< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5BDC6BBAF -- 10 Ocak 2022; 22:53:57 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Ben tanrının yalnız adamıyım

-
-
Bir şey diyeyim mi atak yap hic durma kaybedeceğin hicbir sey yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Derde bak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ulan şu Taxi Driver'ın ekmeğini yiye yiye bitiremediniz.
-
https://www.youtube.com/watch?v=2df7S23I4rg
-
Diyaliz yüzünden kilo mu alamıyorsun
Arkadaşlar konu kız konusu değil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet
Hayat bizlere bakış açılarımıza göre, düşüncelerimize göre, inançlarımıza göre rota belirliyor.
"Ölene kadar yalnız yaşayacağım, ben tanrının yalnız adamıyım."
Kendi zihniyle, kendini olumsuzluklara mahkum etmek doğru mu? Önce inanç kalıplarımızı değiştirip, bilinçaltımızı daha iyi kalıplara ikna etmeliyiz.
"Her zaman yanımda insanlar ve dostlarım var" ve "ben tanrının sevgili kuluyum, kendimi seviyorum" ve "günden güne daha iyi oluyorum". Gibi inanç kalıplarını her gün defalarca tekrar ederek, bu şekilde inanmaya başlarsak, kaderimizin rotası değişir. Çekim alanımız değişir. Gelecek hayatımız da buna göre şekillenir.
Önümüzü kesen inançları en güzelleriyle değiştirmek olmalı önceliğimiz. Bu durum bilinçaltımıza işleyecek şekilde, kalpten inanmaya başladığımızda, her şey ona göre şekillenir.
-
ne var olm ? gayet yerinde bir dert herkes mutlu olmalı bu hayatta başkası olacak biz neden olmayalım ? Ne yani halimize şükredip kötü hayatlarımızla bir ömür geçirmeyi normal mi bulalım ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Birader sence benim durum bakış açısıyla mı alakalı? Gece gece insanı sinir etmeyin ya
Her zaman senin gibi olanları bulabilirsin internette vardırlar tabii aralarında bir dişi de vardır
. Buluşunca hemen öpme ama
Birisi sormuş cinsiyetini bu sebeple edit
aralarında erkek te vardır hemen öpmelerini bekleme ama
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 11 Ocak 2022; 2:6:14 > -
lan adam haftada 3 kez diyalize giriyorum diyo aloo
-
Cinsiyetim erkek
Olm senin hayatın kötü değil ki zaten boş sadece, canın sıkılıyor eğleniyorsun buralarda.
Huh?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X