Şimdi Ara

Ben öldüm bittim mahvoldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ailem tatil nedeniyle yazlıga gitmisti bnde arkadasları toplayıp ufak bi eglence yapalım dedik hersey iyi gidiyordu sabah kalktıgımızda heryeri su basmisti nasıl oldugunu anlamadım herkes kactı evine suları temizledim ama halılar batmıs salonun halısı haric tum halıları kurutuyorum su an salonun halısı cok kotu olmus carsaf gibi olmus o halı duzelmezmi nasıl kurtarabilirim

• Kaliteli hali temizleme sirketine ver hemen. Diger halilarida gunes altinda kurut.
  • Her canlı ölümü tadacaktır.Kasma bu kadar kendini.Akışına bırak.
  • para kalmadı ya dersane taksidinide harcadım
  • Napalim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbaattuu

Her canlı ölümü tadacaktır.Kasma bu kadar kendini.Akışına bırak.

Avatar imza uyumu. Ankaragücü laylalaylalaaay
  • quote:

Orijinalden alıntı: MB.06

quote:

Orijinalden alıntı: bbaattuu

Her canlı ölümü tadacaktır.Kasma bu kadar kendini.Akışına bırak.

Avatar imza uyumu. Ankaragücü laylalaylalaaay

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZarakiKenpachi_

para kalmadı ya dersane taksidinide harcadım

napmışsın sen öyle ya ? durumun çok kötü harcanır mı o para bence mahsülleri topla biran önce kaç
  • evde su çekmeli bi elektirk süpürgesi yada halı yıkama makinesi varsa ilk once suyunu güzel bi çek emdir oyle güneşe at kuruması çok kısa sürer benimde başıma geldi su basma. direk güneşe atarsan günlerce sürer...
  • Dersane taksidini de yediysen haketmişsin. Şöyle temiz bi sopa.
  • Şu adamın yerinde olsan daha iyiymiş
  • Halıların tersini çevir öyle as. Güneş ağırtır yoksa. 1 günde kurur bu sıcakta.
  • quote:

ailem tatil nedeniyle yazlıga gitmisti bnde arkadasları toplayıp ufak bi eglence yapalım dedik hersey iyi gidiyordu sabah kalktıgımızda heryeri su basmisti nasıl oldugunu anlamadım herkes kactı evine suları temizledim ama halılar batmıs salonun halısı haric tum halıları kurutuyorum su an salonun halısı cok kotu olmus carsaf gibi olmus o halı duzelmezmi nasıl kurtarabilirim

kenpachi sen hubblewars oynamışmıydın odan nickin hiç yabancı gelmiyo
  • Bence halıları bırak parkeleri kurtarmaya bak.
  • Anneni arayıp evi su bastı desene, gerisini ogrenmezler en azından
  • quote:

Orijinalden alıntı: HacıTheBlack

quote:

para kalmadı ya dersane taksidinide harcadım

napmışsın sen öyle ya ? durumun çok kötü harcanır mı o para bence mahsülleri topla biran önce kaç

Kimdi o mahsülleri topla kaç diyen

• yaş 18 bi an galeyana geldim harcadım taksidi iste ama parayı toparlıyorum yavas yavas halıyı temizletmeye yolladm kız arkadaslar seferber oldu evi temizlediler simdi iyi halı geldi biraz once hersey oldugu gibi paranında %40ini fln geri topladım saatlerimi fln satacagım artık
  • keşke söyleseymişim evin sigortası varmış. su baskını, yangın, deprem herşeyi karşılıyorlarmış
  • Kaç sene sonra mı geldi aklına?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.