekran alti kamera ve tasarimi.redmagic 10 dan once 9 kullaniyordum ve telefon kayitsiz oldugu halde hic kapanmamisti

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.