Şimdi Ara

Bence şampiyonluk için şansımız var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğer Nene ve Sezer gelirse, q7 form tutarsa ligi zorluyacağımızı düşünoyurum. İlk neden olmasın o zaman?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Q7 form falan tutmaz inş takımada giremez takıma girdiği an ferdinin performansı düşücek gibime geliyo
  • Adettendir.Ligin 2.yarısı için gönlümdeki kadro

Bence şampiyonluk için şansımız var
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

Q7 form falan tutmaz inş takımada giremez takıma girdiği an ferdinin performansı düşücek gibime geliyo

Fardinin performansından ziyade söz konusu bir takım kalmaz. Takımın ahengi bozulur. Umarım kadroya giremez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stenia

quote:

Orijinalden alıntı: potur

Q7 form falan tutmaz inş takımada giremez takıma girdiği an ferdinin performansı düşücek gibime geliyo

Fardinin performansından ziyade söz konusu bir takım kalmaz. Takımın ahengi bozulur. Umarım kadroya giremez.

aynen işte demek istediğim o takımın disiplinini bozuyo bu adam yoksa para falan filan hikaye bana göre
  • oğuzhan ilk 11 de başlasa daha iyi olmaz mı yav ?

• quote:

Orijinalden alıntı: _Glorious_

oğuzhan ilk 11 de başlasa daha iyi olmaz mı yav ?

Hocam keşke form tutsada başlasa.Necip Karabükspor maçında iyi bir görüntü verdi umarım beni yanıltır ve bu formunu daha da yukarılara taşır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dsmart var maç için ne yapmalı?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ViLLazZo

quote:

Hocam keşke form tutsada başlasa.Necip Karabükspor maçında iyi bir görüntü verdi umarım beni yanıltır ve bu formunu daha da yukarılara taşır

Necip bu sene çıkış yakalar inş. Benim istediğim orta saha:

-----------------necip------------
    -------oğuzhan--------fernandes----

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ViLLazZo

quote:

Necip bu sene çıkış yakalar inş. Benim istediğim orta saha:

-----------------necip------------
    -------oğuzhan--------fernandes----

cok ofansif oluyo öyle araya orta sahanın hamallıgını yapıcak bi adam (veli) lazım.

• Bence de Quaresma artık kadroya girmemeli.Eğer Nene gelmezse düşünürüz.
  • Nene alınmasaydı da, BJK'nin şampiyonluk şansı vardı. Hadi rakip taraftarlardan kendini kaptırmış kişiler BJK'yi hafife alıyor da, size noluyor? Her hangi bir anadolu takımına bile BJK forması giydirsen şampiyonluğa oynar, oynamalı da.
  • Zaten şampiyonluk şansımız vardı, azdı ama vardı. Bu arada Nene gelse de, gelmese de Q7 bu takımdan gitmeli ücretinden indirim yapıp kontrat uzatmadıktan sonra
  • quote:

Eğer Nene ve Sezer gelirse, q7 form tutarsa ligi zorluyacağımızı düşünoyurum. İlk neden olmasın o zaman?

Ne şansı arkadaşım? Bu dediklerin olursa direk şampiyon oluyoruz zaten
  • hala quaresmayi hatirlayanlar var. silin artik kafanizdan. q7 forma girse ligin tozunu atar tek başina ama, ne forma girer, ne forma giyer bu saatten sonra.

• quote:

Orijinalden alıntı: Eric "the King" Cantona

Nene alınmasaydı da, BJK'nin şampiyonluk şansı vardı. Hadi rakip taraftarlardan kendini kaptırmış kişiler BJK'yi hafife alıyor da, size noluyor? Her hangi bir anadolu takımına bile BJK forması giydirsen şampiyonluğa oynar, oynamalı da.

Aynen. Beşiktaş'ın ligdeki hedefi her zaman şampiyonluktur. Aksini düşünen rakip takım taraftarlarının yorumları umurumda değil fakat benzer şeyleri Beşiktaş'lı kişilerin de yazıyor oluşu hakikaten üzüntü verici. Böyle düşünenler 2009'da kimlerle şampiyon olduk, nerelerden geldik bir hatırlasın.
  • Arkadaş dilde bir Q7 hala adam geldimi ferdinin performans diplerde oluyor,Üstüne birde yukarıda ilk 11 vermiş bir arkadaş Sana sormazlarmı o at gibi koşan emek harcayan bir Olcayı Q7 için niye harcadın diye yok bizim taraftar hala q7 peşinde koşsun bir transfer dahi olmasa bu takım yüreğiyle şampıyonluga oynar.Ben bu takımda Q7 yi asla istemem artık.Ben olcay gibi necip gibi koşan Erkan kaş gibi koşan yüreğiyle oynayan adamlar gördükten sonra Q7 en kötü futbolcu gözümde artık.Harbi Tüpçü sağlam boyamış gözümüzü futbolcu görmemişiz biz 2 senedir
  •  Bence şampiyonluk için şansımız var

Uğur , Oğuzhan , iyileşecek bir Pektemek , tecrübeli bir Toraman , gençlerimiz ve Cenk de yedeklerimiz olacak.Bence çok iyi olur.
  • zaten şampiyonluk şansımız vardı ki bu bir kaç tane ergenin beşiktaş hakkındaki atıp tutmalarıyla olmuyor o iş.Son şampiyonluğumuzda ligin ilk yarısını kaçıncı kapattığımızı hayırlayın.
  • Q7'yi her zaman savundum ama gerçekleri de görmek lazım.Ferdi'nin de dediği gibi takım olduk artık, kolej havası yakaladı oyuncular.Bir oylama yapılmıştı hatırlatayım, takımın %60'ı Q7 dönmesin demişti, şimdi bu oran %90'a vurmuştur.Sorsak sadece birkaç genç ve Almeida ister dönmesini.Yani bunları da görmek lazım.

Rusya'ya mı Katar'a mı nereye isterse oraya satılsın artık Q7, yapacak bir şey yok.

Ek, eğer ki Gs-Fb'ye giderse asla affetmem yönetimi orası ayrı
  • bırakın artık q7'i.Bende oynamasını isterim ama samet aybaba gözünde bitirmiş.Parası zaten ödenicek dedi yöneticiler iş teknik ekipte dedi.Samet aybabada quaresma dönerse takım bozulabilir diye açıklama yapmıştı.Yani seneye quaresma yolcu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.