Şimdi Ara

Ben neyi yanlış yapıyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Belki benimle aynı sorunları yaşayan vardır diye yazıyorum. Ben ygs çalışmaya 11 de başlayıp lys ile götürmüştüm.9 ve 10 da da çalıştım yatmadım.dershanede de sıralamalarım iyi geliyordu.ama bana ygsde birşeyler oldu,heyecan falan yapmasam da normalde yapabileceğim soruları ve herkesin yaptığı basit soruları bile kaçırdım.düşünün ygs netlerim Özdebir'den kötü.şimdi de sınavlarda ilk 50 ye giremeyen adamların beni geçmesi çok koyuyor geceleri uyuyamıyorum stresten kaşınmaya dökmeye falan başladım.insan hayırlısı buymuş diyor ama çok üzülüyorum.var mı böyle olan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her İşte Bir Hayır Vardır.Ancak Bu Kırılma Noktasından Sonra Herşey Sende Biter.Bunda Bir Hayır Var Diyerek Hırslanıp,Çalışıp Hakkını Alırsın veya Bunda Bir Hayır Var Diyerek Çalışmayı Bırakırsın Yada Mezuna Kalırsın.Seçim Senin Hayallerine Bağlı.Tamam Yada Devam?
  • Bu sonavı hep çalışma=başarı olarak görüypruz ama asıl sınavı kazandıran psikolojik kısmı. Anladığım kadarıyla sınav anını iyi yöneteöemişsin bunun çaresi de çokdeneme çözmek . Eğer çok stresliysen diğerlerinden çok deneme çözüp artık stresliyken bile yapabilvek kıvama gelmelisin. Ama olay bence bunun sadee bir sınav olduğu ve çok da zor olmadığını hatırlatmak da kemdine yoksa normalde 470 yapıp sınavda 25klarda kalam da çok oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zydrea

Her İşte Bir Hayır Vardır.Ancak Bu Kırılma Noktasından Sonra Herşey Sende Biter.Bunda Bir Hayır Var Diyerek Hırslanıp,Çalışıp Hakkını Alırsın veya Bunda Bir Hayır Var Diyerek Çalışmayı Bırakırsın Yada Mezuna Kalırsın.Seçim Senin Hayallerine Bağlı.Tamam Yada Devam?

Arkdaşın yaşadığı sorunu bende yaşıyorum.Açılan onbinlerce konu arasında en güzel yorum senin ki.Ama sanırım bana etki etmeyecek.Şahsen hayatım boyunca hiç yapmadığım bişeyi yani dersten kaçıp okey oynamaya başladım.Umarım YGS iyi gelirde çalışmaya başlarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.