Şimdi Ara

Ben tanrının yalnız adamıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu anda 23 yaşındayım, üniversitede okuyorum.

Bebeklikten bu yana kronik böbrek yetmezliği hastasıyım, diyalize giriyorum haftada 3 kez.

Tabii bu bu kadar uzun süre ve küçük yaşta hasta olunca etkisi de büyük oluyor. 50 kiloyum, boyum 172 ve çocuk gibi gözüküyorum.

Ünide beğendiğim birisi var ama beni bu şekilde beni kimsenin istemeyeceğini bildiğim için hep sessiz ve kenarda kalıyorum. Yani aslında olsun isterdim sonuçta kaç yaşına gelmişim ama kendimi durduruyorum. İnsanlar acımasız, rezil olmak istemem.

Ölene kadar yalnız yaşayacağım, ben tanrının yalnız adamıyım.

Edit: konu kız konusu değil, sadece sıkıntımı söylemek istedim, neden sonsuza dek yalnız olmak zorunda olduğumu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5BDC6BBAF -- 10 Ocak 2022; 22:53:57 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bir şey diyeyim mi atak yap hic durma kaybedeceğin hicbir sey yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Derde bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan şu Taxi Driver'ın ekmeğini yiye yiye bitiremediniz.

• https://www.youtube.com/watch?v=2df7S23I4rg

• Diyaliz yüzünden kilo mu alamıyorsun

• Arkadaşlar konu kız konusu değil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ben hayatın anlamını buldum
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • siyahatlıprens kullanıcısına yanıt
    Evet

• Hayat bizlere bakış açılarımıza göre, düşüncelerimize göre, inançlarımıza göre rota belirliyor.

"Ölene kadar yalnız yaşayacağım, ben tanrının yalnız adamıyım."

Kendi zihniyle, kendini olumsuzluklara mahkum etmek doğru mu? Önce inanç kalıplarımızı değiştirip, bilinçaltımızı daha iyi kalıplara ikna etmeliyiz.

"Her zaman yanımda insanlar ve dostlarım var" ve "ben tanrının sevgili kuluyum, kendimi seviyorum" ve "günden güne daha iyi oluyorum". Gibi inanç kalıplarını her gün defalarca tekrar ederek, bu şekilde inanmaya başlarsak, kaderimizin rotası değişir. Çekim alanımız değişir. Gelecek hayatımız da buna göre şekillenir.

Önümüzü kesen inançları en güzelleriyle değiştirmek olmalı önceliğimiz. Bu durum bilinçaltımıza işleyecek şekilde, kalpten inanmaya başladığımızda, her şey ona göre şekillenir.

• Altiorem kullanıcısına yanıt
    ne var olm ? gayet yerinde bir dert herkes mutlu olmalı bu hayatta başkası olacak biz neden olmayalım ? Ne yani halimize şükredip kötü hayatlarımızla bir ömür geçirmeyi normal mi bulalım ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mobidik kullanıcısına yanıt
    Birader sence benim durum bakış açısıyla mı alakalı? Gece gece insanı sinir etmeyin ya

• Her zaman senin gibi olanları bulabilirsin internette vardırlar tabii aralarında bir dişi de vardır . Buluşunca hemen öpme ama

Birisi sormuş cinsiyetini bu sebeple edit

aralarında erkek te vardır hemen öpmelerini bekleme ama 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 11 Ocak 2022; 2:6:14 >

lan adam haftada 3 kez diyalize giriyorum diyo aloo

• pspsexer kullanıcısına yanıt
    Cinsiyetim erkek

• highest in the room kullanıcısına yanıt

Olm senin hayatın kötü değil ki zaten boş sadece, canın sıkılıyor eğleniyorsun buralarda.

Huh?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.