|
|
|
|
|
_____________________________ |
|
|
|
Beni bir dağda buldular Benim adım dertli dolap Suyum aşağıdan alırım Kolum kanadım kırdılar Suyum akar yalap yalap Alır yukarı dökerim Dolaba layık gördüler Böyle emreylemiş çalap Ben mevlayı zikrederim Onun için inilerim. Onun için inilerim. Onun için inilerim. Hannan Allah, Mennan Allah, Her dertlere derman Allah. Yunus Emre
|
|
![]() Black Light Burns!
|
|
Asus Maximus IV Extreme \\\ INTEL Core i5-2500K \\\GTX-480\\\Cooler Master Hyper 212 PLUS IntelPWM Fanlı \\\G.SKILL RipjawsX 8 GB Dual KIT (2x4GB) DDR3-1600MHz\\\DARK KNIGHT USB 3.0 Ses Esata 2x Kırmızı LED Fan 730W ATX \\\ SEAGATE Barracuda (ST31000524AS) 3.5" 1TB SATA3 6Gb/s
|
|
|
![]() |
|
Bil ki (7) Düvele sultan dahi olsan yerin (6) Mekan olacak sana. En fazla (5) Metre kumaş götürebileceksin ! Kapatacaksın (4) açsan da gözlerini ! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsanda nafile. EceL geldiğinde (1) gün öleceksin ! İşte, o an herşey (0) dan başlayacak |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KIRMIZI IŞIK -- 21 Nisan 2006; 21:24:45 > |
Ey Türk gençliği!...İstiklâl ve cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dagıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şeraitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hiyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasî emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir. Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi, vazifen; Türk istiklâl ve cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda, mevcuttur! K. ATATÜRK
![]() |
|
Ey Türk gençliği!...İstiklâl ve cumhuriyetine kastedecek düşmanlar, bütün dünyada emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Cebren ve hile ile aziz vatanın, bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dagıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. Bütün bu şeraitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hiyanet içinde bulunabilirler. Hatta bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasî emelleriyle tevhit edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir. Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerait içinde dahi, vazifen; Türk istiklâl ve cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda, mevcuttur! K. ATATÜRK
![]() |
|