Şimdi Ara

BEN ONA YILDIZ OLDUĞUNU HATIRLATIRIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alman hoca, Quaresma için yönetime, "Gittiği takımlarda sorun yaşadığı bir gerçek ancak ben onu oynatabilirim" dedi Alman hoca, Quaresma için yönetime, "Gittiği takımlarda sorun yaşadığı bir gerçek ancak ben onu oynatabilirim" dedi

Beşiktaş`ın yeni teknik direktörü Bernd Schuster, alınmasını çok istediği Ricardo Quaresma için yönetime garanti verdi. Alman hoca, Madrid`de yapılan durum değerlendirmesinde yönetimin Portekizli futbolcu ile temas halinde olduğunu öğrenince çok sevindi.

QUARESMA`YA KEFİL OLDU
    Schuster, "Quresma yıldız bir isim. Gittiği takımlarda bazı sorunlar yaşadığı doğru. Ancak ben onu oynatabileceğini düşünüyorum. Önemli olan Quaresma`ya yıldız olduğunu hissettirebilmek ve sorumluluk vermek. Benim takımımda çok başarılı olacağını düşünüyorum. Bu konuda şüpheniz olmasın" dediği ifade edildi.

Sabah

• hani istemiyordu bu adam Quaresmayı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadekar42

hani istemiyordu bu adam Quaresmayı

Dayı sendemi Beşiktaşlısın ya
  • Bir dur Türk medyası yahu, bismillah bu kadar da çabuk başlanmaz ki masabaşı haberlerine.
  • O degılde nasıl hatırlatacak merak edıyorum
  • Mourinho başaramadı , Schuster'in başaracağını pek sanmıyorum.İzleyip , görelim.
  • oyuncuların performanslarını ligler dogrudan etkilemektedirler.
    ronaldinhonun italya macerasını gördük yada shevchenkonun ingiltere mecarasını.
    q7 portekiz liginde portodayken yıldızı parlamıştır.türkiye de rahatlıkla oynayabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReoxTR

quote:

yoo fanatik gs'liyim şükür ama quaresma sevdiğim bir topçu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ReoxTR

quote:

yoo fanatik gs'liyim şükür ama quaresma sevdiğim bir topçu

İyi bak izlersin artık ligte

• laila reina seni bekliyor q7
  • quote:

Orijinalden alıntı: FE-NER-BAH-ÇE-Lİ

laila reina seni bekliyor q7

Lan ne girmiş transfer sana,her topicte sen varsın.
  • Gerizekalı basın

Pazar gününün Fanatik gazetesinde Schuster'in Quaresma'yı onaylamadığı ve transfer defterinin kapandığı yazıyodu.
    Öğlen 1'ed transfer açıklandı
  • quote:

Adam kıskançlıktan ne yorum yapacağını şaşırmış yuh
  • quote:

Orijinalden alıntı: lombi

quote:

Orijinalden alıntı: ozwizard7

quote:

Orijinalden alıntı: lombi

quote:

Orijinalden alıntı: UruKai

Mourinho başaramadı , Schuster'in başaracağını pek sanmıyorum.İzleyip , görelim.

Mourinho bide adamın vatandaşı. Düşünün yani.

4-3-1-2 sisteminde q7 nin oynayabilecegi mevki yoktu bilip bilmeden konusmayin

Yavaş salla. Inter 4-2-3-1 oynuyordu. Bilip bilmeden konuşmayın deyip bu yorumu yapman çok komik.

Arkadaşa bir soda limonlu olsun.

• quote:

YANLIŞ ANONS Kadar talihsiz bir mesaj.

BEN ONA YILDIZ OLDUĞUNU HATIRLATIRIM

• quote:

Arkadaşa bir soda limonlu olsun.

• Beşiktaş’ın çiçeği burnunda teknik direktörü Bernd Schuster, hazırlık kampındaki antrenman programını yardımcılarıyla birlikte hazırladı. Tayfur Havutçu’yla uyumu gözlerden kaçmayan tecrübeli hocanın keyfini kaçıran bir konu vardı: Hazırlık maçları... Avusturya’daki kampta 3 hazırlık maçına çıkacak olan Beşiktaş’ın, ilk iki karşılaşmayı amatör takımlarla oynaması Alman teknik adamı küplere bindirdi. Ayrıca Avusturya Wien’le oynanacak son mücadelenin de henüz kesinleşmemiş olması da Schuster’i üzdü.

‘Profesyoneller plan yapar’
    Başarılı çalıştırıcı, “Böylesine büyük hedefleri olan, yıldızlarla dolu bir kadrosu bulunan Beşiktaş nasıl amatör takımlarla oynar. En az kendimiz kadar iddialı ve güçlü ekiplerle oynamalıyız. Neden tercihiniz bu yönde oldu” dedi. “Hoca konusu netlik kazanmadığı için geç kalındı” yanıtını alan Schuster, “Bu işi profesyoneller yapmalı. Hoca yok diye işler durmamalı. Beşiktaş’ta bu duruma da bir çare bulacağız” ifadesini kullandı.

Zaten saçmlıktan başka birşey değildi büyük takımların amatör takımlar ile oynamaları..Üstelik neredeyse halı saha olarak nitelendirilecek sahalarda !

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.